Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

много добра игричка за рибарите
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
аз ги гледам в рекордите ,на какво кълве и къде е http://rus-fishsoft.ru/?pg=records15
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Помощ за играчи в Руская рибалка !
Относно играта ! Има форум в който пише как ,къде и какво се хваща !
http://www.rus-fishsoft.ru/forum/index.php?showtopic=35
Като малко помош от мен ето ви файл със 20 спининга Диамант 100 издържащи до 400 кг.
http://bozhidar.narod.ru/flash/spn.sav
За повече въпроси относно играта питайте .Ще се помъча да отговоря на всички ![/url]
http://www.rus-fishsoft.ru/forum/index.php?showtopic=35
Като малко помош от мен ето ви файл със 20 спининга Диамант 100 издържащи до 400 кг.
http://bozhidar.narod.ru/flash/spn.sav
За повече въпроси относно играта питайте .Ще се помъча да отговоря на всички ![/url]

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
До Сапуна 1971
Наборе като влезеш в играта онлайн ,потърси ме Ник-а ми е
SURVIVOR
Пиши едно съобщение на личния и всичко ще ти обясня !
SURVIVOR
Пиши едно съобщение на личния и всичко ще ти обясня !

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- новобранец
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Защо?
Искам да попитам дали някой може да ми каже защо изведнаж спря да ми калве каде ли не ходих и не иска и тва е.Иначе имам 4 спечелени турнира и много кинти и изведнаж цак и край.
Ако на някой нещо не му е ясно да пита ще му обясня!
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Защо не кълве ?
Има такъв номер !
Прочети това от форума !
Почему у меня ничего не клюет?
Существует глюк, при котором пропадает вся рыба с локации. Если у Вас долгое время ничего не клюет и не видно рыбы на эхолоте – нужно перезапустить игру.
При мен го имаше същия номер !Пробвай следното !
1.Продаваш ли рибата ? Трябва след всяко излизане от играта да си продаваш всичката риба !
2.Пробвай да си смениш захранките.Изхвърли старите и си купи нови.
3.Смени си и макарите и такъмите !
Купи си от Дон че там са най - маркови !
Ако пак не стане трябва да я пускаш отново !
Прочети това от форума !
Почему у меня ничего не клюет?
Существует глюк, при котором пропадает вся рыба с локации. Если у Вас долгое время ничего не клюет и не видно рыбы на эхолоте – нужно перезапустить игру.
При мен го имаше същия номер !Пробвай следното !
1.Продаваш ли рибата ? Трябва след всяко излизане от играта да си продаваш всичката риба !
2.Пробвай да си смениш захранките.Изхвърли старите и си купи нови.
3.Смени си и макарите и такъмите !
Купи си от Дон че там са най - маркови !
Ако пак не стане трябва да я пускаш отново !

Re: Защо?
Рестарт на играта и всичко се оправя.Paublo_Eskobar написа:Искам да попитам дали някой може да ми каже защо изведнаж спря да ми калве каде ли не ходих и не иска и тва е.Иначе имам 4 спечелени турнира и много кинти и изведнаж цак и край.
Обема на мозъка на обикновен рибар бил около 500 пъти по-голям от на рибата!
Е и какво от това?
Е и какво от това?
- Paublo_Eskobar
- Модератор
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Айде и аз да попитам!
Значи купих това онова и отпраших за Ахтуба-локация 11.Хванах риба,ама от тия папури не мога да доближа кепа и да я извадя.Толкова много време се мъчих,че моя чак умря от глад!
Нахраних го,и пак!В 6,30 сутринта лепнах нещо-разтяга ме къде ли не и накрая ми счупи макарата!Сега нямам пари ни за хамбургер,ни за троха,а оня все зяпа,че е гладен! Как да я рестартирам тая пущина?
И още-кажете основните бутони за работа! Четох,четох,ама нъцки!Знам само,че ENTER засича,G навива,F навежда върха,а D подава кепчето.Подава,ама в краката ми!
Освен това аванс,различна скорост на въртене и т.н.
А бе с две думи-упътване!Изчетох цялата тема,намерих това-онова,ама не вдявам!Знам,че има капацитети на тая игра,майстори шампиони,та да вземете да спретнете една инструкция,ама за НАЧИНАЕЩИ!
Помагайте,пък аз ще Ви разкажа за един голям шаран,дето ми избяга преди две години!
Значи купих това онова и отпраших за Ахтуба-локация 11.Хванах риба,ама от тия папури не мога да доближа кепа и да я извадя.Толкова много време се мъчих,че моя чак умря от глад!

И още-кажете основните бутони за работа! Четох,четох,ама нъцки!Знам само,че ENTER засича,G навива,F навежда върха,а D подава кепчето.Подава,ама в краката ми!
Освен това аванс,различна скорост на въртене и т.н.
А бе с две думи-упътване!Изчетох цялата тема,намерих това-онова,ама не вдявам!Знам,че има капацитети на тая игра,майстори шампиони,та да вземете да спретнете една инструкция,ама за НАЧИНАЕЩИ!
Помагайте,пък аз ще Ви разкажа за един голям шаран,дето ми избяга преди две години!

- Спец-костур
- вече хвърля и на тежко
Aми эначи кепа има някой места кадето неможе да се докопа и трябва да я оставиш рибата да влеэе навътре и после пак я иэдърпай эа да иэлеэе на друго място където да я иэвадиш с кепа.
Эначи като влеэеш да ловиш долу в дясно има Настройки - там иэбираш как ще ловиш - блесна.плувка.дънна и т.н. !!! До него има регулация на макарата и прешлените !!! Эахранката се хвърля с О ама първо си метни пръта и тогава эа да эахрани на твоето място !!! Ако има нещо друго питай - аэ вече не ми е интересно щото съм си купил най-яките работи и няма какво да правя ???
Эначи като влеэеш да ловиш долу в дясно има Настройки - там иэбираш как ще ловиш - блесна.плувка.дънна и т.н. !!! До него има регулация на макарата и прешлените !!! Эахранката се хвърля с О ама първо си метни пръта и тогава эа да эахрани на твоето място !!! Ако има нещо друго питай - аэ вече не ми е интересно щото съм си купил най-яките работи и няма какво да правя ???
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Български форум за играта ,макар и заключен
http://aquila.freehostia.com/
Влезте в форума има доста екстри,даже файлове с спининги.
Ако някой има нужда от пари или помощ,всяка вечер съм в играта с НИК - SURVIVOR
Търсете ме на АХТУБА 2 локация.
Ще помогна на всеки
Влезте в форума има доста екстри,даже файлове с спининги.
Ако някой има нужда от пари или помощ,всяка вечер съм в играта с НИК - SURVIVOR
Търсете ме на АХТУБА 2 локация.
Ще помогна на всеки