Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
Чоко, що им се нервиш. Нали ти си знаеш местата, ловкаш си ги и т. н. Са си ходиш на лов си свиркаш. Никой нема ти хване рибите, е дразнещо е да опитваш да си полезен и да даваш инфо, а накрая нещо да те дъвчат.
Аз ако съм, ще си го преместим. Що хабиш нерви.
Айде , наздраве и честит празник на всички.
[/quote]
Бъди здрав и мнооо успехи секви!!!
Аз ако съм, ще си го преместим. Що хабиш нерви.
Айде , наздраве и честит празник на всички.

Наздраве и наслука!!!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- Skellington
- вече хвърля и на тежко
Честит празник и от мен и наслука

Те тук и аз бих участвал, ако носа ми види по-далеч от работната ми килия деDJONI RINGO написа:Господин Граховски с удоволствие ,но съм извън страната иначе щеше да завали от излетиД.Граховски написа:Около коледните празници се прибирам на Дупница и ще се радвам да направим един или повече излети с някои от вас. Ако и риба има още по-добре, ама аз живея за добрата компания. Джони запазвам си още от сега една разходка с тебе из ряката.но правото си го оставяш за лятоска живи и здрави:)

- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Честит празник на всички рибари, риболовци, така де всички с люспа в главата!!!!! Ааааааааааааааа да не забравя и наздраве!!!! 

-
- вече хвърля и на тежко
Честит празник! И наздраве! 

Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
-
- научил се да хвърля
Честит Празник и от мен колеги! Много скобари през новия сезон и все бабалари
!

-
- сериозен играч
Иво,турни един линк да ги видиме тия ботуши,тия личните съм си ги забранил ,нема с некоя путка за ебанйе да си дума на лични 

-
- фен клуб-скобар
Честит празник колеги! Бъдете живи и здрави вие и семействата ви!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- prodigy666
- разбира нещата
внимавай с обидите 1во да не се засичаме по струма и 2ро умрел съм аз за скобари по 400 500 грама да се снимам ... та миналата година пак беше същото вчера мои хора вчера аз 30 50 100 ... тия пичове пак имаха неколко успеха там пак на същото място .... няма значение аз си знам местата и като имам време хода и си го ловя също и то като тия на аватара ми така че не се притесняваи мога да те поканя да щракнеш некоя снимка и ти ... п.с само да но не си и в лова такъв дано там имаш слука с некое прасенсе немои да останеш гладенchokoboy написа:И смотаняк тва на снимката с иво /индало/ е братовчед ми,а тоя дето снима е сина му,ако исках да се снимам с негови риби мое да залеем форума с фотоси щото той оди само на реката и оди сека седмица па и одбира.И дали извън ловния сезон не одиме заедно калъф тъп!!!!

АЕ честит празник
- indalo
- фен клуб-скобар
http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... ubgroup=88" onclick="window.open(this.href);return false;venci72 написа:Иво,турни един линк да ги видиме тия ботуши,тия личните съм си ги забранил ,нема с некоя путка за ебанйе да си дума на лични
Има ги и при Жоро Леков, Фил Стар.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- indalo
- фен клуб-скобар
Продиджи ае стига с заяждането. Кво искаш от Чоко. Бил там, написал това. Ми когато е ловил той си казва че е ловил, споделя си тактиките, когато има инфо го споделя тук за да се знае че скобара е гладен. Та нали за това е форума. Всеки си има тер тип на писане и изразяване, но моля да не разваляме хубавата тема с заяждания и закани.
А иначе всички сме ловили и по малки и по големи и по малко и по повече, некой са майсторета, други се учат. ВАжното е че сме в природата и релаксираме, кви са теа дразги и..................
Та още веднъж Наздраве и дайте по позитивно и уважавайте съфорумците си. Честит празник и повече приятни моменти в любимото хоби.
Сполайте всички и наздраве
А иначе всички сме ловили и по малки и по големи и по малко и по повече, некой са майсторета, други се учат. ВАжното е че сме в природата и релаксираме, кви са теа дразги и..................
Та още веднъж Наздраве и дайте по позитивно и уважавайте съфорумците си. Честит празник и повече приятни моменти в любимото хоби.
Сполайте всички и наздраве

Чудя се луд ли съм или не съм.
а бе пичаги седим и четем и нз за какво са теч мереня на ... какво е значението дали си фанал 2 или 10 днеска си фанал утре не...испрете с тея закачки нема никав смсиал....колко хора спреха да пишат тука заради такива безсмиследни разговори.....
- prodigy666
- разбира нещата
па да си видел да се заяждам с некои? да пиша обиди ? колегата много се е надъхал ... спирам да пиша ако продължи вече ще се действа 

- dandi1383
- фен клуб-скобар
Много комплексари се навъдиха тука, всеки мери нещо, всеки гледа в паницата на другия.....летят некъде по облаците и се чудат как да се излупат от високо.bounce написа:а бе пичаги седим и четем и нз за какво са теч мереня на ... какво е значението дали си фанал 2 или 10 днеска си фанал утре не...испрете с тея закачки нема никав смсиал....колко хора спреха да пишат тука заради такива безсмиследни разговори.....
Има състезания по риболов, по лов, по бой, ако некой иска да доказва нещо има си място къде да става това. Тоя форум се превърна в чат. За тая работа има фейсбуци скайпове и т.н.
http://vbox7.com/play:e154fd5e77" onclick="window.open(this.href);return false;
Споко, всяка зима е такаdandi1383 написа: Има състезания по риболов, по лов, по бой, ако некой иска да доказва нещо има си място къде да става това. Тоя форум се превърна в чат. ...

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн