Гърция-Фанари и Порто Лагос
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
-
- сериозен играч
Re: Гърция-Фанари и Порто Лагос
здр колеги понеделник вечерта на Порто Лагос на кея слабо само 10 кефала по 300-400гр ,през деня на който му харесват има много Гопи и малки Спароси
-
- сериозен играч
здр колеги някой ако е ходил събота или неделя да даде малко инфо за порто лагос
-
- сериозен играч
здр колеги никой ли не ходил скоро на порто лагос
В събота бях,риба нямаше не можах да спася капото,а взе и често да ми се случва.. 

-
- сериозен играч
лошо колега къде беше на кея или на камъните
Последно промяна от niki_volley на Пон Ное 25, 2013 10:20 pm, променено общо 1 път.
И на двете места,но резултата беше нулев.
-
- сериозен играч
имам въпрос към всички колеги сега през месеците декември,януари,февруари хваща ли се риба от брега и каква
благодаря предварително
благодаря предварително
- Efimov
- вече хвърля и на тежко
кефал си кълве целогодишно, дори сега би трябвало да се активизира. имаше и други видове, но трябва да проверя какви бяха. Октоподите също продължават да се хранят .niki_volley написа:имам въпрос към всички колеги сега през месеците декември,януари,февруари хваща ли се риба от брега и каква
благодаря предварително
Вчера на П.Л. даваше мормура на дъно, оказа се доста вкусна риба.
- Efimov
- вече хвърля и на тежко
Не случайно гърците я наричат царска риба- доста вкусна и високо ценена. Сега трябва да са и доста охранени. Предполагам на дъно е вървяла.del71 написа:Вчера на П.Л. даваше мормура на дъно, оказа се доста вкусна риба.
Efimov написа:Не случайно гърците я наричат царска риба- доста вкусна и високо ценена. Сега трябва да са и доста охранени. Предполагам на дъно е вървяла.del71 написа:Вчера на П.Л. даваше мормура на дъно, оказа се доста вкусна риба.

-
- новобранец
Хубава риба браво ...а нещо друго даваше ли на Портото колега мерси предваротелно 

-
- сериозен играч
колега на какво ги хваща тези мормури и с какъв монтаж
del71 написа:Efimov написа:Не случайно гърците я наричат царска риба- доста вкусна и високо ценена. Сега трябва да са и доста охранени. Предполагам на дъно е вървяла.del71 написа:Вчера на П.Л. даваше мормура на дъно, оказа се доста вкусна риба.
Ми аз пробвах на всичко - парчета сардела, пилешко месо, свинско месо, червей. Единствено печелившо се оказа свинското месо и червите по простата причина че трудно пада от куката. Всичко което хванах (общо 1,5-2кг) беше само на дънно.
Монтажа е както го направиш с две куки 7-9 номер (морски) и олово 50-70гр. Не се търсят големи дълбочини, но пък там винаги има подводно течение, така че по тежкото олово е за предпочитане. Единия от гърците мяташе с някакъв вид хранилка, но така и не успях да я разгледам.
Византийците имаха три пъти по добър успех от мен с еи такива ла*на и малко по твърдофтасали.
Иначе като се разгледах почити всички хващаха на дъно с описания монтаж. Имаше такива с стационарна голяма плувка, със стръв сардела на дълбочина 1,5 метра от скалите, очаквано за хищник. Не липсваха и такива с воблери в късния следобед от Белополския бряг, вероятно от нашите. Но се отказваха за час-два. Предполагам не е дало резултат.
Преди да си тръгнем към 8-9 вечерта се появиха и едни дружина гърци със спининги и воблери. Помятаха към час без успех.
Монтажа е както го направиш с две куки 7-9 номер (морски) и олово 50-70гр. Не се търсят големи дълбочини, но пък там винаги има подводно течение, така че по тежкото олово е за предпочитане. Единия от гърците мяташе с някакъв вид хранилка, но така и не успях да я разгледам.
Византийците имаха три пъти по добър успех от мен с еи такива ла*на и малко по твърдофтасали.

Иначе като се разгледах почити всички хващаха на дъно с описания монтаж. Имаше такива с стационарна голяма плувка, със стръв сардела на дълбочина 1,5 метра от скалите, очаквано за хищник. Не липсваха и такива с воблери в късния следобед от Белополския бряг, вероятно от нашите. Но се отказваха за час-два. Предполагам не е дало резултат.
Преди да си тръгнем към 8-9 вечерта се появиха и едни дружина гърци със спининги и воблери. Помятаха към час без успех.
-
- научил се да хвърля
Викат му мана или цуцуни, на тоя червей, режат парчета от него и е жилава. Октомври на керамоти от плажа един грък хвана сума ти ципури и мурмури на него, следващите две вечери само дребни мурмури за нас на една мида щото го нямаше в магазина.