Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

- 10
- Vesko1
- сериозен играч
Re: - 10
Браво на колегата за улова.Е ,не е 2,8 кг...но си е мерна отвсякъде.Поздравления.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Поздравления за рибката и дано следвашата да е още по голяма.За пореден път се намират специалисти,които вместо да ходят за риба мерят снимките на хората на кило.сега очаквам и някои да се изкаже по въпроса с месарството.Дали не е време да се замислим защо няма нови теми в този раздел?Защо хората не споделят своите излети?Предо години в един друг такув форум написах една статиика за излет на слаковци със снимки на доста шарани и веднага станах крив и месар.От тогава не съм писал нищо.Дано накрая да не останеме само читатели 

Така. Водоема е платен - понеже много специалисти тука изобщо няма да си правя труда да обяснявам каде е какво е и т.н. Относно щуката - хич не ме е.е вашето мнение. Тези очи-кантари са ми ясни. За жалост много рано започвам да се отказвам да споделям слука и неслука тук. Айде със здраве.
Напълно съм съгласен с теб колега. Аз никога не бих споделил моя риболовен излет тук, точно по тази причина.grozevm написа:Така. Водоема е платен - понеже много специалисти тука изобщо няма да си правя труда да обяснявам каде е какво е и т.н. Относно щуката - хич не ме е.е вашето мнение. Тези очи-кантари са ми ясни. За жалост много рано започвам да се отказвам да споделям слука и неслука тук. Айде със здраве.
petrov_mm написа:Напълно съм съгласен с теб колега. Аз никога не бих споделил моя риболовен излет тук, точно по тази причина.grozevm написа:Така. Водоема е платен - понеже много специалисти тука изобщо няма да си правя труда да обяснявам каде е какво е и т.н. Относно щуката - хич не ме е.е вашето мнение. Тези очи-кантари са ми ясни. За жалост много рано започвам да се отказвам да споделям слука и неслука тук. Айде със здраве.
+1
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Поздрави за упорството и слуката и от мен !
За килограмите ...
) Стига сте купували тия китайски кантари ,стават причина за сериозни дразги и препирни във форума
Тук сме да споделяме излети,опит,хитринки..не да се караме 

За килограмите ...

- anton jambol
- фен клуб-скобар
- atufektchi
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:

Риболовен клуб "Балканка"
www.balkanka.bg
www.balkanka.bg
- antivik
- кандидат преподавател
Свикни да споделяш неслуките, другото е лесноgrozevm написа:Така. Водоема е платен - понеже много специалисти тука изобщо няма да ................................................................................................................................... и неслука тук. Айде със здраве.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
С неслуките съм свикнал и няма нищо срамно да си валат. Лошото е, когато споделиш СЛУКА и някой ти развали кефа още с първите си компетентни изказвания.
Желая на всички весело изкарване на Никулден - там да си ги мерим в тавите рибите
Желая на всички весело изкарване на Никулден - там да си ги мерим в тавите рибите

- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Прав си колега! Мани ги критиците - душа дават да развалят темите! За мен са "компетентни" - ама в кавички. Китайски кантари, работи - пълни глупости! На мен ми я теглиха на БГ кантар от тия с ръчките и пак толкова, колкото китайския кантар си показа. Затова и много колеги спряха да публикуват слуки - щото все ще се намери някой дето "ще си запали къщата, само и само да изгори на съседа плевника". Свиркай си!grozevm написа:С неслуките съм свикнал и няма нищо срамно да си валат. Лошото е, когато споделиш СЛУКА и някой ти развали кефа още с първите си компетентни изказвания.

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Един момент ако обичате! Много хора поздравиха колегата за слуката,няма лоши чуства.Надявам се да продължава да ни радва с репортажи.Redimido написа:Прав си колега! Мани ги критиците - душа дават да развалят темите! За мен са "компетентни" - ама в кавички. Китайски кантари, работи - пълни глупости! На мен ми я теглиха на БГ кантар от тия с ръчките и пак толкова, колкото китайския кантар си показа. Затова и много колеги спряха да публикуват слуки - щото все ще се намери някой дето "ще си запали къщата, само и само да изгори на съседа плевника". Свиркай си!grozevm написа:С неслуките съм свикнал и няма нищо срамно да си валат. Лошото е, когато споделиш СЛУКА и някой ти развали кефа още с първите си компетентни изказвания.
Желая на всички весело изкарване на Никулден - там да си ги мерим в тавите рибитеЗавистта край няма!
Не става въпрос за завист,просто всеки вещ щукар знае колко тежи рибата от снимката и не е приятно да се хиперболизира чак в такива стойности

Колега Redimido, тази ли щука е 2.7кг?

Ако е така веднага да се върнеш и да си поискаш едни 8лв refund

И недей да ми обясняваш за завист и интриги защото рибите които аз съм хванал( и пуснал! в реката) ти дори не си ги виждал на живо

И пак казвам .. без никакви лоши чуства!
Моя апел е просто да се придържаме към реалността и да не се подклажда форумна омраза

Кое хипербулузирам, колега. Напреви си сметката - почти 2.00 метра съм висок и виж колко е дълга рибата. За сантиметри не говорим, ама по моите педи( ооколо 22-23 см) е почти 4 педи. А и кантара ( прост стар кантар) показа точно 2.55 кг. Тва е! Никой не съм излъгал. А и не исках да пиша за товя, че ще ме наречете месар, ама в коремя имаше 2 червеноперки и едно линче-некак не малки.