Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Голям Беглик
Модератор: Paublo_Eskobar
Голям Беглик
Голям беглик кефал на муха
Пъстърва на торен и бял
Костур на вси4ко
4ервеноперка на вси4ко много
даите интифа за Батак за Шаран
Ако някои е ходил на В.коларов да пише
Пъстърва на торен и бял
Костур на вси4ко
fly
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Голям Беглик
Иво, къде си бил на Голям Беглик? Интересува ме конкретно ръкава преди Батлъбоаз и Самодивска поляна...Иво написа:Голям беглик кефал на муха
Пъстърва на торен и бял
Костур на вси4ко
Поздрав
За това
Павел Иванов написа:Мммммм старото име на Васил Коларов е Голям Беглик , просто нещата си дойдоха на място
НЕ мисля 4е това е толкова голям проблем.Много хора още си го наричат Васил Коларов не защото не знаят че се казва Голям Беглик а за6тото така са свикнали.
fly
НА черното дере
в неделя 6те ходя на 4ерното дере показали са се едрите кефали
балканка ако се хване 6те е слу4айно покраи кефалите

fly
- Cougar
- ще става разбирач
Re: НА черното дере
Искаш да кажеш ръкава на Черното дере. Нагоре не мисля че имаш право да ходиш.Иво написа:в неделя 6те ходя на 4ерното дере показали са се едрите кефали :шоцк:балканка ако се хване 6те е слу4айно покраи кефалите
Отбивка към местноста Чатъмаdzni написа:КАК СЕ СТИГА ДО ЧЕРНОТО ДЕРЕ ОТ КАМ ДОСПАТ ИМА ЕДНА ОДБИВКА ЧАТМА ОТ ТАМЛИ И НЯКОИ ДА МИ КАЖЕ КАДЕ ДА СИ НАПРАВЯ КЕФ НА ЧЕРВЕНОПЕРКА И КАДЕ ДАВА НАЙ ДОБРЕ И МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Ако не си ходил ще се луташ доста време за това си избери някое хубаво залив4е или хубаво място и засядаш и не мърдаш:така дава наи добре

fly
dzni написа:миналата и по миналата седмица бях там събота и неделя на02.07. за цял ден двам дусши 10 кг дребна риба клен и червеноперка малко лосшо веме но добар излет .на другата седмица пак там но плна скрб нисшто цял ден две три кила като от тях една каракуда кам кило обиколихме го целия и никакв ефект .
Какво нивото на язовира?
Знае ли някой?