Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
- omegasportz
- новобранец
Re: около Бургас ????
Хаййде всички да се приготвят утре ще се видим - 7 - 7;30 на кауфланд горе в м рудник преди селото

-
- сериозен играч
Колеги,какво стана
Събрахте ли се
Питник
риби,снимки-нещо няма ли
кой да напише 

Събрахте ли се

http://www.nariba.com/forum/viewtopic83841.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Димитър Димитров ( 161)
-
- вече хвърля и на тежко
браво колеги дайте съвет за избор на фидер че съм много скаран мерси педварително и това водоемчето на новоселци ли е срещу гробищата
още в началото е непосредствено преди табелата на новоселци. Малко трудно се забелязва защото има доста папур.
Димитър Димитров ( 161)
- GogoBuboleto
- вече хвърля и на тежко
Ами кажи какъв фидер ти трябва - дължина, акции, максимална цена. За какво ще го използваш. къде ще ловиш с него и т.н.slonski1981 написа:браво колеги дайте съвет за избор на фидер че съм много скаран мерси педварително и това водоемчето на новоселци ли е срещу гробищата

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Днес в района на Кирил и Методи от 08:30 до 15:00 2кг белювица на стръв жъладов червей.Рибата можеше и да е повече ако не беше досадната таранчица с размер на кибритена кутия , реката направо ври от нея на всякакъв бой и белювицата не може да се вреди от нея но като цяло се получи хубав риболов с хубаво време.

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

- GogoBuboleto
- вече хвърля и на тежко
Потекоха ми лигите
:)

- omegasportz
- новобранец
-
- ще става разбирач
то така е от повече от 20 години.omegasportz написа:Нека всеки да види този клип
Не съм съгласен,че е така. По зле е !fisherman555 написа:то така е от повече от 20 години.omegasportz написа:Нека всеки да види този клип
И да попитам: Някой може ли да ми каже нещо за риболова по река Велека (към устието) по това време на годината,интересуват ме възможностите за едри мирни риби 

-
- ще става разбирач
И на мен ще ми е интересно за река Велека,търсех в нета някво инфо но почти нищо интересно.По канала в Тръстиково нямали нкво движение вече е доста студено рибата трябва да се гропира там като всяка зима.
ИАРА като немогат да се справят като нямат хора защо не назначат оше хора по това време или да поискат помощ от гражданите легалните рибари не вярвам че няма да се съберат хора да се направят няколко акции с много хора вътре в мандра и да се строшат кокалите на 50 мангала и да видим дали ще заплашват и дали ще влизат спокойно вътре за това сме на това дередже не сме единни за нищо неставаме.
- boceto84
- вече хвърля и на тежко
Когато слънцето изгрее някоя сутрин и препече няколко трупа в Мандра,тогава ще се наредят нещата.
https://www.facebook.com/pages/Handmade ... 8341715246" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;