Какво кълве на яз. Александър Стамболийски

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Triple_X-x-X
новобранец
новобранец

Re: Какво кълве на яз. Александър Стамболийски

Мнение от Triple_X-x-X »

Днес ходих до форгона в така нареченото от мене по голямото дере и беше пълно капо едно бутане имаше само и това е пробвах на глисти,рибка,бял червей и със блесна пробвах и със воблер и на силикон пробвах НИЩО !!!
ulian-dimitrov
новобранец
новобранец

Мнение от ulian-dimitrov »

И аз да споделя за риболова си на Стамболииски днес.Бях на Боровете хванах около три килограма бабушки на жито и сладка царевица.Пробвах и на рибка но само един костур около 300 гр.
Аватар
paceto67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от paceto67 »

danikl написа:А "Боровете"са :smt017 :?:
Боровете са м/у орехите и сипея.
Не карай като пиеш Изображение

/който пие бира не умира,ама трудно става/
panter
новобранец
новобранец

Мнение от panter »

виж на картата публикувана на сайта преди време (стр 97 или 96)
Аватар
ХАМАЛИН
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от ХАМАЛИН »

В събота бяхме на Дарданела с лодката и колегата Кольо (Малкия бухал :) ). Направо ги пребихме. Костури на рибе и то почти само едри. Голям кеф. Колеги се бяха събрали в няколко лодки непосредствено преди Дарданела и ловиха на силикон вероятно, беше ми далече да видя, щото бях много зает :). Ако някой от тази групичка чете, моля да напише нещо. Интересуваме тръгна ли костура на силикон или пък бяла риба се търсеше? Хванахте ли?
bobman
новобранец
новобранец

Мнение от bobman »

ХАМАЛИН написа:В събота бяхме на Дарданела с лодката и колегата Кольо (Малкия бухал :) ). Направо ги пребихме. Костури на рибе и то почти само едри. Голям кеф. Колеги се бяха събрали в няколко лодки непосредствено преди Дарданела и ловиха на силикон вероятно, беше ми далече да видя, щото бях много зает :). Ако някой от тази групичка чете, моля да напише нещо. Интересуваме тръгна ли костура на силикон или пък бяла риба се търсеше? Хванахте ли?
Нищо и половина,по 10-на дребни костура(200-300 гр.) на силиконка.Обиколихме целия язовир,но си беше чиста разходка :mrgreen:
Аватар
ХАМАЛИН
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от ХАМАЛИН »

Похванахме костури на Дарданела в събота, ама малко издребняха и бутаха с големи паузи. Имаше и други разочаровани колеги, но пък имаше и усмихнати :)! Дано имаме късмет с време около Коледа.
tonkatabg
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tonkatabg »

Някой знае ли къде дава мирната риба в момента (каракуда бабушка) за ловене от брега ?

На стената е много лошо положението 2-3 риби за цял ден
panter
новобранец
новобранец

Мнение от panter »

и аз искам да знам къде и дали въобще по това време на годината може да се улови шаран , каракуда , червеноперка , бабушка и на какво
danikl

Мнение от danikl »

Днес,сряда,при нас е пазар има риба всякаква.Стръв-книжен червей. :lol: Аз,примерно ще ловя с "Иван Милев"=5 лв.шаран. :lol: Има и сомета,но кълват на "Петър Берон" :!: Каракудата по-лесно се лъже-иска "П.Хилендарски".Абе кой каквото си позволи. :wink: И все пак-хайде :drinkers: на всички.
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

danikl написа:Днес,сряда,при нас е пазар има риба всякаква.Стръв-книжен червей. :lol: Аз,примерно ще ловя с "Иван Милев"=5 лв.шаран. :lol: Има и сомета,но кълват на "Петър Берон" :!: Каракудата по-лесно се лъже-иска "П.Хилендарски".Абе кой каквото си позволи. :wink: И все пак-хайде :drinkers: на всички.
Аве ,пазете си дашните места,голяма тайна,голямо чудо ,да не би да ви ,,изловим,, рибата :lol: :lol: :lol:
Аз там съм пораснал...
danikl

Мнение от danikl »

Майтап,бе бобо :lol: За дашни места и аз се :smt017 и питам :?: щото рибата като че ли навсякъде намаля. :!:
panter
новобранец
новобранец

Мнение от panter »

Майтап ама аз наистина пратих жената днес до магазина . Едно шаранче 1,800 кг. - не знам от пет човека кой ще яде , кой ще гледа , ама като не мога да си хвана риба така е
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”