Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
ILEGAL
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от ILEGAL »

kostura_24 написа:Колеги здравейте!Някой от вас знае ли на р.Лесновска под/близо до моста на Богров дали има щука,клен? На блесна дали ще хвана и заслужава ли си?Ако не там кажете някой друг участък ама пак да е близо до Богров понеже с приятели ще ходим с рейса от кв.Малашевци там и мислиме да повъртиме на спининг за хищник защото по това време става само за това .. та нуждая се от информация.Моля! :)
Има и щука, има и клен :wink: По цялото поречие на Лесновска.
Аватар
kostura_24
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kostura_24 »

ILEGAL написа:
kostura_24 написа:Колеги здравейте!Някой от вас знае ли на р.Лесновска под/близо до моста на Богров дали има щука,клен? На блесна дали ще хвана и заслужава ли си?Ако не там кажете някой друг участък ама пак да е близо до Богров понеже с приятели ще ходим с рейса от кв.Малашевци там и мислиме да повъртиме на спининг за хищник защото по това време става само за това .. та нуждая се от информация.Моля! :)
Има и щука, има и клен :wink: По цялото поречие на Лесновска.
Благодаря за отговора колега. :drinkers: А костурче нещо?Значи на блесна има надежда да се вадят..? :)
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' :D
asencvetichev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от asencvetichev »

Някои да има някакво инфо за казичане ски влека?
ogi_peugeot
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ogi_peugeot »

Миналата седмица са излизали шарани от време навреме и пъстърва.
rotovaq
новобранец
новобранец

Мнение от rotovaq »

Ей сега се връщам от там!Моят съвет е да не ходиш.Резултата е : 20-30 човека = 5 пъстърви.
rosakat
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от rosakat »

някой да е ходил на щъркела скоро ? ..има ли раздвижване на уклеите ?:)
Врабеца
новобранец
новобранец

Мнение от Врабеца »

колеги какво дава по р.Искър при Панчарево близо до "Плажа" ??
chelebiev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от chelebiev »

Моля някой от колегите да ме ориентира накъде за пъстърва около София през почивните дни (платено, разбира се), защото чувам различни отзиви от различни места и доста се колебая. Ще съм изключително благодарен на отзовалите се!
power123
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от power123 »

Суходол или 777 :)
Gosheto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Gosheto »

chelebiev написа:Моля някой от колегите да ме ориентира накъде за пъстърва около София през почивните дни (платено, разбира се), защото чувам различни отзиви от различни места и доста се колебая. Ще съм изключително благодарен на отзовалите се!
Попринцип не ходя по платени, но днес бях на 777. За мое учудване пуснаха доста риба. Повечето хора не хванаха, е имаше и един пич, който извади двайсетина. Аз хванах 6, много прилични риби, близо до килото. Доволен съм.
ogi_peugeot
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ogi_peugeot »

С колега от форума бяхме също на 777 и мога да кажа,че пуснаха много риба но почти никой нищо не хвана.Не мога да разбера защо така.Тия или нещо правят във водата или просто не знам каква е причината.Ние хванахме по една но не това е най лошото.Проблема е,че за целия ден освен хванатите по една бройка,нямахме кълване.Същото беше и около нас.Почти никой нищо не ловеше.Все се заканвам,че повече там няма да ходя но мисля,че най накрая ще го зачеркна този гаден гьол.
Аватар
nocalled
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nocalled »

в четв. бях там, но много вятър през целия ден, 2 пъстърви над 500гр на фидера.
2 кълванета за около 7 часа.
риби не видях да пускат, но пък откъм по-голия бряг нямаше място за паркиране, толкова народ имаше.
you'd better run...
Аватар
pac_master_boy
новобранец
новобранец

Мнение от pac_master_boy »

nocalled написа:в четв. бях там, но много вятър през целия ден, 2 пъстърви над 500гр на фидера.
2 кълванета за около 7 часа.
риби не видях да пускат, но пък откъм по-голия бряг нямаше място за паркиране, толкова народ имаше.
Същата работа и днес с тая разлика, че времето беше малко по-добро. Край мен хванаха по 2 пъстърви, а аз за цял ден нямах пипане. :) Много малко хора хванаха, макар и да са пускали риба оня ден...
Изображение Изображение
Hristian
новобранец
новобранец

Мнение от Hristian »

А има ли някой ходил скоро на платения на Волуяк зад текезесето. Да ме упъти с какво се стига там, че утре сутринта тръгвам( говорим за градски транспорт) Благодаря ви предварително
glmv
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от glmv »

ogi_peugeot написа:С колега от форума бяхме също на 777 и мога да кажа,че пуснаха много риба но почти никой нищо не хвана.Не мога да разбера защо така.Тия или нещо правят във водата или просто не знам каква е причината.Ние хванахме по една но не това е най лошото.Проблема е,че за целия ден освен хванатите по една бройка,нямахме кълване.Същото беше и около нас.Почти никой нищо не ловеше.Все се заканвам,че повече там няма да ходя но мисля,че най накрая ще го зачеркна този гаден гьол.
Здравей колега,
На какво ги ловяхте, защото ми стана странно при много пъстърва да не иска да пипа. Принципно логиката е, че като се пусне, който хване, хване ... Другата седмица живот и здраве мисля да отида до там. Захранвахте ли с нещо? Ако не е някаква ваша тайна рецепта, със захранването и стръвта, кажи каква е да помислим и да експериментираме с надеждата да се открие вярното. Не е логично един да хваща 20 друг 2 при равни други условия. на колко дълбоко ги ловяхте?
Поздрави!
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”