- 10

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Re: - 10

Мнение от Vesko1 »

Браво на колегата за улова.Е ,не е 2,8 кг...но си е мерна отвсякъде.Поздравления.
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
shupito
новобранец
новобранец

Мнение от shupito »

Поздравления за рибката и дано следвашата да е още по голяма.За пореден път се намират специалисти,които вместо да ходят за риба мерят снимките на хората на кило.сега очаквам и някои да се изкаже по въпроса с месарството.Дали не е време да се замислим защо няма нови теми в този раздел?Защо хората не споделят своите излети?Предо години в един друг такув форум написах една статиика за излет на слаковци със снимки на доста шарани и веднага станах крив и месар.От тогава не съм писал нищо.Дано накрая да не останеме само читатели :wink:
grozevm
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от grozevm »

Така. Водоема е платен - понеже много специалисти тука изобщо няма да си правя труда да обяснявам каде е какво е и т.н. Относно щуката - хич не ме е.е вашето мнение. Тези очи-кантари са ми ясни. За жалост много рано започвам да се отказвам да споделям слука и неслука тук. Айде със здраве.
petrov_mm
новобранец
новобранец

Мнение от petrov_mm »

grozevm написа:Така. Водоема е платен - понеже много специалисти тука изобщо няма да си правя труда да обяснявам каде е какво е и т.н. Относно щуката - хич не ме е.е вашето мнение. Тези очи-кантари са ми ясни. За жалост много рано започвам да се отказвам да споделям слука и неслука тук. Айде със здраве.
Напълно съм съгласен с теб колега. Аз никога не бих споделил моя риболовен излет тук, точно по тази причина.
Аватар
pano64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pano64 »

Заслужавало си е чакането.
Изображение
Mirotg1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Mirotg1 »

petrov_mm написа:
grozevm написа:Така. Водоема е платен - понеже много специалисти тука изобщо няма да си правя труда да обяснявам каде е какво е и т.н. Относно щуката - хич не ме е.е вашето мнение. Тези очи-кантари са ми ясни. За жалост много рано започвам да се отказвам да споделям слука и неслука тук. Айде със здраве.
Напълно съм съгласен с теб колега. Аз никога не бих споделил моя риболовен излет тук, точно по тази причина.

+1
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

Поздрави за упорството и слуката и от мен ! ;)

За килограмите ... :)) Стига сте купували тия китайски кантари ,стават причина за сериозни дразги и препирни във форума ;) Тук сме да споделяме излети,опит,хитринки..не да се караме ;)
Аватар
pala4a82
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pala4a82 »

Браво колега щуката е супер и не се вразвай на злобни коментари повечето си мечтаят за риба с такива размери
риболова е болест която не се лекува само се задълбочява
Аватар
anton jambol
фен клуб-скобар

Мнение от anton jambol »

:smt023
Хвани и пусни не бъди алчен
Аватар
atufektchi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от atufektchi »

:) докато ги вземате такива по 2,5 кг :) ще има да си ги чакатеее.......
Риболовен клуб "Балканка"
www.balkanka.bg
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

grozevm написа:Така. Водоема е платен - понеже много специалисти тука изобщо няма да ................................................................................................................................... и неслука тук. Айде със здраве.
Свикни да споделяш неслуките, другото е лесно :wink:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
grozevm
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от grozevm »

С неслуките съм свикнал и няма нищо срамно да си валат. Лошото е, когато споделиш СЛУКА и някой ти развали кефа още с първите си компетентни изказвания.
Желая на всички весело изкарване на Никулден - там да си ги мерим в тавите рибите ;)
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

grozevm написа:С неслуките съм свикнал и няма нищо срамно да си валат. Лошото е, когато споделиш СЛУКА и някой ти развали кефа още с първите си компетентни изказвания.
Желая на всички весело изкарване на Никулден - там да си ги мерим в тавите рибите ;)
Прав си колега! Мани ги критиците - душа дават да развалят темите! За мен са "компетентни" - ама в кавички. Китайски кантари, работи - пълни глупости! На мен ми я теглиха на БГ кантар от тия с ръчките и пак толкова, колкото китайския кантар си показа. Затова и много колеги спряха да публикуват слуки - щото все ще се намери някой дето "ще си запали къщата, само и само да изгори на съседа плевника". Свиркай си! :) Завистта край няма!
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

Redimido написа:
grozevm написа:С неслуките съм свикнал и няма нищо срамно да си валат. Лошото е, когато споделиш СЛУКА и някой ти развали кефа още с първите си компетентни изказвания.
Прав си колега! Мани ги критиците - душа дават да развалят темите! За мен са "компетентни" - ама в кавички. Китайски кантари, работи - пълни глупости! На мен ми я теглиха на БГ кантар от тия с ръчките и пак толкова, колкото китайския кантар си показа. Затова и много колеги спряха да публикуват слуки - щото все ще се намери някой дето "ще си запали къщата, само и само да изгори на съседа плевника". Свиркай си! :) Завистта край няма!
Един момент ако обичате! Много хора поздравиха колегата за слуката,няма лоши чуства.Надявам се да продължава да ни радва с репортажи.
Не става въпрос за завист,просто всеки вещ щукар знае колко тежи рибата от снимката и не е приятно да се хиперболизира чак в такива стойности ;) Явно не си хванал леката ирония с кантарчето.
Колега Redimido, тази ли щука е 2.7кг?
Изображение
Ако е така веднага да се върнеш и да си поискаш едни 8лв refund ;)
И недей да ми обясняваш за завист и интриги защото рибите които аз съм хванал( и пуснал! в реката) ти дори не си ги виждал на живо ;) Капиш?!
И пак казвам .. без никакви лоши чуства!
Моя апел е просто да се придържаме към реалността и да не се подклажда форумна омраза ;)
grozevm
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от grozevm »

Кое хипербулузирам, колега. Напреви си сметката - почти 2.00 метра съм висок и виж колко е дълга рибата. За сантиметри не говорим, ама по моите педи( ооколо 22-23 см) е почти 4 педи. А и кантара ( прост стар кантар) показа точно 2.55 кг. Тва е! Никой не съм излъгал. А и не исках да пиша за товя, че ще ме наречете месар, ама в коремя имаше 2 червеноперки и едно линче-некак не малки.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”