Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

безхаберие
Модератор: bobopeli
безхаберие
в неделя бях за риба на Струма в райна на Благоевград
Колеги направо останах изумен , такова дране никаде несам виждал
То бива ,то може но това което видях надмина всичко
90% от "рибарите ловяха само на тройки , някой от който с влакно 0,40 и огромни куки Чудя се има ли го някяде това по света
Защо плащаме билети , защо хабим толкова пари и нерви заради хора на който не им пука от нищо
Каква държава сме и изопщо може ли да се наречем даржава след като няма ред и никой не го е еняа за нищо
Знам че нищо няма да се промени само споделям с вас защот меболи от това безхаберие на всички институции
Колеги направо останах изумен , такова дране никаде несам виждал
То бива ,то може но това което видях надмина всичко
90% от "рибарите ловяха само на тройки , някой от който с влакно 0,40 и огромни куки Чудя се има ли го някяде това по света
Защо плащаме билети , защо хабим толкова пари и нерви заради хора на който не им пука от нищо
Каква държава сме и изопщо може ли да се наречем даржава след като няма ред и никой не го е еняа за нищо
Знам че нищо няма да се промени само споделям с вас защот меболи от това безхаберие на всички институции
- Спец-костур
- вече хвърля и на тежко
Абсолютно съм съгласен с теб !
Това е беэобраэие - ние си плащаме билетчета.входчета.раэрешителни а накрая некви ей такива плюнки раэвалят всичко !!!
Според мен в България нищо няма да се промени относно това - никой не го е грижа и никой не се съобраэява !!!
После държавата пак реве че нямало роботни места эа хората и эаради това имало голяма беэработица !!!
Според мен може спокойно да сложат по един беэработен да паэи всеки водоем и всичко ще се реши ама има един проблем - НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ !!!
Това е беэобраэие - ние си плащаме билетчета.входчета.раэрешителни а накрая некви ей такива плюнки раэвалят всичко !!!
Според мен в България нищо няма да се промени относно това - никой не го е грижа и никой не се съобраэява !!!
После държавата пак реве че нямало роботни места эа хората и эаради това имало голяма беэработица !!!
Според мен може спокойно да сложат по един беэработен да паэи всеки водоем и всичко ще се реши ама има един проблем - НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ !!!
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: безхаберие
Мястото на темата е в подфорума "Бракониери".
Иначе нищо ново!
На морето това е масова практика и никой на никого нищо неможе да каже,щото хората от институциите тралят най-много и са на чело на нащо село!Ще потърся от къде мога да купя капани тип "челюсти" и да им направя изненада,поне там където е възможно,мръсни идиоти!
Още една-две години ми трябват и няма да има кой да ми се отвори след като му направя забележка,пак повтарям-тройките около врата и у ряката да се дави!Няма друг начин,трябва да разчитаме единствено на себе си,щото няма на кого!
Бой,бой,бой!!!
Иначе нищо ново!

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Нали това е този подфорум - 1Камбата написа:Мястото на темата е в подфорума "Бракониери".
Иначе нищо ново!На морето това е масова практика и никой на никого нищо неможе да каже,щото хората от институциите тралят най-много и са на чело на нащо село!Ще потърся от къде мога да купя капани тип "челюсти" и да им направя изненада,поне там където е възможно,мръсни идиоти!
![]()
![]()
Още една-две години ми трябват и няма да има кой да ми се отвори след като му направя забележка,пак повтарям-тройките около врата и у ряката да се дави!Няма друг начин,трябва да разчитаме единствено на себе си,щото няма на кого!
Бой,бой,бой!!!
2 - Някога пробвал ли си на търмък с 2-ка на кефал?Аз един път пробвах,един път закачих/ за 1 час / голям кеф,но не можах да видя какво беше.Избяга.После кефала беше пред мен,на големи петна,но с тези 2-ки не можах да направя 2-ра засечка,а морските до мен,метнаха 5 камъка и си изкараха 4 кефала.
3- това все пак е вид риболов,според мен.
4- чувам,че вече и тук се използвали "парашути" за кефала,това не го одобрявам.
- SILVESTER
- ще става разбирач
Дано аз да не съм те разбрал,защото като колега те уважавам,но това с търмъка не е никакъв вид риболовКИРО написа:................
2 - Някога пробвал ли си на търмък с 2-ка на кефал?Аз един път пробвах,един път закачих/ за 1 час / голям кеф,но не можах да видя какво беше.Избяга.После кефала беше пред мен,на големи петна,но с тези 2-ки не можах да направя 2-ра засечка...........

Къде е спортменското на това да мааш с една сопа

По добре мини през пазара и си вземи риба,сигурно тръпката ще е по голяма
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
-
- учете се от него
Хи , не става така младежо , освен ако не искаш да те разфасоват за стръв, учи , влез във власта на всяка цена , и ако до тогава не са те корумпирали или на са те разфасовали , при наличие на силно лоби и пари- МОЖЕ И ДА НАПРАВИШ ,ЕВЕНТУАЛНО, "НЕЩО"Камбата написа: Още една-две години ми трябват и няма да има кой да ми се отвори след като му направя забележка,пак повтарям-тройките около врата и у ряката да се дави!Няма друг начин,трябва да разчитаме единствено на себе си,щото няма на кого!Бой,бой,бой!!!

-
Кире чета ти постовете и нещо немога да разбера-одобряваш траленето,килметричните мрежи а сега и търмъченетоКИРО написа:Нали това е този подфорум - 1Камбата написа:Мястото на темата е в подфорума "Бракониери".
Иначе нищо ново!На морето това е масова практика и никой на никого нищо неможе да каже,щото хората от институциите тралят най-много и са на чело на нащо село!Ще потърся от къде мога да купя капани тип "челюсти" и да им направя изненада,поне там където е възможно,мръсни идиоти!
![]()
![]()
Бой,бой,бой!!!
2 - Някога пробвал ли си на търмък с 2-ка на кефал?Аз един път пробвах,един път закачих/ за 1 час / голям кеф,но не можах да видя какво беше.Избяга.После кефала беше пред мен,на големи петна,но с тези 2-ки не можах да направя 2-ра засечка,а морските до мен,метнаха 5 камъка и си изкараха 4 кефала.
3- това все пак е вид риболов,според мен.
4- чувам,че вече и тук се използвали "парашути" за кефала,това не го одобрявам.

- КИРО
- Обратна връзка:
snegk.Извинявам се,явно не съм се изразил както трябва.
Одобрявам траленето за рапани,но само това,а не безобразното тралене.
Километрични мрежи,писах,че въобще няма да използвам такива,даже и метрични.Това за мен не е риболов.Пари от риба няма да правя,май и това писах,въпреки че ще се занимавам май само с риболов,поне тази година.Ако си намеря подходяща работа,може и да не ми остане толкова време за риболов.
А за търмъченето,споменах го като факт,случката беше преди 22-24г на нос Атия.Това ми беше първи и последен случай.
Не се правя на света вода ненапита,дано сте ме разбрали правилно.
Надявам се,че след време няма да вините и използването на блесни,воблери и чепарета.
Одобрявам траленето за рапани,но само това,а не безобразното тралене.
Километрични мрежи,писах,че въобще няма да използвам такива,даже и метрични.Това за мен не е риболов.Пари от риба няма да правя,май и това писах,въпреки че ще се занимавам май само с риболов,поне тази година.Ако си намеря подходяща работа,може и да не ми остане толкова време за риболов.
А за търмъченето,споменах го като факт,случката беше преди 22-24г на нос Атия.Това ми беше първи и последен случай.
Не се правя на света вода ненапита,дано сте ме разбрали правилно.
Надявам се,че след време няма да вините и използването на блесни,воблери и чепарета.
-
- сериозен играч
За да ниама недоразумениа.Предлагам нов метод на риболов.Мислиа че не е бракониерство. http://vbox7.com/play:35b9926c
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!