Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

към модераторите и всички във форума
Модератор: sapuna
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: към модераторите и всички във форума
Бачо Илия написа:
Поздрави и успех!!!
Oooo,Бачо жив ли си бре ?
На тебе не бях ти чел мнение от повече от година.
Форума си е форум ,ама аз с хора дето не съм пил на една маса излети не споделям

Затуй,че не обръщам много внимание на новопостъпили и не участвуващи в сбирките на форума колеги .
Ха Наздраве

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Абе мой - защо ли се светнах да ти прегледам мненията?????minchoto написа:Така е, но за съжаление само на думи. За да стане и на дела, на първо място трябва да има воля за промяна от страна на "Управляващия орган" /админи и модове/, па после идва ред на потребителите. Докато се толерират хейтъри, месарщини и всякакви подобни изцепки за сметка точно на готини и позитивни хора, не може да се очаква промяна. Лично мнениеchirusa_bg написа:Форума го правите вие, потребителите. Ако по-голямата част от активните потребители са готини и позитивни, такъв ще е и форума.
Много акъл даваш и нищо друго в този форум бре......
Бе едно мнение относно някакъв вид риболов не видях,поне докато четох
до половината ти мнения.
И понеже там горе има има едно заглавие - сигурен съм,че ще има и действие.
Заради такива като теб се зацикля форума де.
Иначе който е пич (като бачо Илия - дреме му на таковата,както и на мен)
пишем си,и не ме ......... кой ме чете.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- minchoto
- ще става разбирач
След като си ми гледал внимателно мненията, би ли ми цитирал едно, в което давам акълКИРО написа: Абе мой - защо ли се светнах да ти прегледам мненията?????
Много акъл даваш и нищо друго в този форум бре......
Бе едно мнение относно някакъв вид риболов не видях,поне докато четох
до половината ти мнения.

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Защо не поискате от "главния"да ви изтрие профилите като няма да споделяте нищо
Хора спирали да пишат,защото имало една група "хейтъри" които били "осирали"темите.
Вижте колко хора споделяме излетите си/едни по-малко други повече/и колко коментара има и колко преглеждания
На повечето от вас не съм чел коментар в тема от "Моя риболовен излет" в чужда тема не във ваша
Но иначе тука пускаме тема за ала-бала.
Ами има си правила форума,пускайте си темите съгласно тях и няма да има проблеми.
На всеки закона му дава да си вземе риба,вече дали ще реши да я пусне си е израз на добра воля а не на задължение.
Двама хейтъри понякога са по-добра партия от една дузина пасивни читатели.
Всички много обидени станаха.Това е форума,питаш,питат те,малко подигравки,бъзици това са нормални неща.
Ако трябва и спориш,нали затова сме регнати тук.Но от една тема,със една щука за някакви си килограми.....аре няма нужда чак от тема в препоръки и оплаквания.
Темите не се "осират"от това,че някои си е взел риба за вкъщи,а от това как са споделени.
Ходиш ли за риба и решиш ли да споделиш в излети,снимките трябва да са от мястото на улова.Ако ще са от вкъщи,то да са приготвени и сервирани и ние да ги полеем виртуално.
Сама по-себе си тази тема е хейтърска.

Хора спирали да пишат,защото имало една група "хейтъри" които били "осирали"темите.
Вижте колко хора споделяме излетите си/едни по-малко други повече/и колко коментара има и колко преглеждания

На повечето от вас не съм чел коментар в тема от "Моя риболовен излет" в чужда тема не във ваша

Ами има си правила форума,пускайте си темите съгласно тях и няма да има проблеми.
На всеки закона му дава да си вземе риба,вече дали ще реши да я пусне си е израз на добра воля а не на задължение.
Всички много обидени станаха.Това е форума,питаш,питат те,малко подигравки,бъзици това са нормални неща.
Ако трябва и спориш,нали затова сме регнати тук.Но от една тема,със една щука за някакви си килограми.....аре няма нужда чак от тема в препоръки и оплаквания.
Темите не се "осират"от това,че някои си е взел риба за вкъщи,а от това как са споделени.
Ходиш ли за риба и решиш ли да споделиш в излети,снимките трябва да са от мястото на улова.Ако ще са от вкъщи,то да са приготвени и сервирани и ние да ги полеем виртуално.
- КИРО
- Обратна връзка:
няма да има отговор - сам си прочети мненията.minchoto написа:? Благодаря за отговора
Поне в Поморие така правят колегите преди да пишат.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Здравейте !!! На всички дребни душици,дето всячески искат да ги видят хората ,какви корифей са в риболова и снимат измрелите си маломерни рибки ИСКАМ ДА КАЖА !!! Вижте клипчето http://youtu.be/WwnVzag9k8E" onclick="window.open(this.href);return false; и се замислете ,какъв пример ще дадете на децата си.
Направете си онова МАКЕ за модератор и се кефете ,кой колко риба е изял и изс......ал .
Направете си онова МАКЕ за модератор и се кефете ,кой колко риба е изял и изс......ал .
Зависим от риболова !!!!!
- G.Petkov
Аз не харесвам снимането на маломерни риби, както и снимки на свърхулов, с изключение за морския риболов!
Както и "разкази" за "излети" с уж пуснати, ама вече отдавна умрели риби
!
Обаче,
Не харесвам и такива ортодоксални екстремисти,
Като авторите на въпросния клип !!!!!!!!!
Затова и "основахме" движението "Хвани и изпържи"
,
Като баланс на радикалния "релийз" !
Защото утре,
Може да поискат от мен да стана и вегетарианец,
И да ми пуснат клип със спасените от моето изяждане - милиарди агънца, теленца и пиленца !!!!!!!!!!!!!!!
Също така,
Някой може да поиска и да забранят алкохола,
Вече два случая в световната история има - с неуспешен край
!
Може някой да забрани мъже да харесват жени,
Поради негова си причина
!
Абе всякакви хейтъри има, май,
А ........
!
Както и "разкази" за "излети" с уж пуснати, ама вече отдавна умрели риби

Обаче,
Не харесвам и такива ортодоксални екстремисти,
Като авторите на въпросния клип !!!!!!!!!
Затова и "основахме" движението "Хвани и изпържи"

Като баланс на радикалния "релийз" !
Защото утре,
Може да поискат от мен да стана и вегетарианец,
И да ми пуснат клип със спасените от моето изяждане - милиарди агънца, теленца и пиленца !!!!!!!!!!!!!!!
Също така,
Някой може да поиска и да забранят алкохола,
Вече два случая в световната история има - с неуспешен край

Може някой да забрани мъже да харесват жени,
Поради негова си причина

Абе всякакви хейтъри има, май,
А ........

ТочноКрасимир Атанасов написа:Защо не поискате от "главния"да ви изтрие профилите като няма да споделяте нищо![]()
Вижте колко хора споделяме излетите си/едни по-малко други повече/и колко коментара има и колко преглеждания![]()
На повечето от вас не съм чел коментар в тема от "Моя риболовен излет" в чужда тема не във ваша![]()

Бе то май напоследък ходиме само на платено,та квото хвана у тиганяG.Petkov написа: Ааааа,
Пешо, цял подфорум не, ама едно движение вече има,
Участваме още аз и Lusien
Може да имаме и други съмишленици, ама си траят и се въздържат да подкрепят движението!

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Когато всички теми станат , като тази или поне бледи нейни копия тогава няма да има кой да каже копче -
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=83414" onclick="window.open(this.href);return false;
За жалост с уникалното си просташко типично Българско мислене ( аз съм велик ) се публикуват някакви идиотски теми в раздел излети на които да се чудиш да се смееш ли да псуваш ли и т.н. Дано да е станало ясно , че 50% от ловящите и четящи този форум не пускат теми защото те са източник на информация за тези елементи -
http://flagman.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0 ... 1%80%D0%B8" onclick="window.open(this.href);return false;
и не искат когато отидат следващия път на любимото си място сами или със семействата си за релакс и почивка да намерят там купчина боклуци и банда орки с мрежи , ток и подобни домакински уреди спомагащи за унищожението на рибните ресурси
И да се псува после защо му е трябвало да пуска тема къде е хванал някаква случайно оцеляла рибка , която е привлякла тъмната страна там
После и да искаш да пуснеш излет то няма да го сториш защото няма да има какво да пуснеш освен как си разпънал чаршията изпил си 1 каса бира и си нямал кълване дори
Замисли се какъв е масовия улов у нас през последните години и ще си отговориш сам на въпроса защо няма теми в излети 
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=83414" onclick="window.open(this.href);return false;
За жалост с уникалното си просташко типично Българско мислене ( аз съм велик ) се публикуват някакви идиотски теми в раздел излети на които да се чудиш да се смееш ли да псуваш ли и т.н. Дано да е станало ясно , че 50% от ловящите и четящи този форум не пускат теми защото те са източник на информация за тези елементи -
http://flagman.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0 ... 1%80%D0%B8" onclick="window.open(this.href);return false;
и не искат когато отидат следващия път на любимото си място сами или със семействата си за релакс и почивка да намерят там купчина боклуци и банда орки с мрежи , ток и подобни домакински уреди спомагащи за унищожението на рибните ресурси

После и да искаш да пуснеш излет то няма да го сториш защото няма да има какво да пуснеш освен как си разпънал чаршията изпил си 1 каса бира и си нямал кълване дори

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Аз па ще ви кажа друго - за да не се карате хора ,"де се познавате ,а се форумно не знаете" ,"де сте били рамо до рамо ,а сте го не усетили" ще ви бия ключа!
Поне Чируза да бяхте прочели!
АМАН!
За хората против ключа - личните ми са за вас!
Хубава вечер и поздрави на всички!
Поне Чируза да бяхте прочели!
АМАН!
За хората против ключа - личните ми са за вас!
Хубава вечер и поздрави на всички!