Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Кефалови 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Кефалови 2013
Май вече догодина ще продължим с изследванията на родословното дърво на сем. Кефалови......днес минах по обяд да похвърлям бомбардата под Асп. мост - само 40 мин и се отказах и си ходих в къщи да пазя фризера да не размрази нещо......
колега murtaz,браво това е перфектният риболов,за няколко часа една кофа риба,перфектен си.
днес на казана,започна много надеждно две хвърляния и две риби това в 8.00ч и след това до към 11.30ч КАПО.събрахме и ще тръгваме но колата се прецака и докато чакаме помощ решихме пак да поспортува ме и резултата е над 20бр./под50гр./
откъм Страшимирово е много плитко и сега като застудява едва ли ще държи там риба....за лятото става....
-
- научил се да хвърля
Днес на Белослав откъм Бургас, излизаше Платерина , тип боклуджа...ама Платерина . Платерина - ама боклуджа... кой каквото си избере.
Предимно на плаваща плувка и морски червей. На дъно с тапи за кефал - нищо. Ако не броим няколко заблудени попчета.
Предимно на плаваща плувка и морски червей. На дъно с тапи за кефал - нищо. Ако не броим няколко заблудени попчета.
Днес на Солниците много слабо 9 бр. платерини горе -долу средни на дъно, 1 зарганче и на обед времето ни изгони да си ходим.Виждаше се на моста доста народ,някой знае ли да ли е дало.
Вчера на петрол голямо капо
При мен Капото също бе на лице! Но риби имаше! Малко на брой,но от добър калибър!kurdo написа:Вчера на петрол голямо капо
"Дашното" място си се отчете-както винаги! Един "дет не може да Фърля",направи серия от дистанция!
А към канала,където аз се бях настанил-нищо!
После и на бомбарда-пак нищо!
Странно е, че се виждат "парцалите" как пасат по краибрежните камъни

Ако видиш кораб да се катери по планината,да знаеш че жена го тегли!
/гръцка моряшка поговорка/
/гръцка моряшка поговорка/
-
- новобранец
На който му се спортува/данна от вчера/ ври от илария и дребна платерина на тръбите на "Жезъла". Върви и на плувка и на бомбарда.
-
- ще става разбирач
жезъла до поморие ли?djakdjak_63 написа:На който му се спортува/данна от вчера/ ври от илария и дребна платерина на тръбите на "Жезъла". Върви и на плувка и на бомбарда.
има ли още илария на езерото?!? мисля да ида тия дни на Белослав да пробвам...някаква информация имате ли?
илария има но трябва да измислиш начин да избегнеш гюмюша/ако го откриеш пиши/
-
- новобранец
Да, тамfisherman555 написа:жезъла до поморие ли?djakdjak_63 написа:На който му се спортува/данна от вчера/ ври от илария и дребна платерина на тръбите на "Жезъла". Върви и на плувка и на бомбарда.
Защо търмъкчиите в пристанище Бургас си мълчат ,а не споделят по колко кефалюги са хванали. Май нещо ги е срам, но да не се притесняват всички от морето знаят, че общо взето това е начина да се хване някой друг хубав морски кефал но и да не се самозабряват и да носят чувалите на "Краснодар".
На слука на всички!!!!
На слука на всички!!!!