Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Столче - платформа
Модератор: emo vasilev
Имам тунинговано такова, стана като малка платформа-държачите на пръчката са телескопични, под седалката има вана/бокс/ за макари,прашки и други обемни принадлежности.Под седалката има 3 чекмеджета, като долното е дълбоко.Отстрани има заварена резба на която може да си постави двойнато детелина на Стонфо има и презрамка за носене.
Сега га продавам.Ако имам време утре ще кача снимки.
Сега га продавам.Ако имам време утре ще кача снимки.
Honda-CBR-919-FIRE BLADE
Пали гумите,не душата си!
BURN RUBBER NOT YOUR SOUL...!
Пали гумите,не душата си!
BURN RUBBER NOT YOUR SOUL...!
И аз имам същото,но го претапицирах,че много ръбише.Сложих му и една тръба за чадърчето,че на някои места няма забиване пущината

П.П.Тръбата временно я хванах с тиксо и остана за постоянно

П.П.Тръбата временно я хванах с тиксо и остана за постоянно

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- учете се от него
Имам същото столче , първото "направи си сам" което му правих е един мой приятел и колега(риболовец) , заварчик от най , най ..... класа (работи в немска фирма) е да му наварява горе на заварките между крачка и рамка , беше се изтърбушило а тежа 82-85 кг
Вярно , ползвал съм го при много неравен терен , но си е по отношение на качеството-ментак от всякъде. Аз иначе имам доста столчета , със или без това или онова- това определено е калпаво столче , отделно дето задника ти става на "столче" за еднодневен риболов!!!!

-
- разбира нещата
И аз имам същото столче но още на 5-6 риболов му се разчекнаха краката и го давах на един заварчик да му подсили горната рамка , сега е по -добре.
За тези скоби който е монтирал Марко Поло е добре но незнам ако сложа 9ката дали няма да се обърне стола ако стана от него
Иначе не е лошо столче и сега мисля да му няправя 4 лапи който да са подвижни и да се надяват при нужда върху тези
За тези скоби който е монтирал Марко Поло е добре но незнам ако сложа 9ката дали няма да се обърне стола ако стана от него

Иначе не е лошо столче и сега мисля да му няправя 4 лапи който да са подвижни и да се надяват при нужда върху тези
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Ето една идея и от мен за тунинговане на любимото ни столче и по точно по въпроса за поставяне на стойката за директния телскоп.
Трябва ви нещо подобно на това:
http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... cts_id=847
и една шина. Пробиват се два отвора с дрелка на шините които държат седалката и един на рамката на столчето и чрез тях се хваща с болтове допълнителната шина на която е вече заварена част от горепоказаната стойка... ето и резултата:

Хубавото е че може да се регулира ъгъла на въдицата. Другото положително е че има разстояние до стойката с въдицата.... При по дълги и тежки въдици, при ставане от стола обаче той се накланя напред и въдицат цопва във водата.... но това мисля че не е болка за умиране
Дано да съм бил полезен
Трябва ви нещо подобно на това:
http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... cts_id=847
и една шина. Пробиват се два отвора с дрелка на шините които държат седалката и един на рамката на столчето и чрез тях се хваща с болтове допълнителната шина на която е вече заварена част от горепоказаната стойка... ето и резултата:

Хубавото е че може да се регулира ъгъла на въдицата. Другото положително е че има разстояние до стойката с въдицата.... При по дълги и тежки въдици, при ставане от стола обаче той се накланя напред и въдицат цопва във водата.... но това мисля че не е болка за умиране

Дано да съм бил полезен

-
- разбира нещата