Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Батьооо !
Модератор: dantho.mihov
Мисля,че нещата ще се оправят.
За всеки има място под слънцето,нека не губим надежда.
http://vbox7.com/play:ca78a432
За всеки има място под слънцето,нека не губим надежда.
http://vbox7.com/play:ca78a432
- Николай Неделков
- учете се от него
IVKOPIVKO написа:ЕЕЕ Стига бе чесно ли баш него, той ма кефи и мене айде бе хора оправете го човечецо, не че не може да си направи нов профил де ама...
БАН-а е на IP адреса , а не на потребитеското име

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
EEEEEEEEEEEE, Бат Неделчо е много свестен. Мисля че не е правилно. Пооотруснал се човека веднъж и БАННННН. Некой други го правят редовно, но по малко те дразнят повече.
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Ники,няма значение върху какво е забраната!
Важното е,че я има!А щом я има-значи е заслужена!
Нямаше ме два дни и сега имам много материал за четене!Естественно,че започнах от тази тема.
Неделчо ми звънна преди няколко часа.И той,като мен е в зона без нет и не знае за положението.Научил е от колега!Останах изненадан,но сега вече картинката ми се изясни.
Всеки от нас си е изпускал нервите.Всеки от нас след това е съжалявал!
Има грешка-има и прошка!
Познавам батката лично и се застъпвам изцяло за него!Позорът от един ВРЕМЕНЕН БАН е огромен,а за мъж с достойнство,обичащ този сайт като свой собствен-е пагубен!
Моля те Косе,разреши му достъпа!
И в допълнение:
Колеги,не спорете с модератор или админ никъде из форумите!Всеки греши.Забележки и упреци отправяйте на лични!
Ако за някой,е въпрос на чест и престиж подобна титла /за мен не е такава/,то аз съм съгласен да я предостъпя!ТОГАВА ЩЕ УЗНАЕТЕ КАКВО Е ОТГОВОРНОСТ,БЕЗПРИСТРАСТНОСТ И ВЗЕМАНЕ НА РЕШЕНИЕ!!!
Замислете се!Зимата ще свърши и всичко ще си дойде на мястото!
Успех и НАСЛУКА!!!
Важното е,че я има!А щом я има-значи е заслужена!
Нямаше ме два дни и сега имам много материал за четене!Естественно,че започнах от тази тема.
Неделчо ми звънна преди няколко часа.И той,като мен е в зона без нет и не знае за положението.Научил е от колега!Останах изненадан,но сега вече картинката ми се изясни.
Всеки от нас си е изпускал нервите.Всеки от нас след това е съжалявал!
Има грешка-има и прошка!
Познавам батката лично и се застъпвам изцяло за него!Позорът от един ВРЕМЕНЕН БАН е огромен,а за мъж с достойнство,обичащ този сайт като свой собствен-е пагубен!
Моля те Косе,разреши му достъпа!
И в допълнение:
Колеги,не спорете с модератор или админ никъде из форумите!Всеки греши.Забележки и упреци отправяйте на лични!
Ако за някой,е въпрос на чест и престиж подобна титла /за мен не е такава/,то аз съм съгласен да я предостъпя!ТОГАВА ЩЕ УЗНАЕТЕ КАКВО Е ОТГОВОРНОСТ,БЕЗПРИСТРАСТНОСТ И ВЗЕМАНЕ НА РЕШЕНИЕ!!!
Замислете се!Зимата ще свърши и всичко ще си дойде на мястото!
Успех и НАСЛУКА!!!
А бе , колеги, защо така с рога!Може би Неделчо е един от колегите, който живее с проблемите на форума.НЕ МОЖЕ ТАКА!БАМ!!!!!!
Все пак трябва да се уважаваме като колеги.Ако има грешка-има прошка.И други просташки теми е имало във форума , но не е имало такъв отзвук.Дайте да не започваме Новата Година с лошо.

-
- и господ не е толокова добър
Във връзка с тази тема мисля,че трябва да се направи под форум с правилата на форума и да има някъкъв вид предупреждение,мъмрене,строго мъмрене,предупреждение и бан.Да може човек да се защити,не визирам конкретния случай.Хора убийци и терористи имат право на защита и последна дума.Направо да те изгонят без предупреждение е малко неспортсменско.Все пак ние сме една общност и би трябвало да сме колектив,независимо,че форума е собственост на един човек.
-
- учете се от него
Отскоро съм във Форума , но имам "форумен" опит в писане и дискусии (нямам в предвид форуми за риболов) , би било добре при по-безобидни случаи и ситуация като тази да има някакъв вариант на ОФИЦИАЛНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ от страна на модераторите/администрарорите за банваме.

Последно промяна от Бачо Илия на Съб Яну 12, 2008 6:24 pm, променено общо 1 път.
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
- Ivkou
- вече хвърля и на тежко
За тия работи трябва и малко акъл ...snegk написа:Във връзка с тази тема мисля,че трябва да се направи под форум с правилата на форума и да има някъкъв вид предупреждение,мъмрене,строго мъмрене,предупреждение и бан.Да може човек да се защити,не визирам конкретния случай.Хора убийци и терористи имат право на защита и последна дума.Направо да те изгонят без предупреждение е малко неспортсменско.Все пак ние сме една общност и би трябвало да сме колектив,независимо,че форума е собственост на един човек.

It's all about the game and how you play it !!!
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Току що говорих с Неделчо, човекът живее с форума и някои модератор е решил, че е в грешка. Нека ме извинът всички други модератори но аз лично смятам, че трябва да се отсява кои да се бамне и кои не има Л С за тая работа. Не може човек който е доказал някои работи и малко или много беше шампион по най - голяма риба на национална среща 2 . Без да се поговори с него да се бамне така ми се струва несериозно.
Барутчията четеш го това и по други теми навсякъде ще пиша едно и също нещо защото го вярвам, че е така. Ако щеш го наречи спам и ме бамни. Достатъчно съм хакер за да влезна пак и то със същото име. Помисли колко колеги се застъпиха за Неделчо и дали си прав. А това Сапуна дет го писа за такива упреци на лични, не го правя щот бат Неделчо да го прочете и да знае, че сме с него.
Барутчията четеш го това и по други теми навсякъде ще пиша едно и също нещо защото го вярвам, че е така. Ако щеш го наречи спам и ме бамни. Достатъчно съм хакер за да влезна пак и то със същото име. Помисли колко колеги се застъпиха за Неделчо и дали си прав. А това Сапуна дет го писа за такива упреци на лични, не го правя щот бат Неделчо да го прочете и да знае, че сме с него.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Абе,много лесно е един началник да си накаже подчинените.Току що се отървах от армията,и какво се оказва.И при цивилните ако не си съгласен по някакъв въпрос с началника,си уволнен без предупреждение.Не съм видял Неделчо да псува някого,или да обижда,а това че си правим понякога майтап из форума,мисля че е положително.Все пак още е рано да почнем истинския риболов,и да говорим по точните теми.Модераторите да помислят малко когато банират някой колега.Може и аз да съм понякога в този състав,но никога умишлено.