Кърджалийски регион

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
batkata2
новобранец
новобранец

Re: Кърджалийски регион

Мнение от batkata2 »

Здравейте колеги,

Взех си жена от Кърджали, до тук добре, обаче никои не ми каза че откъдето е жената, от там е и родата :D :o :D
Днес пристигнахме в града и единственото което не разтоварих от колата са въдиците :roll: :roll: готови за употреба. Много вода много нещо около града, единствено са ме водили на басейн :lol: - Главатарци, но там не става за риби. Можели някой да ме ориентира къде се ходи и какво се лови по това време на годината? Неопитен риболовец съм, предимно ловя на фидер. Доста е дълга темата, непосилно ми беше да прочета всичко но се споменаваше за места с много раци и миди, който били неподходящи за фидер......запомних само Енчец срещу корабчето :axe: :axe: Моля ориентирайте ме къде да ходя в неделя??? язовир, река, кръчма :) :)
haga
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от haga »

в последното
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Вземи си един директен телескоп и отивай на понтоните край корабчето за уклейка :idea: Задължително захранка :idea:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

pacho109 написа:Вземи си един директен телескоп и отивай на понтоните край корабчето за уклейка :idea: Задължително захранка :idea:
Пачо, не е ли рано бре? Успя ли да се насъбере вече? :?
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

batkata2 написа:Здравейте колеги,

Взех си жена от Кърджали, до тук добре, обаче никои не ми каза че откъдето е жената, от там е и родата :D :o :D
Днес пристигнахме в града и единственото което не разтоварих от колата са въдиците :roll: :roll: готови за употреба. Много вода много нещо около града, единствено са ме водили на басейн :lol: - Главатарци, но там не става за риби. Можели някой да ме ориентира къде се ходи и какво се лови по това време на годината? Неопитен риболовец съм, предимно ловя на фидер. Доста е дълга темата, непосилно ми беше да прочета всичко но се споменаваше за места с много раци и миди, който били неподходящи за фидер......запомних само Енчец срещу корабчето :axe: :axe: Моля ориентирайте ме къде да ходя в неделя??? язовир, река, кръчма :) :)
За язовир;
Рак, има на яз Кърджали.На Студен Кладенец, също има рак, но това чак към стената.Водата на Студения е много ниска.Вчера са изпускали Водното огледало, и е било побеляло от риба.Предполагам, че сега ще е по добре да идеш на Долния, за бяла риба, отколкото на фидер да се мъчиш.Ако искаш все пак да пробваш на фидер,иди на Звезделина, или на Широко поле-където е по каменисто, и пробвай без кошничка, само с олово и с малка змиорка, или с гамбусчета.
Горе на Понтоните ще има много народ и пресата ще е голяма.
За река;
Иди под фермата за пилета на Глухар-Минаваш прелеза, и не хващаш наляво към селото, а продължаваш направо.След двеста метра отдясно ще видиш едно малко микро-язовирче.Веднага след него има черен път вдясно.Слизаш/в това време с кола-на твоя отговорност/, до реката и там може също да пробваш на фидер, ама вече и течение ще има.За стръв сега за там си мисля, че е добре да слагаш по 4-5 бели на дрозд
ПП И на двете места очаквай по скоро костур
Наслука!
За Кръчма;
До Въжения мост във Възрожденци- механа "Воденицата"
Опитай Пърленките, и Катъка със парчета сирене в него :wink:
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Ти бре маскара, кога успя да я посетиш тая нова кръчма, че и мезелъка знаеш к`ъв е....? А че и не даваш чатлак да ти направим компания и заедно да пробваме.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

antivik написа:Ти бре маскара, кога успя да я посетиш тая нова кръчма, че и мезелъка знаеш к`ъв е....? А че и не даваш чатлак да ти направим компания и заедно да пробваме.
Тя не нова бре-от горе долу два месеца роботи.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Антон Тонев написа:
antivik написа:Ти бре маскара, кога успя да я посетиш тая нова кръчма, че и мезелъка знаеш к`ъв е....? А че и не даваш чатлак да ти направим компания и заедно да пробваме.
Тя не нова бре-от горе долу два месеца роботи.
А-а за нашите мащаби си е нова, я си спомни огледалото колко време го строиха, че да е нещо ново :wink: .
Петър Недев
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Петър Недев »

Интересен клип по темата за Мандра:

http://www.flagman.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B ... bject_map=" onclick="window.open(this.href);return false;[217433458428092]&action_type_map=[%22og.likes%22]&action_ref_map=[]
Когато няма риба.......не кълве!
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Петър Недев написа:Интересен клип по темата за Мандра:

http://www.flagman.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B ... bject_map=" onclick="window.open(this.href);return false;[217433458428092]&action_type_map=[%22og.likes%22]&action_ref_map=[]
Ами много жалко!Така ще е ,новите управляващи не ги е еня ...опазването на рибата им е последния дерт.Дай им 7-ми блок на аеца да строят...хамерикански
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
batkata2
новобранец
новобранец

Мнение от batkata2 »

За язовир;
Рак, има на яз Кърджали.На Студен Кладенец, също има рак, но това чак към стената.Водата на Студения е много ниска.Вчера са изпускали Водното огледало, и е било побеляло от риба.Предполагам, че сега ще е по добре да идеш на Долния, за бяла риба, отколкото на фидер да се мъчиш.Ако искаш все пак да пробваш на фидер,иди на Звезделина, или на Широко поле-където е по каменисто, и пробвай без кошничка, само с олово и с малка змиорка, или с гамбусчета.
Горе на Понтоните ще има много народ и пресата ще е голяма.
За река;
Иди под фермата за пилета на Глухар-Минаваш прелеза, и не хващаш наляво към селото, а продължаваш направо.След двеста метра отдясно ще видиш едно малко микро-язовирче.Веднага след него има черен път вдясно.Слизаш/в това време с кола-на твоя отговорност/, до реката и там може също да пробваш на фидер, ама вече и течение ще има.За стръв сега за там си мисля, че е добре да слагаш по 4-5 бели на дрозд
ПП И на двете места очаквай по скоро костур
Наслука!
За Кръчма;
До Въжения мост във Възрожденци- механа "Воденицата"
Опитай Пърленките, и Катъка със парчета сирене в него :wink:[/quote]

Страхотна информация, благодаря за труда и отделеното време. Днес се поразходих по магазините, харесаха ми само на пазара зад Пентагона и този на моста, посока Възрожденци - поне там намерих вестна захранка. Разгледах района около корабчето, поговорих с момчетата и утре ще се пробвам там. За понеделник и сряда, ще обиколя и по твоите препоръчани места :D :D :roll: :o
Аватар
batkata2
новобранец
новобранец

Мнение от batkata2 »

Мерси момчета :D :D :D

След вас имаше още 5-6 риби, но не се разбираше че са се хванали, та за вторник ще взема най-малките кошнички (най - леките) Ще сменя върховете с по-меки и се надявам да стане още по прецизна линията. Всяко хвърляне риба :axe: :axe:
Аватар
batceco
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от batceco »

Кърджалийците от форума са много пекани (за разлика от някой други форуми), всеки който съм питал на л.с. ми е отговарял точно и ясно въпреки че не се познаваме лично. Бях питал колега от друг подфорум за определено място на язоовир и ме прати за зелен хайвер, ама така е хората са различни :drinkers:
Аватар
batkata2
новобранец
новобранец

Мнение от batkata2 »

batceco написа:Кърджалийците от форума са много пекани (за разлика от някой други форуми), всеки който съм питал на л.с. ми е отговарял точно и ясно въпреки че не се познаваме лично. Бях питал колега от друг подфорум за определено място на язоовир и ме прати за зелен хайвер, ама така е хората са различни :drinkers:

Не само отговарят а и нагледно показват :D :D :D
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Абе днеска един ме замеряше с едни фидери :idea: За малко да ме умери :lol:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”