Батьооо !

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Абе,много лесно е един началник да си накаже подчинените.Току що се отървах от армията,и какво се оказва.И при цивилните ако не си съгласен по някакъв въпрос с началника,си уволнен без предупреждение.Не съм видял Неделчо да псува някого,или да обижда,а това че си правим понякога майтап из форума,мисля че е положително.Все пак още е рано да почнем истинския риболов,и да говорим по точните теми.Модераторите да помислят малко когато банират някой колега.Може и аз да съм понякога в този състав,но никога умишлено.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

nasco2 написа:............

Барутчията четеш го това и по други теми навсякъде ще пиша едно и също нещо защото го вярвам, че е така. Ако щеш го наречи спам и ме бамни. Достатъчно съм хакер за да влезна пак и то със същото име. ............

Баце не те съветвам да се ебаваш е мен , да не стане после що не мога да влезна във форума една седмица.Нека да не си ги мериме, че ми писна от простотии.
Аватар
asenovpk
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от asenovpk »

еее са .... барут виж вярно е но сички го подкрепят .. размисли малко ПЛС :) :)
Изображение Chelsea
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

barutchiata написа:
nasco2 написа:............

Барутчията четеш го това и по други теми навсякъде ще пиша едно и също нещо защото го вярвам, че е така. Ако щеш го наречи спам и ме бамни. Достатъчно съм хакер за да влезна пак и то със същото име. ............

Баце не те съветвам да се ебаваш е мен , да не стане после що не мога да влезна във форума една седмица.Нека да не си ги мериме, че ми писна от простотии.

Бях написал нещо много добро, ама го изтрих. Все пак гледам да спазвам добрия тон.
Остани си със здраве и добър тон.

Пожелавам ти много здраве и щастие през новата 2008г.

А за другото както решиш.

Или и това е спам изтрий го.
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

началото на декември , като Ви казвах на всички че зимата е дълга и до края й , ще станат такива чудесии във форума каквито не сте й очаквали - никой не ми вярваше , а най-оспорваше Неделчо, казваше че сме били възпитани,интилигентни,големи хора и т.н. , ама аз си знам , 3-та зима карам във форума и просто ЗНЪМ, всяка зима е едно и също - някой хваща дръвото, от сега може да правиме залози кой ще сгафи другата зима :lol: май малко се поувлякох , ама исках да кажа с 2 думи , че не трябва да се спори с админ и мод че винаги ще си го отнесеш , незнам какво точно е направил Делев , но каквото й да е искам да се върне , но и съм 100% сигурен че Барута го е БАН-нал с право , така че защо не спрем с "ИСКАМ НЕДЕЛЧО ДА СЕ ВЪРНЕ" ; "ИСКАМ ТОВА.." ; "ИСКАМ ОНОВА" ... когато Барутчията прецени тогава ще го върне, айде да не дърпаме дявола за опашката ... все пак всички май искаме Батьо при нас ...
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

nikejo,прав си,лично на мен го каза.Но пак мисля че ще се оправим.
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

КИРО написа:nikejo,прав си,лично на мен го каза.Но пак мисля че ще се оправим.

ами ще се оправим , ама нали видя , трябва да слушаш "патило" , а не "старило" ... и май нещо ми казваше за това че не сме си на годините и там другите работи , сещаш се , ама както и да е , важното е че сичко ще се оправи , не трябва да има кавги :wink:

П.С. видях че в другата тема си питал защо пускам поста по 2 пъти - ОТГОВОР: и 2-те теми са за Неделчо и ако някой не прочете едната ( защото примерно се е изчерпала ) ще прочете другата :wink:
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

ОК,ти си знаеш.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Що си не налегнете парцалите и луксозните дрипели?

Мнение от INCUBUS »

Мир,братя!Проблема е,че се вземате прекалено насериозно.Още в старото писание,е казано : "Не си създавай кумири!".Какво значи в плана на общата говорилня някой си Неделчо,Батьо,аз,ти,той,тя!Гледайте по-широко на нещата - ако този форум е основната част от вашия живот,той е вашето "его",в него не пишете за риболовна информация,забавление и разтоварване,а пишете за утвърждаване на собственото ви "аз"и за доминиране над мненията на другите,включително и над модераторите,ми просто сте за оплакване.Модераторите винаги имат право-вбийте си го в кратуните и се съобразявайте.Лесно е да се периш със собствено мнение и оценка винаги,трудно е понякога да се подчиняваш на елементарните правила за мирно съвместно съществуване.
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

трудно е понякога да се подчиняваш на елементарните правила за мирно съвместно съществуване.
.............което всъщност е основата на демокрацията. Това,че някои всеобщи любимци разбират демокрацията като свободия си остава лично за тяхна сметка,сиреч модераторите са си в правото.Не,че и ние не сме гафили. :oops: :oops: :oops:
Имам един приятел,който в такива случаи казва: "Всеки в живота си е чукал някакво животно.............., ама от мен да знаете ,свинята е най-топла от всичките". :D :D :D :D :D
Дано бъда разбран правилно /не като някакъв ексхибиционист/ и нещата си дойдат на мястото ,както е било винаги в такива случаи.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

така е както казва чурулика , всеки в тоя живот е оправял свинята :lol: дори аз и той сме се карали ( надявам се вече да е забравил или изобщо да не помни :oops: ) и то заради трети лица , които всъщност изобщо не познаваме , но както и да е , важното е дори когато се усереш да кажеш : АЗ БЯХ , защото безгрешни хора няма и по добре е да се признае на време... всеки има право на прошка
... И ПРАВОТО , ТО ДА БЪДЕ ПРАВО :lol:

П.С. Еххххххххх Батьо , страшен пич си , как искам да се върнеш :oops:
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

П.С. Еххххххххх Батьо , страшен пич си , как искам да се върнеш :oops:[/quote]

И Ази и Аз :lol: :lol:
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Публикувай отговор