яз.Батак - 25/06 -капо

Модератори: bobopeli, sapuna

Радо
новобранец
новобранец

яз.Батак - 25/06 -капо

Мнение от Радо »

Здравейте,
на 25/06 бях на яз. Батак, близо до хот Наклука, поляната с люлките
- 3 костура и една бабука на торен за цял ден, а имаше и по-зле от мен. До колкото видях и чух по целия язовир е било много слабо тези дни
Имаше и млади майки на плаж,но и там не даде
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Колега нещо за шарана по Батак чува ли се ?
Клавиатура риба не лови!!!
петьр власев
новобранец
новобранец

Мнение от петьр власев »

локал аз съм родом от батак иначе си живея в пловдив от как се помня имам къща горе и си ходя одста често и през язовира минавам всеки път та му знам и кътните зъби на този гьол ако нямаш лодка нямя смисъл да ходиш иначе има доста прилични шарковци самоче в този период от годината са по навътре и иска разпъване от около 150-200 м. навътре и като ти говоря нестава въпрос зацелия язовир а за две определени места едното е косдандовския залив това е на около 3 км. след контра стената от другата страна на язовира а другото е пак залив казват му араблака това са местата които държът шаран на Батак през това време от годината хранене само с стара царевица и не помного и нехвърляй на прожина ште бееш ядове с червеноперки или капан или текове с ъс стара царевица като тази за тековете трябва да е накиснеш един ден предварително после малко да е свариш и когато е закачаш и обели ципата така не потъмнява във водата ако стои по - продължително дано сам ти бил полезен аз тази седмица съм там
бери берачо скуби скубачо
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Колега и аз познавам добре Батак . Миналата година продавах стръв там , при Павката на караваната на голямата поляна ако се сещаш . Бях му чирак . Знам къде са тези места и благодаря за инфото доста ще ми е от полза :D .
Клавиатура риба не лови!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”