Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Правете така .....
Модератор: bobopeli
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Правете така .....
Днес в ранния следобед благодарение на Ваня Димова собственик на риболовен магазин „ПЪСТЪРВАТА“ гр.Казанлък във водите на яз. Копринка бяха пуснати повече от 1300 броя сомчета !
От тук нататък се надяваме традицията със зарибяването да продължи за в бъдеше и с други видове риба, и да разчитаме на собственото си самосъзнание , за да можем да изживяваме приятни, риболовни мигове край любимия водоем !
Приятели , БЪДЕТЕ РИБОЛОВЦИ !!!
А за тези , които си точат ножовете , мрежите и електроуредите ще има само и единствено ДЪРВО в гърба и съкратен курс по плуване с елементи на бомбардировка

Всяка прилика с лицата от снимките не е случайна
От тук нататък се надяваме традицията със зарибяването да продължи за в бъдеше и с други видове риба, и да разчитаме на собственото си самосъзнание , за да можем да изживяваме приятни, риболовни мигове край любимия водоем !
Приятели , БЪДЕТЕ РИБОЛОВЦИ !!!
А за тези , които си точат ножовете , мрежите и електроуредите ще има само и единствено ДЪРВО в гърба и съкратен курс по плуване с елементи на бомбардировка

Всяка прилика с лицата от снимките не е случайна

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- kostura_24
- ще става разбирач
Re: Правете така .....
Супер!Аз и още един приятел сме решили когато се позатопли към пролет времето да зарибяваме 1-2 реки с доста каракуда и червеноперка 

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' 

- Garbolino
- разбира нещата
Браво! Дано да има повече хора като Вас!
- cvetan_zashev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Браво - постъпка за пример

Адмирации, браво на благодетелите. Абе Светльо ти да си чувал за Photo Paint? Дорде се заредат снимките ми се смарангяса компа бре....
По-голям шаран от рибаря няма...
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
- pavre
- вече хвърля и на тежко
Чудесна постъпка, бъдете здрави! И аз пускам рибките, които нося за стръв, след края на излета и сериозно обмислям на пролет да пусна балканка и сивен в любимата си река. Но не знам как ще реагирам, когато видя поредния парашутист, харпунджия, мрежар или токаджия...
Още веднъж- адмирации!

Още веднъж- адмирации!
Поздравления, това е начина да се оправят нещата, дано има повече хора като Вас.

- Красимир Атанасов
- учете се от него
-
- разбира нещата
Браво за инициятивата ! Наистина много благородно
Дано се опазят тези малки красавци 

- kostura_24
- ще става разбирач
pavre написа:Чудесна постъпка, бъдете здрави! И аз пускам рибките, които нося за стръв, след края на излета и сериозно обмислям на пролет да пусна балканка и сивен в любимата си река. Но не знам как ще реагирам, когато видя поредния парашутист, харпунджия, мрежар или токаджия...![]()
Още веднъж- адмирации!
Така е и при мене.Ама от тия малоумници.Днес доста съм им набрал..
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' 

- Naas
- ще става разбирач
Надявам се поне 1% от тях да доживеят до старини