Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Циганите ще ни избият в язовир Мандра
Модератор: bobopeli
Re: Циганите ще ни избият в язовир Мандра
Единственото хубаво в този репортаж е инспектора от ИАРА - Евала и Шапка му свалям за смелостта и за волята. Ако има начин колегите от Бургас да му помогнат, да го почерпят, да го наградят, каквото и да е, само и само да почувства подкрепа човека !
- ТАРАЛЕЖ
- сериозен играч
С.Върбанов написа:Организирайте се Бургазлии и ударете едно рамо на тримата от запаса , че явно не смогват![]()
Заре,не е така!
ИАРА-Бургас се опитва всячески да си върши задълженията!
Нямат средства,хора.. Трудно е! Трябват ясни,законови норми! Промени!!
AC/DC
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Коце ударете им едно рамо да смогват и да се справят с тая напаст за да имат очи да искат после щат за още 4-5 човека 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аз ще ти поема пътните!!! Мога и лично да те закарам даже!!!mishkata_mp написа:много съм надалеч, иначе да съм дошъл с пушката мамка им циганска

- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Между другото това е доста стар клип. И миналата година беше във форума, и миналата година го обсъждахме, но както виждам нищо не се е променило. С оглед на събитията в страната, явно опазването на рибните ресурси е последна грижа. Кучетата си лаят - кервана си върви. Иначе и аз съм на мнението на Зарко и Барута...ама...дела трябват а не думи!
-
- учете се от него
Ако ми постнеш поста от миналата година с ТОЗИ клип ща почерпяRedimido написа:Между другото това е доста стар клип. И миналата година беше във форума, ....

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- ще става разбирач
сега се сетих за Вини Джоунс като преследваха браконери на сьонга в Русия ... обикаляха по шубраците с БТРи и автомати... такова е навсякъде.... студентските столове в София ... яко буфкаха сулка с картофи по време на забраната... пълна мафия е навсякъде..
късмет работа . .
Без участие на полицията, работата е обречена.Обаче се говори за избори напролет, циганите трябва да гласуват правилно и ще им позволят да правят каквото си искат 

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Прав си, миналогодишния клип беше как с една лодка обикалят Иара и полиция и бракониерите им махат от другата лодка, подминавайки ги...strijok написа:Ако ми постнеш поста от миналата година с ТОЗИ клип ща почерпяRedimido написа:Между другото това е доста стар клип. И миналата година беше във форума, ....
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 9&start=15
Последно промяна от Redimido на Пет Ное 29, 2013 11:16 am, променено общо 1 път.
- kostura_24
- ще става разбирач
от циганче сапунче от циганката две от цяла махала прах за пране!
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' 

http://www.flagman.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B ... 0%A0%D0%90" onclick="window.open(this.href);return false;
това е клипа от вчера
А ИМА И ДОБРИ ЦИГАНИ - МЪРТВИТЕ ЦИГАНИ
това е клипа от вчера
А ИМА И ДОБРИ ЦИГАНИ - МЪРТВИТЕ ЦИГАНИ
КОЛЕГИ В ТАЗИ СКАПАНА И ЗАПАДАЩА ДЪРЖЯВА ОТ 90-ТЕ ГОДИНИ НА САМ -ТОВА СА ПЛОДОВЕТЕ????????ДА КОГАТО БЕШЕ КОМУНИЗЪМ,НЕ ЧЕ ГО ХАРЕСВАМ,НО СЛЕД 9 ВЕЧЕРТА ЦИГАНИН НЯМАШЕ ПО УЛИЦТЕ.А СЕГА КАКВО Е??????????САМО ТРЕПАНЕ И БОИ НА ТАЗИ САПУНЕНА ПАСМИИНА.ПО ДОБРЕ ДА ОТВОРЯТ БЕЛЕНЕ И ДА ЗАРАБОТИ ПАК.ЕВРОПА НЕ НИ ТРЯБВА С ТЯХНИИТЕ СИ ГЛУПОСТИ.САМО БОИ И БОИ ЩЕ ГИ ОПРАВИ ТИЯ ДИВАЦИ.ДЕ ДА ИИМАХ ВЛАСТ,САМО НА БРАКОНИЕРИ ЩЕ МИ СТАНАТ
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Циганите станаха универсалнта бюлетина на всяко правителство. Изкувствено се държат в бедност защото така по лесно се управляват впрочем това се отнася за цялата страна де. Циганите по някакъв начин са свързани с местната власт защото тази власт благодарение на тях е на власт и затова им позволяват да си правят каквото си искат и да взимат по 1000лв помощи защото ще дойдат избори и пак до тях ще опрат.
През последните няколко години циганите станаха най-големите рекетьори в страната и изнудват цялата държава. Нещата скоро време няма да се оправят колкото и да си пишем тука защото мафията и правителстово са в една много успешна симбиоза и няма как МВР или ИАРА да гонят престъпниците защото това означава да си подритват трудовите книжки.
През последните няколко години циганите станаха най-големите рекетьори в страната и изнудват цялата държава. Нещата скоро време няма да се оправят колкото и да си пишем тука защото мафията и правителстово са в една много успешна симбиоза и няма как МВР или ИАРА да гонят престъпниците защото това означава да си подритват трудовите книжки.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

-
- научил се да хвърля
Прочетох коментарите на съфорумците и се питам , къде са тия големи пазители на водната фауна от форума !!!??? Ако някой колега въдичар покаже повече от 3кг риба тук тия пазители го изяждат с парцалите , къде сте бе спазващи закона риболовци ??? Аре елате на Мандрата и дежурете заедно със служителите .
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ако бях в Бургас вярвай ми точно там щях да бъда
Въпроса е ти къде си ?

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!