Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 3.0
Модератор: dantho.mihov
Re: руская рибалка 3.0
Няма ли никакъв вариант да се играе онлайн?
Играя на рр3,6 .Как така стана че кармата ми от 960 отиде на -12600?Някои може ли да помогне.
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Провери си глобите за забранена риба,шофиране в пияно състояние........
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
- forest
- новобранец
Какво става с RF3.5 на rus-fishsoft.ru? Гледам че има нова версия Русская рыбалка 3.6 от 05.03.2012.
Може да се играе само онлайн, но незнам как стои въпроса с ключовете? Още ли е 15 дена фрее? Не го ли направиха най-после да се купува ключ със СМС от България? За толкова азиатски страни са го направили и със СМС, само за България не са.
Или пък да не би да е станала безплатна онлайн играта?
Не си помня паролата не съм влизал от месеци, и сега незнам дали да си правя нов рег, затова питам как стои въпроса с онлайн играта. Играе ми се но мога да платя само със СМС. Но ако всичко си е по старо му, няма смисъл да си правя рег само за 15 дена игра.
Може да се играе само онлайн, но незнам как стои въпроса с ключовете? Още ли е 15 дена фрее? Не го ли направиха най-после да се купува ключ със СМС от България? За толкова азиатски страни са го направили и със СМС, само за България не са.
Или пък да не би да е станала безплатна онлайн играта?
Не си помня паролата не съм влизал от месеци, и сега незнам дали да си правя нов рег, затова питам как стои въпроса с онлайн играта. Играе ми се но мога да платя само със СМС. Но ако всичко си е по старо му, няма смисъл да си правя рег само за 15 дена игра.
всичко си е по старому (относно плащането)...
Някой знае ли как да си кача разряда на 3,6,знам как се качва на 3-та,но на тази не ства
Някой може ли да ми помогне

-
- новобранец
-
- новобранец
Пичове, може да ви се стори глупаво, ама играя от скоро оффл. станах 8разряд, обаче немога да събера пари за да отида на турнир или за по-добри такъми. Кажете на дервенские простор къде и на какво да ловя за да направя малко пари ? 

ето клевалка за 3.0 http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3272325" onclick="window.open(this.href);return false;
Над силата е единствено способността да я контролираме.
Catch the moment, Release the fish.
http://zamunda.net/details.php?id=201442" onclick="window.open(this.href);return false;
играех преди тази харесва ми заради бг водоемите
играех преди тази харесва ми заради бг водоемите
Колеги свалих си и играя R.F 3.8 сега съм 18-ти разряд но лова само плотва и красноперка кажете нещо което да дава повече опит и да има по голями екземпляри за да ми еповече кеф , но нямам пари да пътувам за сега си оставам на Озеро
мерси предварително 

Как да си права икра че не мога да си я купя ?????
- Tabaliov
- новобранец
- Обратна връзка:
Tabaliov съм в онлайн версията.Има ли български отбори в играта ?