Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

за щука
за щука
Здравейте колеги,
Преди няколко дни реших да прескоча до Гръцко, че отдавна не бях ходил. Запалих по тъмно и по изгрев бях на избраното място. Сутринта риболова тръгна много добре, но към обяд излезна вятър , риболова стана тегав и съответно поех на обратно. За съжаление този път не излезе едър кефал. Хванах за няколко часа 8 щуки, като цяло нямаше трофеи, но и на тези бях доволен. Съответно почти всичката риба бе върната обратно с изключение на 2 ,които не успях да спася. Това което ми прави много лошо впечатление е, че колеги взимат всичко каквото хванат и в скоро време и там ще унищожим рибата. Освен това и боклуците не си събират някои.
Ето и няколко снимки
Преди няколко дни реших да прескоча до Гръцко, че отдавна не бях ходил. Запалих по тъмно и по изгрев бях на избраното място. Сутринта риболова тръгна много добре, но към обяд излезна вятър , риболова стана тегав и съответно поех на обратно. За съжаление този път не излезе едър кефал. Хванах за няколко часа 8 щуки, като цяло нямаше трофеи, но и на тези бях доволен. Съответно почти всичката риба бе върната обратно с изключение на 2 ,които не успях да спася. Това което ми прави много лошо впечатление е, че колеги взимат всичко каквото хванат и в скоро време и там ще унищожим рибата. Освен това и боклуците не си събират някои.
Ето и няколко снимки
- Прикачени файлове
-
- Снимка0354.jpg (222.62 KiB) Преглеждано 2956 пъти
-
- Снимка0352.jpg (207.23 KiB) Преглеждано 2956 пъти
-
- мястото
- Снимка0351.jpg (100.42 KiB) Преглеждано 2956 пъти
Re: за щука
още снимки
- Прикачени файлове
-
- Снимка0361.jpg (210.86 KiB) Преглеждано 2950 пъти
-
- Снимка0360.jpg (247.09 KiB) Преглеждано 2950 пъти
-
- Снимка0357.jpg (238.39 KiB) Преглеждано 2950 пъти
-
- ще става разбирач
как ви се ходи чак до гръцко.. браво !
булгар, булгар .. ще ги изядем и гръцките риби
булгар, булгар .. ще ги изядем и гръцките риби

късмет работа . .
- azareus
- ще става разбирач
Хубав излет си направил. А коя е реката и къде се намира?
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
Поздравления за улова колега ! Недей да съобщаваш в темата, коя е реката - че месарите само това и чакат 

- super_snake
- научил се да хвърля
Не всички са месари !! И аз бих искал да рабера коя е реката и канала , и къде къде се намират.Най-добре на личниbatceco написа:Поздравления за улова колега ! Недей да съобщаваш в темата, коя е реката - че месарите само това и чакат

Всеки ден без риболов , е като ден в пустинята без капка вода !!!
-
- новобранец
Колега, хубав риболов си направил. Аз се каня от около месец да отида за щука в Гърция и все не остава време. Пробва ли на изкуствени примамки? Аз лятото успях да извадя едно щукле и един голям кефал на рибка. На блесни, воблеви и клатушки нищо...
-
- разбира нещата
Само като видя боклуците по земята и маломерните щуки, и ми ставя ясно защо Гърците ни плуят.
Тази година значително по-слабо от миналата; явно Коле Полизовски и Веселата му Бригада са минали непосредствено преди теб
PS Не го разпитвайте къде, и коя река - колегата е корав като истински комунист на разпит в полицията

PS Не го разпитвайте къде, и коя река - колегата е корав като истински комунист на разпит в полицията

Коле и бригадата му ходят на едни други места нашите не са им познатиД-р Флекс написа:Тази година значително по-слабо от миналата; явно Коле Полизовски и Веселата му Бригада са минали непосредствено преди теб![]()

колкото до канала на който ловя все още не ходят много българи, тъй като не го знаят
колега пробвах на всякакви изкуствени примамки , но ефект този път нямаше. Там както знаеш има много хубави кефали , но този път нямах късмет.simeon_kostadinov написа:Колега, хубав риболов си направил. Аз се каня от около месец да отида за щука в Гърция и все не остава време. Пробва ли на изкуствени примамки? Аз лятото успях да извадя едно щукле и един голям кефал на рибка. На блесни, воблеви и клатушки нищо...
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Епа много добре.......СЪНДИ написа:Епа добре........

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- anton jambol
- фен клуб-скобар