Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Има и щука, има и кленkostura_24 написа:Колеги здравейте!Някой от вас знае ли на р.Лесновска под/близо до моста на Богров дали има щука,клен? На блесна дали ще хвана и заслужава ли си?Ако не там кажете някой друг участък ама пак да е близо до Богров понеже с приятели ще ходим с рейса от кв.Малашевци там и мислиме да повъртиме на спининг за хищник защото по това време става само за това .. та нуждая се от информация.Моля!

- kostura_24
- ще става разбирач
Благодаря за отговора колега.ILEGAL написа:Има и щука, има и кленkostura_24 написа:Колеги здравейте!Някой от вас знае ли на р.Лесновска под/близо до моста на Богров дали има щука,клен? На блесна дали ще хвана и заслужава ли си?Ако не там кажете някой друг участък ама пак да е близо до Богров понеже с приятели ще ходим с рейса от кв.Малашевци там и мислиме да повъртиме на спининг за хищник защото по това време става само за това .. та нуждая се от информация.Моля!По цялото поречие на Лесновска.

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' 

-
- научил се да хвърля
Някои да има някакво инфо за казичане ски влека?
-
- разбира нещата
Миналата седмица са излизали шарани от време навреме и пъстърва.
Ей сега се връщам от там!Моят съвет е да не ходиш.Резултата е : 20-30 човека = 5 пъстърви.
някой да е ходил на щъркела скоро ? ..има ли раздвижване на уклеите ?:)
колеги какво дава по р.Искър при Панчарево близо до "Плажа" ??
-
- научил се да хвърля
Моля някой от колегите да ме ориентира накъде за пъстърва около София през почивните дни (платено, разбира се), защото чувам различни отзиви от различни места и доста се колебая. Ще съм изключително благодарен на отзовалите се!
Суходол или 777 

Попринцип не ходя по платени, но днес бях на 777. За мое учудване пуснаха доста риба. Повечето хора не хванаха, е имаше и един пич, който извади двайсетина. Аз хванах 6, много прилични риби, близо до килото. Доволен съм.chelebiev написа:Моля някой от колегите да ме ориентира накъде за пъстърва около София през почивните дни (платено, разбира се), защото чувам различни отзиви от различни места и доста се колебая. Ще съм изключително благодарен на отзовалите се!
-
- разбира нещата
С колега от форума бяхме също на 777 и мога да кажа,че пуснаха много риба но почти никой нищо не хвана.Не мога да разбера защо така.Тия или нещо правят във водата или просто не знам каква е причината.Ние хванахме по една но не това е най лошото.Проблема е,че за целия ден освен хванатите по една бройка,нямахме кълване.Същото беше и около нас.Почти никой нищо не ловеше.Все се заканвам,че повече там няма да ходя но мисля,че най накрая ще го зачеркна този гаден гьол.
- nocalled
- научил се да хвърля
в четв. бях там, но много вятър през целия ден, 2 пъстърви над 500гр на фидера.
2 кълванета за около 7 часа.
риби не видях да пускат, но пък откъм по-голия бряг нямаше място за паркиране, толкова народ имаше.
риби не видях да пускат, но пък откъм по-голия бряг нямаше място за паркиране, толкова народ имаше.
you'd better run...
- pac_master_boy
- новобранец
Същата работа и днес с тая разлика, че времето беше малко по-добро. Край мен хванаха по 2 пъстърви, а аз за цял ден нямах пипане.nocalled написа:в четв. бях там, но много вятър през целия ден, 2 пъстърви над 500гр на фидера.

А има ли някой ходил скоро на платения на Волуяк зад текезесето. Да ме упъти с какво се стига там, че утре сутринта тръгвам( говорим за градски транспорт) Благодаря ви предварително
Здравей колега,ogi_peugeot написа:С колега от форума бяхме също на 777 и мога да кажа,че пуснаха много риба но почти никой нищо не хвана.Не мога да разбера защо така.Тия или нещо правят във водата или просто не знам каква е причината.Ние хванахме по една но не това е най лошото.Проблема е,че за целия ден освен хванатите по една бройка,нямахме кълване.Същото беше и около нас.Почти никой нищо не ловеше.Все се заканвам,че повече там няма да ходя но мисля,че най накрая ще го зачеркна този гаден гьол.
На какво ги ловяхте, защото ми стана странно при много пъстърва да не иска да пипа. Принципно логиката е, че като се пусне, който хване, хване ... Другата седмица живот и здраве мисля да отида до там. Захранвахте ли с нещо? Ако не е някаква ваша тайна рецепта, със захранването и стръвта, кажи каква е да помислим и да експериментираме с надеждата да се открие вярното. Не е логично един да хваща 20 друг 2 при равни други условия. на колко дълбоко ги ловяхте?
Поздрави!