Батьооо !

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Батьооо !

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Батьоо защо бе човече, какво стана бре ??? :cry: :roll:

Изображение

:roll: :cry: :cry: :cry:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Някой хора направиха по няколко бързи поста във форума и си мислят, че всичко им е позволено.Батьо ли ти е незнам ама си изпроси банн. :twisted: :twisted: :twisted:
Аватар
asenovpk
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от asenovpk »

какфо е напраил та го бан баруте.. тои беше доста весел човек .. сигорно нещо има за да го е напраил :?: :?:
Изображение Chelsea
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Ами разгледай в колко теми е постнал едно и също послание.На това ако не ти е ясно се вика спам.Някой хора обърнаха форума на кръчма.Няма да търпя лигавщини и простотии във форума.
Аватар
asenovpk
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от asenovpk »

негов си проблем да не го е правил . Прав си .. :shock: :shock:
Изображение Chelsea
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Съжалявам за бат Неделчо,той беше човека който ни разсмиваше по един или друг начин !!! :cry:
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

asenovpk написа:негов си проблем да не го е правил . Прав си .. :shock: :shock:
Всеки си има глава на раменете и трябва първо да помисли преди да каже нещо :wink:
Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Сажалявам за Неделчо!!!!
Сигурно ракийте са му дошли малко в повече.Надявам се barutchiata
да го е предупредил и този бан да е само временен ,защото той наистина е един стабилен човек.Всеки прави грешки но мисля че ще си вземе поука и нещата ще се оправят .
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

ЕЕЕ Стига бе чесно ли баш него, той ма кефи и мене айде бе хора оправете го човечецо, не че не може да си направи нов профил де ама...
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Може и да се се е поувлякал малко, но си е пич, мисля, че без него форумът няма да е същият. Можеше да му изтриеш мненията който според теб са спам, да му пратиш едно Л С и да се разберете. Я си представи че си е пийнал човека и се е поотпуснал. Бат Неделчо за кратко време стана приятел с доста хора от форума, включително и с мен. За този бан аз се чуствам лично засегнат. И ако не бяха другите с които се запознах, а с голяма част се сприятелих във форумът нямаше да се включвам повече.

За сега и аз ще протестирам
:butthead:
Последно промяна от nasco2 на Съб Яну 12, 2008 2:58 pm, променено общо 1 път.
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Колеги дайде да не се караме за дреболии като темата за питбула.Бат Неделчо е хубав човек и мисля,че ще се разберат с админа,въпроса е да успокоим страстите понеже зимата се стои повече на компа и на доста хора нервите са обтегнати.Нека да спорим за риболов,така ще научим нещо ново,а спор за глупости води до скандали.
Аватар
КрасиПловдив
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от КрасиПловдив »

И аз се въздържах досега, но името ми се спомена и ще кажа и аз какво мисля!
По повод репликата ми по темата за питбула, Чапара не ме е разбрал! Точно обратното се опитах да кажа - че темата си е на правилното място и в правилния раздел, а забележки могат да правят модераторите и никой друг.
Аз също уважавам Неделчо като колега риболовец, дори се оказа че имаме общи приятели..Но това не значи, че ще се съглася по принципен въпрос с него!
Преди някои ревяха, че модераторите никакви ги няма и не следят какво се пише, къде се пише. Някои напускаха арената с драматизации и монолози в бароков стил, други в библейски, но ето че форума продължава да съществува и днес, напук на негативните прогнози на някои хора!
Дори аз като новорегистриран тук бях влезнал с полемики с няколко човека(Stefko е един от тях) заради това, че допусках грешки при писане на теми и овтговори по такива.Те си бяха прави.
След като се запознах с правилата, с тона и общотото настроение всичко си дойде на мястото.
До един ден, в който полемиките от моя страна се възобновиха по повод на това, че един колега(Lokal), имайки се за по-вещ в риболова от повечето други правеше забележки наред. В една серия от лични съобщения стана ясно, че не би трябвало редовен потребител да изземва функциите на модератор, пък било то и с десет хиляди мнения!!!
От ответната страна ме увериха, че нито се бори за титлата спамер, нито за титлата модератор. Е, по една или друга причина не много късно след това "модератор" застана под никнейма му :wink:
Всеки ден и всеки час убедил съм се модераторите си вършат чудесно работата. Според мен забележката е заслужена. Който иска да се сърди, това не е детска градина.
Искаме съдържателен форум, ами да го направим такъв. Не Ви ли е направило впечатление, че риболовни теми заминават в миманса с едно-две мнения, а като се "заиграем" в "Разни" с това, че някой си обичал да си разбърква лай..та сле ср.не, се изписват по 4(четири) страници!
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

Бат Неделчо получил БАН-ами сигурно си го е заслужил :roll:
Всяка зима има такива изцепки във форума.
Както каза Краси трябва да влезеш в атмосферата на форума и да разбереш до къде е позволено и къде е границата.
На модераторите това им е работата-да преценяват до къде е позволено и къде става ала-бала,или с други думи трябва да са безпристрастни.
Мисля че успяват.
Понякога и аз се дразня на някой неща които правят,но се успокоявам с мисълта че е за добро.
От друга страна и ние обикновенните потребители трябва да сме по толерантни един към друг,защото поне 35-40% от потребителите са хлапета които задават много въпроси и точно с тях трябва да сме по внимателни,защото те сега се учат.
Не съм съгласен с Недлчо за темата с питбула-защо не му отговори??по добре не спами когато нямаш отговор!
Ако можеш да отговориш по дадена тема-направи го,
по ли е добре,едно хлапе като го отрежеш един-два пъти,да хване една сопа с тройки и да ходи да трали??
После ще се вайкаме колко браконери имало и как нищо не правим.
Мисля че на един такъв форум е мястото за обяснения,а не да се правим на велики-К'ва била таз тема за питбул-Ми такава в разни.

Хайде модераторите да си вършат работата,и да го върнат Неделчо ако преценят.На мен лично ми е все едно-нито хубаво съм видял от него нито лошо :wink:
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Аватар
Ivkou
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ivkou »

А ти като си мод си много велик нали ?!?
Изображение

It's all about the game and how you play it !!!
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Дано нещата се оправят!
Клавиатура риба не лови!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”