Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Циганите ще ни избият в язовир Мандра
Модератор: bobopeli
-
- научил се да хвърля
Re: Циганите ще ни избият в язовир Мандра
В Бургас съм 

Едно цигане попитало баща си:
- Тате, какво е това демокрация?
- Демокрация е сине, българите да бачкат, а ние да получаваме помощи.
- Ами те не се ли дразнят от това?
- Аааа, дразнят се, ама нищо не могат да направят, защото това вече ще е дискриминация..
- Тате, какво е това демокрация?
- Демокрация е сине, българите да бачкат, а ние да получаваме помощи.
- Ами те не се ли дразнят от това?
- Аааа, дразнят се, ама нищо не могат да направят, защото това вече ще е дискриминация..
Никоя риба не е по - важна от живота !
-
- научил се да хвърля
Здравейте!Айде сега да Ви видя;)
Дайте да се съберем УТРЕ ВЕЧЕР някъде и да направим една обиколка на МАНДРАТА!Носете си СРЕДСТВА и казвайте къде ще се чакаме!
....Един шибан протест неможаем да направим,а ще ми говорите за ОХРАНА И СКАЧАНЕ СРЕЩУ МАНГАЛИТЕ?!?!?
Поздрави-Петко Стоянов.
Дайте да се съберем УТРЕ ВЕЧЕР някъде и да направим една обиколка на МАНДРАТА!Носете си СРЕДСТВА и казвайте къде ще се чакаме!
....Един шибан протест неможаем да направим,а ще ми говорите за ОХРАНА И СКАЧАНЕ СРЕЩУ МАНГАЛИТЕ?!?!?
Поздрави-Петко Стоянов.
Пеца неса хаби братле нищо няма да излезе.Тука хората са даси чешат езиците а не да свършат нещо а можеше повярваи ми.Защото репортажа е ежеднивие за яз.Мандра и една тъжна действителност за съжаление но неса само мангалите да знаеш и го казвам и на останалите тези са който не плащат и затова и пипат мрежите но като почнат и тях няма да ги закачат.Знаеш ли колко Българи пускат мрежи от Меден Рудник а от Твърдица само с това се занимават.Сасипаха го това езеро но и по зле ще става като виждам че Владко е станал директор......Много хора неса на ясно и се палят шапка му сваляли на инспектора свалят му шапка но ако видят и чуят някои работи .............Мислех да несе обаждам снощи написах един пост и го изтрих но несе стърпях много са тежки нещата в ИАРА Бургас момчета щеви кажа нещо пък вие сами си правете изводите.Отиваме на проверка за мрежи и след няма и 5мин. собствениците им цъфват дасе осукват от къде са научили оставям на вас да кажете.Всички са навързани като свински чарва повече няма да говоря.............. така че всичко зависи от нас съвестните риболовциalex_the_machine написа:Здравейте!Айде сега да Ви видя;)
Поздрави-Петко Стоянов.
само че сериозните хора се броят на пръстите на едната ми ръка пък тез дето само ревът и неса си мръднали пръста са безброи
Последно промяна от KGR на Съб Ное 30, 2013 12:04 pm, променено общо 1 път.
-
- научил се да хвърля
Апсолютно си прав,братле!
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Пеца , Краси толкова ли не можете да се организирате и да ги почерпите тия орки ? Не мога да повярвам
Къде са Бургаските батки бе бате или са останали само шматки , които се правят в нета на батки
Истината е ,че с всяко ново поколение нещата се изпедирастяват яко и оправия няма и няма да има - взимат пример от управляващите и от църквата
Познавам поне дузина пичове , които ще се отзоват веднага и не вярвам да няма поне още толкова в целия град
п.п. Сигнализирайте кмета той поне е отговорен пич и ще удари едно рамо

Къде са Бургаските батки бе бате или са останали само шматки , които се правят в нета на батки

п.п. Сигнализирайте кмета той поне е отговорен пич и ще удари едно рамо

Последно промяна от С.Върбанов на Съб Ное 30, 2013 12:33 pm, променено общо 1 път.
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
Батките са ТУКА ЗАРЕ....в мрежата:))))
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Знам брат и това е жалкото 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
-
- научил се да хвърля
Смешни сме:))))Не да ни бият-да ни НАЕБЪТ заслужаваме;)
....и да не забравите да псувате ,ей;)
....и да не забравите да псувате ,ей;)
Я каква хубава темичка имало тук
ще се събуждаме ли или кво, ще си даваме сметка какво имаме под прозорците си и как го убиваме ли
По повод идеята с две ръце съм ЗА, и идвам да вразумявам
отдавна трябваше да стане това 

-
- научил се да хвърля
А дали ще стане;)....
Колега пиши място и час на срещата- без бой проблема няма да се реши !!!
-
- научил се да хвърля
Лъчо,къф час ве брат...400 човека проетоха темата само днес;),две -три ЛС-та че няма смисъл и тва е!Яки само пред компа.
Пичове, предлагам да престанем с глупостите и да се организираме наистина. Аз съм там, когато кажете! Мога да помогна с транспорт до всяко едно място (4x4) подготвена за офроуд джипка с багажник на тавана за лодка до 150 кг. Разполагам и с време зимата и можем да натискаме инспекторите от ИАРА всяка вечер да ходим да вадим мрежи. Трябват само още 3-4ма човека с топки и оръжие евентуално ?
Пеца аз мисля че има сериозни момчета все още !!!
Да направим някъква организация ?
Да направим някъква организация ?