Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от indalo »

DJONI RINGO написа: Има ли високи от тея-дай линк на лично ако не те затруднява!
Имаш ЛС.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
daanndo
фен клуб-скобар

Мнение от daanndo »

humfy написа:Убаво сте си посецали,браво!
Я кажи тия ботуши бива уи ги за студ,май ги дават до -30,ма я да си питам тестер :D

едит:топсофта ги нафалил вече :D ...ааа и дали са Лемиго забраих да питам :wink:
Ботушите и аз ги препоръчвам,трета зима почнах с тях с един чифт чорапи няма студ,и са супер леки
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Абе ще ви стоплим аз на дедо ми с червеното вино хубаво:D и ботуши ще забравите и всичко :)))))Я ги гледай ти ненаиграли се
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

indalo написа:Малко рибки от днес. Не се влияеха от храна, прз цялото време бяха пред нас, но взимаха когато си искат на серии.

Изображение

Изображение

Изображение
За продиджи те тва е част от групата и тетва са им резултатите от месец насам.Между 10 и 20 риби на човек,а имаха и по тридесет.Аз спрех да пишем щото тех снимки немое ги накараш да праат/па аз одим по лов сега/ добре че Иво беше с тех та е снимал.Още малко инфо че досега пих кафе с тех-имало и драскачи и риболова е бил само на троха.А и е имало много народ представям си кво че уйкенда предвид че основно там дава.
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Уикенда го дават 6 метра в секунда....
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Около коледните празници се прибирам на Дупница и ще се радвам да направим един или повече излети с някои от вас. Ако и риба има още по-добре, ама аз живея за добрата компания. Джони запазвам си още от сега една разходка с тебе из ряката.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Колега indalo, аз май имам същите твоите силиконови ли са и много леки, с потъплата от вътре ?
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

chokoboy написа:
indalo написа:Малко рибки от днес. Не се влияеха от храна, прз цялото време бяха пред нас, но взимаха когато си искат на серии.

Изображение

Изображение

Изображение
За продиджи те тва е част от групата и тетва са им резултатите от месец насам.Между 10 и 20 риби на човек,а имаха и по тридесет.Аз спрех да пишем щото тех снимки немое ги накараш да праат/па аз одим по лов сега/ добре че Иво беше с тех та е снимал.Още малко инфо че досега пих кафе с тех-имало и драскачи и риболова е бил само на троха.А и е имало много народ представям си кво че уйкенда предвид че основно там дава.
а бе брато знам ти биографията на теб бе .. и миналата година се снимаше с рибите на тия пичове ....
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Д.Граховски написа:Около коледните празници се прибирам на Дупница и ще се радвам да направим един или повече излети с някои от вас. Ако и риба има още по-добре, ама аз живея за добрата компания. Джони запазвам си още от сега една разходка с тебе из ряката.
Господин Граховски с удоволствие ,но съм извън страната иначе щеше да завали от излети :) но правото си го оставяш за лятоска живи и здрави:)
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

а бе брато знам ти биографията на теб бе .. и миналата година се снимаше с рибите на тия пичове ....[/quote]
Ти къф си калъф!!!Аз никога не съм се снимал с други риби освен с мойте.Че и с тех не се снимам даже, ръб.А на тебе никога не може ти се угоди,като нема снимки ,що нема като има чужди били.Некъде да съм писал че хода на риби в момента,че да имам снимки.А с тея пичове немам снимки у форума освен това,ма не важно кво се пише,важно е да се пише.
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

И смотаняк тва на снимката с иво /индало/ е братовчед ми,а тоя дето снима е сина му,ако исках да се снимам с негови риби мое да залеем форума с фотоси щото той оди само на реката и оди сека седмица па и одбира.И дали извън ловния сезон не одиме заедно калъф тъп!!!! :finga:
Аватар
Veleka
фен клуб-скобар

Мнение от Veleka »

chokoboy написа:И смотаняк тва на снимката с иво /индало/ е братовчед ми,а тоя дето снима е сина му,ако исках да се снимам с негови риби мое да залеем форума с фотоси щото той оди само на реката и оди сека седмица па и одбира.И дали извън ловния сезон не одиме заедно калъф тъп!!!! :finga:
Уважаеми колеги, избрали сте най-неподходящото време и място да се дъвчите във форума. Днес е празникът на всички риболовци. Пожелавам Ви много здраве, безброй емоционални риболовни излети и повечко трофейни риби да красят живарниците ви. Честит празник!!!
45324
Все някога ще науча риболова на скобар!!!
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Уважаеми колеги, избрали сте най-неподходящото време и място да се дъвчите във форума. Днес е празникът на всички риболовци. Пожелавам Ви много здраве, безброй емоционални риболовни излети и повечко трофейни риби да красят живарниците ви. Честит празник!!![/q
Честит празник и на теб колега.Желая много успешни излети!
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

chokoboy написа:Уважаеми колеги, избрали сте най-неподходящото време и място да се дъвчите във форума. Днес е празникът на всички риболовци. Пожелавам Ви много здраве, безброй емоционални риболовни излети и повечко трофейни риби да красят живарниците ви. Честит празник!!![/q
Честит празник и на теб колега.Желая много успешни излети!
Чоко, що им се нервиш. Нали ти си знаеш местата, ловкаш си ги и т. н. Са си ходиш на лов си свиркаш. Никой нема ти хване рибите, е дразнещо е да опитваш да си полезен и да даваш инфо, а накрая нещо да те дъвчат.
Аз ако съм, ще си го преместим. Що хабиш нерви.
Айде , наздраве и честит празник на всички. :D
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
ivo_stoev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от ivo_stoev »

Честит празник и от мен!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”