Батьооо !

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Бат Неделчо си беше супер . Пращаше готини репортажчета и вярна информация . Неговото ако са излишни приказки какво да кажем за колегата Rapala какъв беше . За 1 ден 33 мнения - на всяка манджа -меродия. Поне да почетат малко и тогава да пускат глупави въпроси и теми. :evil:
Аватар
paceto67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от paceto67 »

Мисля,че нещата ще се оправят.
За всеки има място под слънцето,нека не губим надежда.

http://vbox7.com/play:ca78a432
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

IVKOPIVKO написа:ЕЕЕ Стига бе чесно ли баш него, той ма кефи и мене айде бе хора оправете го човечецо, не че не може да си направи нов профил де ама...

БАН-а е на IP адреса , а не на потребитеското име :wink: така че само може да се надяваме нещата да се оправят по-бързо , щото Неделчо е един наистина стойностен човек :!:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

EEEEEEEEEEEE, Бат Неделчо е много свестен. Мисля че не е правилно. Пооотруснал се човека веднъж и БАННННН. Некой други го правят редовно, но по малко те дразнят повече.
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Ники,няма значение върху какво е забраната!
Важното е,че я има!А щом я има-значи е заслужена!

Нямаше ме два дни и сега имам много материал за четене!Естественно,че започнах от тази тема.
Неделчо ми звънна преди няколко часа.И той,като мен е в зона без нет и не знае за положението.Научил е от колега!Останах изненадан,но сега вече картинката ми се изясни.
Всеки от нас си е изпускал нервите.Всеки от нас след това е съжалявал!
Има грешка-има и прошка!
Познавам батката лично и се застъпвам изцяло за него!Позорът от един ВРЕМЕНЕН БАН е огромен,а за мъж с достойнство,обичащ този сайт като свой собствен-е пагубен!
Моля те Косе,разреши му достъпа!

И в допълнение:
Колеги,не спорете с модератор или админ никъде из форумите!Всеки греши.Забележки и упреци отправяйте на лични!
Ако за някой,е въпрос на чест и престиж подобна титла /за мен не е такава/,то аз съм съгласен да я предостъпя!ТОГАВА ЩЕ УЗНАЕТЕ КАКВО Е ОТГОВОРНОСТ,БЕЗПРИСТРАСТНОСТ И ВЗЕМАНЕ НА РЕШЕНИЕ!!!
Замислете се!Зимата ще свърши и всичко ще си дойде на мястото!
Успех и НАСЛУКА!!!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Батьо
новобранец
новобранец

Мнение от Батьо »

А бе , колеги, защо така с рога!Може би Неделчо е един от колегите, който живее с проблемите на форума.НЕ МОЖЕ ТАКА!БАМ!!!!!! :finga: :smt072 Все пак трябва да се уважаваме като колеги.Ако има грешка-има прошка.И други просташки теми е имало във форума , но не е имало такъв отзвук.Дайте да не започваме Новата Година с лошо. :goodman: :goodman:
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Във връзка с тази тема мисля,че трябва да се направи под форум с правилата на форума и да има някъкъв вид предупреждение,мъмрене,строго мъмрене,предупреждение и бан.Да може човек да се защити,не визирам конкретния случай.Хора убийци и терористи имат право на защита и последна дума.Направо да те изгонят без предупреждение е малко неспортсменско.Все пак ние сме една общност и би трябвало да сме колектив,независимо,че форума е собственост на един човек.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Отскоро съм във Форума , но имам "форумен" опит в писане и дискусии (нямам в предвид форуми за риболов) , би било добре при по-безобидни случаи и ситуация като тази да има някакъв вариант на ОФИЦИАЛНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ от страна на модераторите/администрарорите за банваме. :idea: :idea: :idea:
Последно промяна от Бачо Илия на Съб Яну 12, 2008 6:24 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

ПЛЪТНО СЪС СНЕГ :!:
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

И аз подкрепям колегата snegk , и IDA е прав .То още по време "оно "имаше мъмрене ,строго мъмрене,предупреждение и т. н.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Стига драскахте вече!Има си раздел "Предложения и оплаквания"!Пуснете темата там.Резонна е,че и наложителна!
Искаме да сме точни,а в случая пак сме в разрез с правилата!

Неделчо се завръща след пет дена само! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Ако е истина ЕВАЛА. :shock: :smt041
Аватар
Ivkou
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ivkou »

snegk написа:Във връзка с тази тема мисля,че трябва да се направи под форум с правилата на форума и да има някъкъв вид предупреждение,мъмрене,строго мъмрене,предупреждение и бан.Да може човек да се защити,не визирам конкретния случай.Хора убийци и терористи имат право на защита и последна дума.Направо да те изгонят без предупреждение е малко неспортсменско.Все пак ние сме една общност и би трябвало да сме колектив,независимо,че форума е собственост на един човек.
За тия работи трябва и малко акъл ...
Изображение

It's all about the game and how you play it !!!
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Току що говорих с Неделчо, човекът живее с форума и някои модератор е решил, че е в грешка. Нека ме извинът всички други модератори но аз лично смятам, че трябва да се отсява кои да се бамне и кои не има Л С за тая работа. Не може човек който е доказал някои работи и малко или много беше шампион по най - голяма риба на национална среща 2 . Без да се поговори с него да се бамне така ми се струва несериозно.

Барутчията четеш го това и по други теми навсякъде ще пиша едно и също нещо защото го вярвам, че е така. Ако щеш го наречи спам и ме бамни. Достатъчно съм хакер за да влезна пак и то със същото име. Помисли колко колеги се застъпиха за Неделчо и дали си прав. А това Сапуна дет го писа за такива упреци на лични, не го правя щот бат Неделчо да го прочете и да знае, че сме с него.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Абе,много лесно е един началник да си накаже подчинените.Току що се отървах от армията,и какво се оказва.И при цивилните ако не си съгласен по някакъв въпрос с началника,си уволнен без предупреждение.Не съм видял Неделчо да псува някого,или да обижда,а това че си правим понякога майтап из форума,мисля че е положително.Все пак още е рано да почнем истинския риболов,и да говорим по точните теми.Модераторите да помислят малко когато банират някой колега.Може и аз да съм понякога в този състав,но никога умишлено.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”