Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Предлагам, направо да съберем по 10лв. и да му ги дадем да ги занесе на арендатора, тамън няма береме студ 

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
ето ви за суходол
http://www.bigfish.bg/news/kade_kalve/P ... hodol.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bigfish.bg/news/kade_kalve/P ... hodol.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Здравейте, някой ако е ходил скоро на Лобош на понтоните , може ли да даде инфо излиза ли нещо , благодаря .
-
- разбира нещата
А аз във вторник една 15 кг на врабче я хванах.JIBKATA написа:Здравейте,
тези дни бях на Суходол - в петък една пъстърва от 4 кг и няколко по 600гр. , - в събота една от 2 кг и няколко по 800 гр., - в понеделник една от 3 кг една подобна ми скъса и 8 бр по 500 гр и около 12 бр изтървани.
Всичко на паста
- Прикачени файлове
-
- 11-07 ribar-728103.jpg (42.73 KiB) Преглеждано 1196 пъти
Не се подигравайте с колегата, 4кг верно е малко множко. Миналата година минах случайно и слезнах да видя какво ловят и един беше хванал 3+ за пръв път виждах такава пъстърва на живо. Сега което си е истина, си е истина, това съм го видял с очите си....
Рибата винаги е на другия бряг
Е това добре ама пърлено или с перушина е било,кавай бързо и получавашogi_peugeot написа:А аз във вторник една 15 кг на врабче я хванах.JIBKATA написа:Здравейте,
тези дни бях на Суходол - в петък една пъстърва от 4 кг и няколко по 600гр. , - в събота една от 2 кг и няколко по 800 гр., - в понеделник една от 3 кг една подобна ми скъса и 8 бр по 500 гр и около 12 бр изтървани.
Всичко на паста

И дари ни с много сила
кога хванем много риба
да преборим алчноста
да я пуснем по вода
кога хванем много риба
да преборим алчноста
да я пуснем по вода
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Нещо я бях пропуснал тази тема,chirusa_bg написа:Пускат огромен бързовар скрит на дъното и захранван с енергия от секретен реактор скрит в гората...
Ама Чируза ми подобри настроението за тази вечер

Жестока идея

Дано да я патентова, преди някой да му я открадне

-
- научил се да хвърля
аз съм виждал на суходол до 3 кг,но за по голяма само мога да гадая:)))като знам и как излизат ще си е голямо предизвикателство да я изкараш:)
- SBANKOV
- ще става разбирач
vitotan написа:Е това добре ама пърлено или с перушина е било,кавай бързо и получаваш
Как пърлено бре, ти на искуствена муха не си ли ловил пъстърва, е същото е само е мухата е по голяма за голяма пъстърва

Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Инцидентна пастърва 4 кила да хванеш мога да го преглътна. Ама тоя човек явно друга работа си няма, освен да ходи, в петък, в събота, в понеделник и т.н. да лови пастърви гиганти и по 15 други
, на един и същ платен водоем. От където и да го погледнеш опит за евтина манипулация 

-
- научил се да хвърля
И на мен така ми се струва:)))
-
- разбира нещата
Е защо да не е хванал човека в петък,събота,неделя и понеделник.Ако е бил четири дена с преспиване може и да е хванал.То за това за нас няма.Той е изловил всичката и сега няма за нас.
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Така ги виждам и аз работите, сигурно е бил на палатка няколко дни. И ето ти идеалното оправдание защо ти не хващаш - "Беше тука един за 4 дни...и много хващаше, тя затова сега не кълве!"ogi_peugeot написа:Е защо да не е хванал човека в петък,събота,неделя и понеделник.Ако е бил четири дена с преспиване може и да е хванал.То за това за нас няма.Той е изловил всичката и сега няма за нас.

Разходете се и вижте какво е положението на Суходол като не вярвате. Аз нямам 4ка, но такива до 2килограма доста, а за такива до килограм ... Не знам тази седмица какво е положението, но миналата беше така. Риболова преди беше на камола, блесна и бял сега казват, че се лови на паста
Ако някой има информация за някакви щуки пак там моля да ми драсне едно лично на какво и как, ако му се занимава 

Колеги слагам ХИКСА на платеното на Негован. Не препоръчвам на никои да ходи , днес няма риба , коментара беше ( ЗА ПЕТ ЧОВЕКА РИБА НЯМА ДА ПУСКАМЕ , ДА БЕХТЕ ПОНЕ 10 - 15 ИНАЧЕ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ) Ама не ми върнаха 10те кинта. Нещо много си поверваха .
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".