Стойка за двигател

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Искам само да допълня, че квадрата трябва да е съобразен с големината на двигателя. Иначе това което виждам е много елегантно и рационално.
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:smt017 :smt017 :smt017 :smt017

Браво Marco, изпълнението ти е перфектно (само трябва да лакираш дъсчетата)! Остава само да ме светнеш за какво служи тази стойка? Едва ли е за съхранение, предполагам, че е за някакви тестове? Казвай?
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Профилактиката и поправката на двигатели се прави на такива стойки, улеснението е голямо защото може да се подходи от всички посоки и без чужда помощ.Когато се прави проба при работа на двигателя, е удобно да се сложи съд с вода зада не се прецака водната помпа.Това се прави в случаите когато нямате слушалки(приспособление което се слага директно на отворите на охлаждането).Съхранението на двигателя когато не е на лодка е желателно да става точно на такива стойки.
Julian_t
новобранец
новобранец

Re: Стойка за двигател

Мнение от Julian_t »

А дали мога да си я купя отнякъде тази стойка?
jigolo760
новобранец
новобранец

Мнение от jigolo760 »

колеги имам един въпрос има ли някои идея да сподели как да направя така че извънбордовия двигател да му го вдигам и свалям нивото в зависимост от натовареноста на лодката когато съм сам задницата много потъва искам да си регулирам височината на двигателя спрямо транцевата дъска лодката е 3.20/ 1.30 благодаря прдварително :D
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

jigolo760 написа:колеги имам един въпрос има ли някои идея да сподели как да направя така че извънбордовия двигател да му го вдигам и свалям нивото в зависимост от натовареноста на лодката когато съм сам задницата много потъва искам да си регулирам височината на двигателя спрямо транцевата дъска лодката е 3.20/ 1.30 благодаря прдварително :D
Ако имаш кил,трябва да се съобразиш с него.
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”