към модераторите и всички във форума

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
eden_fish
научил се да хвърля
научил се да хвърля

към модераторите и всички във форума

Мнение от eden_fish »

Здравейте колеги искам да споделя със всички вас моите съмнения,че този форум лека полека се съсипва.Виждам как все по-рядко колегите пишат за своите риболовни излети,защото има едни и същи дървени философи който с извинение осират всяка една тема......кой ги бил снимал в мивката,кой бил хванал маломерни ,,,,,,и тн. а последното което силно ме раздразни беше колега беше публикувал материал за джиг риболов и някакъв ''професор'' съсипа темата с тъпи изказвания кое било бяла риба и кое сулка аз съм сигурен че колегата повече няма посмее да публикува тема и аз го разбирам.Трябва да има повече позитивизъм и модераторите да изтриват акаунтите на същите.За да се съхрани форума и хората спокойно да публикуват своите преживявания практикувайки нашето хоби .Аз също съм бил се сблъскал с тези глупости за моя тема и аз лично спрях да публикувам теми и ще е така докато не се вземат мерки.Пожелавам на всички колеги живот и здраве, весело посрещане на празниците и много емоции с приятна компания и трофейни риби НАСЛУКА.
и нека бъдем малко по-позитивни!!!
Аватар
dako71
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: към модераторите и всички във форума

Мнение от dako71 »

eden_fish написа:Виждам как все по-рядко колегите пишат за своите риболовни излети,защото има едни и същи дървени философи който с извинение осират всяка една тема...
И аз отдавна не пиша в излетите, и то не заради дървените философи защото риба не мъкна да се цапам да я чистя. Не пиша заради хилядите хиени дето имат рег. и само чакат да изкокне инфо от някъде.
Поздрави и ако пишеш в излетите само риба и вода на снимките щото някои и камъните познават. :drinkers:
Аватар
eden_fish
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от eden_fish »

да така е но точно за това става дума че и за това ти намират нещо за да ти съсипят темата.а и ако никой не пише няма смисъл да го има този форум.а за рибата във водата силно те подкрепям аз лично дори зарибявам малка рекичка в балкана от 3-4 години но на ''философ'' не се правя
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

dako71 написа:... и ако пишеш в излетите само риба и вода на снимките щото някои и камъните познават. :drinkers:
dako71 ме разсмя :lol: !

Ама е прав,
Има членове на форума, които и ред инфо не са написали,
Но разпознават снимки, като да работят в направление "Космическо разузнаване" на ЦРУ :D !
mishkata_mp
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mishkata_mp »

спделям мнението, аз точно за това не пиша. преди време отворих тема и те ми е...ха м...та. сега само чета, е иначе някой си с 1782547436359276730 мнения ми писа да си мълча щото имам малко писано във форума, ми за кратко време кво толкова дапиша????? то човеки да пита не смее
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Българина като фане една нормална и е най-великия!
Риба къща няма.
Аватар
pala4a82
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pala4a82 »

eden_fish написа:Здравейте колеги искам да споделя със всички вас моите съмнения,че този форум лека полека се съсипва.Виждам как все по-рядко колегите пишат за своите риболовни излети,защото има едни и същи дървени философи който с извинение осират всяка една тема......кой ги бил снимал в мивката,кой бил хванал маломерни ,,,,,,и тн. а последното което силно ме раздразни беше колега беше публикувал материал за джиг риболов и някакъв ''професор'' съсипа темата с тъпи изказвания кое било бяла риба и кое сулка аз съм сигурен че колегата повече няма посмее да публикува тема и аз го разбирам.Трябва да има повече позитивизъм и модераторите да изтриват акаунтите на същите.За да се съхрани форума и хората спокойно да публикуват своите преживявания практикувайки нашето хоби .Аз също съм бил се сблъскал с тези глупости за моя тема и аз лично спрях да публикувам теми и ще е така докато не се вземат мерки.Пожелавам на всички колеги живот и здраве, весело посрещане на празниците и много емоции с приятна компания и трофейни риби НАСЛУКА.
и нека бъдем малко по-позитивни!!!
Напълно сагласен с колегата
риболова е болест която не се лекува само се задълбочява
Аватар
atufektchi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от atufektchi »

... А уж сме тук за да си споделяме хубавите емоции от любимото ни хоби или философия на пребиване на този свят ...
Дано внуците ни поне повече се радват, а не като нас само да се джавкаме и философстваме за природата, от която май хабер си няме!
Риболовен клуб "Балканка"
www.balkanka.bg
Аватар
JettroniX
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от JettroniX »

Добре дошли в страната на шпековите салами :lol: :smt006
Изображение
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

Така се получава с някои теми,просто са си скрити лимонки.
Всеки може да хване риба с тегло 3кг,но моята 3 килограмова риба винаги ще е по-голяма от вашата :mrgreen:
Можеше колегата от въпросната тема да покаже една снимка с кантарчето и тези коментари нямаше да ги има.На мене ми е все пет колко тежи рибата.
Но работи от рода на "спрях да пиша заради еди си какво или кой".....не ги приемам.
Които иска да пише,които иска да чете,никои с нищо не е ангажиран или задължен.
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
stankof
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stankof »

Красимир Атанасов написа:Така се получава с някои теми,просто са си скрити лимонки.
Всеки може да хване риба с тегло 3кг,но моята 3 килограмова риба винаги ще е по-голяма от вашата :mrgreen:
Можеше колегата от въпросната тема да покаже една снимка с кантарчето и тези коментари нямаше да ги има.На мене ми е все пет колко тежи рибата.
Но работи от рода на "спрях да пиша заради еди си какво или кой".....не ги приемам.
Които иска да пише,които иска да чете,никои с нищо не е ангажиран или задължен.
Напълно съм съгласен с написанато от колегата преди мен!
И аз не съм пускал примерно теми и инфо в Излети,но пък не съм ги и чел темите от този раздел.
А по отношението на филосовството,не се смятам за такъв,нито пък за някакъв разбирач или корифей,но няма да си замълча когато примерно колега е натръшкал някакви маломерки,снимал ги е,после е написал че "всички рибки си плуват обратно" а това което е написал и снимал и направил е коренно различно от истината и аз не искам някой си да ме прави на балък или малоумен и да си трайкам.
Всеки когато пуска тема да си е направил сметка какво ще пише и какви снимки ще пуска в ней,а не после хора които виждат и коментират някоя нередност в темата му да се цупи и "философите" да са му криви.
В форума всеки избира сам за какво да пише,или какво да чете,да дава ли инфо,или само да задава въпроси.
Форума е за това Форум да се коментира и да се пише,а не някои като напише че тои е най великия и всички останали да му ръкопляскат,а някой ако е с по различно мнение да си трае и да не пише,щото ще го обвинят че е философ и му е осрал темата!
И за да не бъда голословен,ето една тема http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=119&t=82270" onclick="window.open(this.href);return false; в която и аз според автора сигурно като съм написал моето мнение по ней съм му я осрал,но това е МОЕТО МНЕНИЕ и съм решил че ще го изкажа без да oбиждам никой,а няма да си мълча примерно и да си трайкам щото нема смисъл.
ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
Аватар
pavre
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от pavre »

Дървени философи е имало, има и ще има. Който сметне, че иска да сподели излет, мнение или инфо - може да го направи, а който не иска - да не го прави.
Не позволявайте на простаците, дето спамят темите или се заяждат, да ви откажат да пишете.
Всичко най-добро от мен! :)
Аватар
JettroniX
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от JettroniX »

pavre написа:..Не позволявайте на простаците, дето спамят темите или се заяждат, да ви откажат да пишете....
Тука главна роля има мода на съответния подфорум ;) Радвам се, че на "Спининиговия подфорум" има такива страхотни модератори !! За другите не мога да кажа същото за съжаление, доста са им под нивото и дисциплината е занижена :wink: Страх ги е дори да трият мнения за да има модване и затова направо заключват темите, щот им е по-удобно, но грозните неща си стоят и се четат :| Тука обаче, изключвам един друг Мод на друг подфорум, който също си е за похвала как се правят нещата ;) От следващата година, форума ще умре още повече откъм пишещи, но пък за сметка на това, ще се влее нова свежа кръв - не знаещи и можещи новаци - по метода на изместването :mrgreen: :roll:
Това от моя гледна точка на юзъР ;)
Изображение
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

eden_fish написа:Здравейте колеги искам да споделя със всички вас моите съмнения,че този форум лека полека се съсипва.Виждам как все по-рядко колегите пишат за своите риболовни излети,защото има едни и същи дървени философи който с извинение осират всяка една тема......кой ги бил снимал в мивката,кой бил хванал маломерни ,,,,,,
Хайде и Я да се "изсера" в таа тема.
На по горното мнение на колегата ще отговоря така: За мен форума е за споделяне на опит свързан с техники, такъми, сезони, примамки и пр... В това отношение споделям и бих споделил все... Оттам насетне...., нека всеки да прочете, прецени, реши и така...
Форума не е такъв за споделяне на дащни места, риболовни излети и пр... Защото е отворен и много браковци само това чакат- да прочетат къде е рибата, че на другия ден да ходят да я уморят...
Напълно споделям по горното мнение на колегата JettroniX, и не мога да си обясня поведението на модове, които защитават бракониери в случая бивши модове, визирам оня от македонско....
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

И аз се отказах от писане, само снимане и филмиране, а който иска да си философства, още някоя акула ще му извадя от нашенски водоем :wink: . :lol:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”