Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

изкуствен вердевас
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- учете се от него
Re: изкуствен вердевас
http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... ts_id=1345чпс написа:
Колега IDA,
Дали някъде в Карлово не може да се намери такъв worm или друга силиконова примамка с имплантиран вкусов атрактант - мисля че ги предлага фирма Bercley ?
неможах да разбера тези 80 риби за 7-8 излета ли ги хвана. що то аз съм аматьорче и много не разбирам.кажи кога щеме вземеш с тебе да ми предадеш някой урок.ако трябва ще си платя.IDA написа:Колеги , някой ловил ли е с изкуствен вердевас -този на "Berkley" , преди сериозното захлаждане и бурите на яз " Домлян" ги утрепах
п.п. ето този по-долу:
http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... ts_id=1005
-
- учете се от него
За 80 излета , по еднаshekira написа:неможах да разбера тези 80 риби за 7-8 излета ли ги хвана. що то аз съм аматьорче и много не разбирам.кажи кога щеме вземеш с тебе да ми предадеш някой урок.ако трябва ще си платя.IDA написа:Колеги , някой ловил ли е с изкуствен вердевас -този на "Berkley" , преди сериозното захлаждане и бурите на яз " Домлян" ги утрепах
п.п. ето този по-долу:

кажи кога ще отидем за риба че няма с кой да отида за компания.и няма да се косиш.IDA написа:За 80 излета , по еднаshekira написа:неможах да разбера тези 80 риби за 7-8 излета ли ги хвана. що то аз съм аматьорче и много не разбирам.кажи кога щеме вземеш с тебе да ми предадеш някой урок.ако трябва ще си платя.IDA написа:Колеги , някой ловил ли е с изкуствен вердевас -този на "Berkley" , преди сериозното захлаждане и бурите на яз " Домлян" ги утрепах
п.п. ето този по-долу:
-
- учете се от него
Бря , оказа се "градски" , да не би да се познаваме? Викат ми "Бачо Илия" в риболовните среди. Ходи ми се за риба неистово , само че не виждам наоколо къде може да се иде??? Домлян и Стряма тотално спряха след голямата буря и захлаждането , на арендните също нищо, на лед не стъпвамshekira написа:кажи кога ще отидем за риба че няма с кой да отида за компания.и няма да се косиш.IDA написа:
За 80 излета , по една

.ловят на Домлян под Кинтекса горе в ракава щото там не грее слънце и леда още става.другият варянт е на Душанци там леда е гаранция франция ама трябва да се върви пеша до язовира.иначе друго незнам.IDA написа:Бря , оказа се "градски" , да не би да се познаваме? Викат ми "Бачо Илия" в риболовните среди. Ходи ми се за риба неистово , само че не виждам наоколо къде може да се иде??? Домлян и Стряма тотално спряха след голямата буря и захлаждането , на арендните също нищо, на лед не стъпвамshekira написа:кажи кога ще отидем за риба че няма с кой да отида за компания.и няма да се косиш.IDA написа:
За 80 излета , по еднаНаправо съм изпълнех с благородна завист към колегите дето имат големи реки в района
ами ще чакаме тогава пролета.и ако искаш дай да спделим вердеваса.IDA написа:Аз на лед и на лодка от която не може да се пикае прав-НЕ СЕ КАЧВАМ
Последно промяна от shekira на Нед Яну 13, 2008 11:31 pm, променено общо 1 път.
-
- учете се от него
Не съм , имах приятел(почина) който беше гълабар и знам доста неща от него. Ако си гълабар -ДА НЕ СИ ИЗХВЪРЛИЛ И ЕДНА КУРИШКА ТОР ОТ ТУК НАТАТЪК, всичко в торбички за риболова(в сух вид)shekira написа:ако си и гълабар мой да станем и друшки.IDA написа:Прати с л.с . някакъв координат , да ги изловим в някое кафене

-
- разбира нещата