Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

към модераторите и всички във форума
Модератор: sapuna
- eden_fish
- научил се да хвърля
към модераторите и всички във форума
Здравейте колеги искам да споделя със всички вас моите съмнения,че този форум лека полека се съсипва.Виждам как все по-рядко колегите пишат за своите риболовни излети,защото има едни и същи дървени философи който с извинение осират всяка една тема......кой ги бил снимал в мивката,кой бил хванал маломерни ,,,,,,и тн. а последното което силно ме раздразни беше колега беше публикувал материал за джиг риболов и някакъв ''професор'' съсипа темата с тъпи изказвания кое било бяла риба и кое сулка аз съм сигурен че колегата повече няма посмее да публикува тема и аз го разбирам.Трябва да има повече позитивизъм и модераторите да изтриват акаунтите на същите.За да се съхрани форума и хората спокойно да публикуват своите преживявания практикувайки нашето хоби .Аз също съм бил се сблъскал с тези глупости за моя тема и аз лично спрях да публикувам теми и ще е така докато не се вземат мерки.Пожелавам на всички колеги живот и здраве, весело посрещане на празниците и много емоции с приятна компания и трофейни риби НАСЛУКА.
и нека бъдем малко по-позитивни!!!
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: към модераторите и всички във форума
И аз отдавна не пиша в излетите, и то не заради дървените философи защото риба не мъкна да се цапам да я чистя. Не пиша заради хилядите хиени дето имат рег. и само чакат да изкокне инфо от някъде.eden_fish написа:Виждам как все по-рядко колегите пишат за своите риболовни излети,защото има едни и същи дървени философи който с извинение осират всяка една тема...
Поздрави и ако пишеш в излетите само риба и вода на снимките щото някои и камъните познават.

- eden_fish
- научил се да хвърля
да така е но точно за това става дума че и за това ти намират нещо за да ти съсипят темата.а и ако никой не пише няма смисъл да го има този форум.а за рибата във водата силно те подкрепям аз лично дори зарибявам малка рекичка в балкана от 3-4 години но на ''философ'' не се правя
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
dako71 ме разсмяdako71 написа:... и ако пишеш в излетите само риба и вода на снимките щото някои и камъните познават.

Ама е прав,
Има членове на форума, които и ред инфо не са написали,
Но разпознават снимки, като да работят в направление "Космическо разузнаване" на ЦРУ

-
- вече хвърля и на тежко
спделям мнението, аз точно за това не пиша. преди време отворих тема и те ми е...ха м...та. сега само чета, е иначе някой си с 1782547436359276730 мнения ми писа да си мълча щото имам малко писано във форума, ми за кратко време кво толкова дапиша????? то човеки да пита не смее
Българина като фане една нормална и е най-великия!
Риба къща няма.
- pala4a82
- научил се да хвърля
Напълно сагласен с колегатаeden_fish написа:Здравейте колеги искам да споделя със всички вас моите съмнения,че този форум лека полека се съсипва.Виждам как все по-рядко колегите пишат за своите риболовни излети,защото има едни и същи дървени философи който с извинение осират всяка една тема......кой ги бил снимал в мивката,кой бил хванал маломерни ,,,,,,и тн. а последното което силно ме раздразни беше колега беше публикувал материал за джиг риболов и някакъв ''професор'' съсипа темата с тъпи изказвания кое било бяла риба и кое сулка аз съм сигурен че колегата повече няма посмее да публикува тема и аз го разбирам.Трябва да има повече позитивизъм и модераторите да изтриват акаунтите на същите.За да се съхрани форума и хората спокойно да публикуват своите преживявания практикувайки нашето хоби .Аз също съм бил се сблъскал с тези глупости за моя тема и аз лично спрях да публикувам теми и ще е така докато не се вземат мерки.Пожелавам на всички колеги живот и здраве, весело посрещане на празниците и много емоции с приятна компания и трофейни риби НАСЛУКА.
риболова е болест която не се лекува само се задълбочява
- atufektchi
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
... А уж сме тук за да си споделяме хубавите емоции от любимото ни хоби или философия на пребиване на този свят ...
Дано внуците ни поне повече се радват, а не като нас само да се джавкаме и философстваме за природата, от която май хабер си няме!
Дано внуците ни поне повече се радват, а не като нас само да се джавкаме и философстваме за природата, от която май хабер си няме!
Риболовен клуб "Балканка"
www.balkanka.bg
www.balkanka.bg
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Така се получава с някои теми,просто са си скрити лимонки.
Всеки може да хване риба с тегло 3кг,но моята 3 килограмова риба винаги ще е по-голяма от вашата
Можеше колегата от въпросната тема да покаже една снимка с кантарчето и тези коментари нямаше да ги има.На мене ми е все пет колко тежи рибата.
Но работи от рода на "спрях да пиша заради еди си какво или кой".....не ги приемам.
Които иска да пише,които иска да чете,никои с нищо не е ангажиран или задължен.
Всеки може да хване риба с тегло 3кг,но моята 3 килограмова риба винаги ще е по-голяма от вашата

Можеше колегата от въпросната тема да покаже една снимка с кантарчето и тези коментари нямаше да ги има.На мене ми е все пет колко тежи рибата.
Но работи от рода на "спрях да пиша заради еди си какво или кой".....не ги приемам.
- stankof
- ще става разбирач
Напълно съм съгласен с написанато от колегата преди мен!Красимир Атанасов написа:Така се получава с някои теми,просто са си скрити лимонки.
Всеки може да хване риба с тегло 3кг,но моята 3 килограмова риба винаги ще е по-голяма от вашата![]()
И аз не съм пускал примерно теми и инфо в Излети,но пък не съм ги и чел темите от този раздел.
А по отношението на филосовството,не се смятам за такъв,нито пък за някакъв разбирач или корифей,но няма да си замълча когато примерно колега е натръшкал някакви маломерки,снимал ги е,после е написал че "всички рибки си плуват обратно" а това което е написал и снимал и направил е коренно различно от истината и аз не искам някой си да ме прави на балък или малоумен и да си трайкам.
Всеки когато пуска тема да си е направил сметка какво ще пише и какви снимки ще пуска в ней,а не после хора които виждат и коментират някоя нередност в темата му да се цупи и "философите" да са му криви.
В форума всеки избира сам за какво да пише,или какво да чете,да дава ли инфо,или само да задава въпроси.
Форума е за това Форум да се коментира и да се пише,а не някои като напише че тои е най великия и всички останали да му ръкопляскат,а някой ако е с по различно мнение да си трае и да не пише,щото ще го обвинят че е философ и му е осрал темата!
И за да не бъда голословен,ето една тема http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=119&t=82270" onclick="window.open(this.href);return false; в която и аз според автора сигурно като съм написал моето мнение по ней съм му я осрал,но това е МОЕТО МНЕНИЕ и съм решил че ще го изкажа без да oбиждам никой,а няма да си мълча примерно и да си трайкам щото нема смисъл.
ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
- pavre
- вече хвърля и на тежко
Дървени философи е имало, има и ще има. Който сметне, че иска да сподели излет, мнение или инфо - може да го направи, а който не иска - да не го прави.
Не позволявайте на простаците, дето спамят темите или се заяждат, да ви откажат да пишете.
Всичко най-добро от мен!
Не позволявайте на простаците, дето спамят темите или се заяждат, да ви откажат да пишете.
Всичко най-добро от мен!

Тука главна роля има мода на съответния подфорумpavre написа:..Не позволявайте на простаците, дето спамят темите или се заяждат, да ви откажат да пишете....

Това от моя гледна точка на юзъР

- Vid
- кандидат преподавател
Хайде и Я да се "изсера" в таа тема.eden_fish написа:Здравейте колеги искам да споделя със всички вас моите съмнения,че този форум лека полека се съсипва.Виждам как все по-рядко колегите пишат за своите риболовни излети,защото има едни и същи дървени философи който с извинение осират всяка една тема......кой ги бил снимал в мивката,кой бил хванал маломерни ,,,,,,
На по горното мнение на колегата ще отговоря така: За мен форума е за споделяне на опит свързан с техники, такъми, сезони, примамки и пр... В това отношение споделям и бих споделил все... Оттам насетне...., нека всеки да прочете, прецени, реши и така...
Форума не е такъв за споделяне на дащни места, риболовни излети и пр... Защото е отворен и много браковци само това чакат- да прочетат къде е рибата, че на другия ден да ходят да я уморят...
Напълно споделям по горното мнение на колегата JettroniX, и не мога да си обясня поведението на модове, които защитават бракониери в случая бивши модове, визирам оня от македонско....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- antivik
- кандидат преподавател
И аз се отказах от писане, само снимане и филмиране, а който иска да си философства, още някоя акула ще му извадя от нашенски водоем
. 

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!