Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Стойка за двигател
Модератор: emo vasilev
- barutchiata ©
- Администратор
- barutchiata ©
- Администратор
Профилактиката и поправката на двигатели се прави на такива стойки, улеснението е голямо защото може да се подходи от всички посоки и без чужда помощ.Когато се прави проба при работа на двигателя, е удобно да се сложи съд с вода зада не се прецака водната помпа.Това се прави в случаите когато нямате слушалки(приспособление което се слага директно на отворите на охлаждането).Съхранението на двигателя когато не е на лодка е желателно да става точно на такива стойки.
Re: Стойка за двигател
А дали мога да си я купя отнякъде тази стойка?
колеги имам един въпрос има ли някои идея да сподели как да направя така че извънбордовия двигател да му го вдигам и свалям нивото в зависимост от натовареноста на лодката когато съм сам задницата много потъва искам да си регулирам височината на двигателя спрямо транцевата дъска лодката е 3.20/ 1.30 благодаря прдварително 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ако имаш кил,трябва да се съобразиш с него.jigolo760 написа:колеги имам един въпрос има ли някои идея да сподели как да направя така че извънбордовия двигател да му го вдигам и свалям нивото в зависимост от натовареноста на лодката когато съм сам задницата много потъва искам да си регулирам височината на двигателя спрямо транцевата дъска лодката е 3.20/ 1.30 благодаря прдварително