С или без половинката(жената) за риба?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Никога не е имала желание да идва за риба с мен,ама и като прочетох на Сапуна премеждието,хич не я качвам на лодката,току виж тръгнал съм от Варна,излязъл съм от Бургас или от турско.
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

като чета отговорите се чудя като се оженя това дали няма да ми попречи да ходя за риба :cry:
CARP FISHING :fishing9:
Аватар
Vaneto_99
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Vaneto_99 »

още не сам женен но ако отида на риба с някое гадже риба може и да не хвана но капо няма да остана :lol:
Наслука Колеги!!!
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Хммм едва ли да има нещо което да ми попречи да ходя за риба, започнах да ходя за риба доста късно чак на 14 и според баща ми било временно увлечение, ей го на 15 години по късно още не съм се отказал истината обаче понякога е жестока докато аз киснех по язовири и реки моите връсници сваляха гаджета и ебяха наред, а аз поизостанах в тази насока, някой се и поожениха, а аз ей ма на с висшо образование второ уча ама сам.
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

В 90% от излетите,съпругата ми е с мен,което ми доставя огромно удоволствие. Винаги има кафе , сандвичи и бира. Никога не се оплаква от студ,пек,вятър,вълни и т.н.т. Оборудвана е с всичко необходимо,сама си прави такъмите,поставя си стръвта и си откача рибите. Замята доста по-точно и по-далече от много колеги , а ги оплита само когато аз и кажа. :wink: :wink:
Никога не напира да си ходим /по-скоро аз напирам/ и е голяма кадемлийка,т.е. много и върви. Имало е случаи , в които от цяла буна само тя да хваща :D :D , а останалите само гледаме :( :( :( . Да ми е жива и здрава и още много излети да направим.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

е такава жена ми требва от каде я намери искам и азЗзЗ :cry:
CARP FISHING :fishing9:
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Имаш мн. време за търсене-ама все пак се оглеждай добре :lol: Моята благоверна я намерих пред Балкан Турист без токче изпаднала в ужас как ще се прибере :cry: От тогава за 18 год. съм я водил 5 пъти за риба-пълен КРАХ беше :cry: Рибата бяга-колата се чупи-обръщам кофата с рибки-хранилката вкисва-направо УЖАСТ :shock:
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Абе Чурулика се и щастливец,не мислете че от неговите снимки,той е майстора на рибата.Добре че е половинката му,че и той някой пъдпъдък да опита.
иванко
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от иванко »

По принцип съм твърдо против.Но това е само ако ходя за риба.Ако ходя да си развея само задника или да се напия нейде около някой язовир я вземам.Интересното е че още нямам кола ,а тя има и ме е водила.От това не мога да се оплача :lol: .Един път я учих как се мята бомбарда,метна два пъти ама то аз ако плювна по-надалече ще отиде.Метна трети път и гледам не изпляска наоколо ,бре викам тая метна на майна си райна.Почна да навива ,навива и по едно време гледам аз бомбардата ми закачена на една ограда зад мен, а тя наща дърпа ли дърпа и вика "Иване май хванах нещо" :oops: Е тя оттогава сама се отказа от по нататъшни риболовни напъни.
Аватар
чпс
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от чпс »

иванко написа:... :lol: .Един път я учих как се мята бомбарда,метна два пъти ама то аз ако плювна по-надалече ще отиде.Метна трети път и гледам не изпляска наоколо ,бре викам тая метна на майна си райна.Почна да навива ,навива и по едно време гледам аз бомбардата ми закачена на една ограда зад мен, а тя наща дърпа ли дърпа и вика "Иване май хванах нещо" :oops: Е тя оттогава сама се отказа от по нататъшни риболовни напъни.
Колега Иванко, не ти ли липсват подобни дамски екшъни ?
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Абе и аз един път водих едно гадже за риба, седя милата на полянката...седя ...скуча час, два после взе да хленчи да си ходим, студено било нищо че беше посред лято, идва до мен сяда в мен , мърмора, мърмора и накрая вика я дай да метна един път, ко да я правя дадох и а тя бам взе че хвана една каракудка че кат са зариби, нема тръгване до вечерта седяхме, да хванела още една... за аквариума си да не седяла първата самичка.
Последно промяна от IVKOPIVKO на Пон Яну 14, 2008 7:35 pm, променено общо 1 път.
Аватар
fish slavi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fish slavi »

Обичам да ходя с жена ми на риболов - не за един ден, разбира се. Тогава я оставям в къщи. Но когаго е за по - дълго, става екстра. Редът в лагера си е ред, мезето си е мезе, и като си му е реда - всичко. Когато сме само кочове, закусваме със снощната вечеря, ако е читава. Даже имам сташен спомен от един излет с жената-от Дунава,Чифлера-след девет месеца се роди малката Поли.
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Абе Чурулика се и щастливец,не мислете че от неговите снимки,той е майстора на рибата.Добре че е половинката му,че и той някой пъдпъдък да опита.
Ми тъй си е. :D :D :D Аз само се мотам и си бърборя с колегите,ама нали всичката риба в къщата влиза,та............все за мои успехи минава. :wink: :wink: :wink:
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

чуруликпенчо написа:
Ми тъй си е. :D :D :D Аз само се мотам и си бърборя с колегите,ама нали всичката риба в къщата влиза,та............все за мои успехи минава. :wink: :wink: :wink:
Пък за пъдпъдъците си е вярно.Голяма трампа става.Откакто си хвърлих ловния билет,все на бартери с /дивеч-зарган/ я карам.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Чурулик,затуй имам няколко запазени във фризера,като почне зарганата,да направим бартера.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”