Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Мнение за макара.
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Мнение за макара.
Здравейте колеги, моля за мнението ви за ето тази макара http://megafishing.bg/product/193/makar ... ler-e.html" onclick="window.open(this.href);return false; да ли си заслужава парите и ще имам ли проблеми евентуално със малко по тънки плетени влакна или да заложа на сигурното и да взема едно Риоби Екциа, между другото една такава макара пътува към мен. Поздрави и наслука на всички.
Re: Мнение за макара.

- pavre
- вече хвърля и на тежко
Имам въпросната Дайва, много е добра... Имам и Риоби, само, че Екусима и мога да кажа, че е не по-малко добра от Дайвата, само дето има по-прецизен аванс. Мое мнение.. 

- Vid
- кандидат преподавател
Щом аванса е на Екусимата е по прецизен от то на та Дайва, значи последната е пълно дървоpavre написа: Екусима и мога да кажа, че е не по-малко добра от Дайвата, само дето има по-прецизен аванс. Мое мнение - ти си реши.

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- pavre
- вече хвърля и на тежко
Да ти я покажа, да си кажеш мнението...?
Мухахахахах!
Мухахахахах!
Последно промяна от pavre на Съб Ное 23, 2013 9:39 pm, променено общо 1 път.
някога на антона шарана се ловеше на -ПАНАГюРСКИ МИЧЕЛ, кока колена бутилка с корда -ПРОГРЕС 040 които я помни,и куки орловки 5,6 или 8 ноер.и една гаика 32ка за тежест .да това са златните кодини на 80те от татовото време когато имаше -РИБА КОЛЕГИ сега имам даива базия,пъчки-greys, и разни модерни сподове и болонезета а тази роба е няма??????????????? колкото и да купуваме само рекламните агенти печелят. когато рибата я има не пита кава марка е макарата и пръчката?или дали се лови на камасан или на овнер????????сега всичко е опоскано и няма нищо.това е всеки да си прави преценка за себеси
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
На "ПАНАГюРСКИ МИЧЕЛ" ще ти е малко трудно да завъртиш блесна смятам , а от спода воблерите не им е комфортно при туич
Хубаво е все пак да в кой подфорум се пише кога се пише 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- разбира нещата
Не е баш същото, ама наздърни тука :
http://mulinete.wordpress.com/2012/07/1 ... -rsi-2000/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://mulinete.wordpress.com/2012/07/1 ... -rsi-2000/" onclick="window.open(this.href);return false;

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
Prangov99 написа:Здравейте колеги, моля за мнението ви за ето тази макара http://megafishing.bg/product/193/makar ... ler-e.html" onclick="window.open(this.href);return false; да ли си заслужава парите и ще имам ли проблеми евентуално със малко по тънки плетени влакна или да заложа на сигурното и да взема едно Риоби Екциа, между другото една такава макара пътува към мен. Поздрави и наслука на всички.
Колега,
аз съм минал по твоя път - Риоби Ексия, после Екселер Е. Риобито отдавна го продадох и въздъхнах с облекчение, а Екселера Е все още ползвам (пети сезон) и продължавам да съм доволен от него. Не се колебай при избора - Екселера Е е еднозначно по-добрата макара от двете.
Благодаря колега Флекс, бях започнал да се отчайвам че никой не е използвал въпросната макара, но мисля да ти се доверя и да заприходя една такава. И във времето да реша коя макара си заслужава, тъй като вече купих едно Риоби както писах вече. Поздрави и наслука.
Аз нямам негативни впечатления на "Рьоби Ексия"(с изключение на ненужно завишеното тегло) - експлоатирал съм я доста във всяkakви условия. И изобщо продуктите на тази марка от 100-те левчета нагоре са много прилични. За сериите "Екселър" не мога да кажа нищо - пипам само определен кръг дайви.
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Уеко "ремонтирах" темата щот нещо не ми харесваше 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов