Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Re: Искър - всичко за и по реката
Здравейте колеги имате ли някакво инфо за кефала по река Искър.Мисля да пробвам събота и неделя на дъно на пиявица на Бов.Имах успех през лятото ,но сега незнам дали е активен заради по студеното време.Наслука.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Никакво прибрах се капо в района на Роман ,Куниноogfk написа:Kak e по реката има ли движение

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
-
- новобранец
Колеги ,нещо за Ореховица,Гиген?
На Ореховица е пълно мъртвило вече няколко седмици,за Гиген незнам нищо...................
Честит празник на всички колеги,живи и здрави...............
-
- новобранец
Мерси колега.Tihomir75 написа:На Ореховица е пълно мъртвило вече няколко седмици,за Гиген незнам нищо...................
Честит празник и наслука на всички колеги!
- yaata
- фен клуб-скобар
То откакто изтровиха реката при Ореховица преди около 2месеца е в общи линии мъртвило. Същото нещо както бе и при Гиген малко преди това. Абе пълни нещастници сме ние българите. Както и да е.ribar4eto_76 написа:Колеги ,нещо за Ореховица,Гиген?
Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
-
- новобранец
Много ,лошо.Там има доста хубави места ,за риболов.Рибата беше отровена малко преди Гиген ,не знам защо нагоре не иска да кълве.yaata написа:То откакто изтровиха реката при Ореховица преди около 2месеца е в общи линии мъртвило. Същото нещо както бе и при Гиген малко преди това. Абе пълни нещастници сме ние българите. Както и да е.ribar4eto_76 написа:Колеги ,нещо за Ореховица,Гиген?
- yaata
- фен клуб-скобар
То отравянето при Гиген бе преди това на Ореховица. Второто се случи някъде около 2 седмици преди първото. Това го знам лично от местен риболовец с който няколко пъти се засичахме на реката. Много жалко за хубавия риболов дето вървеше в тоя район.
За Ореховица и аз за първи път чувам,а ходех всяка седмица.................
- yaata
- фен клуб-скобар
Ти разибараш ли, че някъде около 7.10. ходихме на Гиген- 4 часа нямахме пипане, камо лирибе-от местен разбрахме, че била натровена реката, а предната седмица ги бяха скъсали скобите там. От там газ към Ореховица и от 13ч. до 17ч. извадихме около 40 скобара и една баба мряна около 2.5кг.- просто вреше от риба. След 7 дни отново там и за цял ден имаме 2-3 кленчета и 2-3 морунажчета- бебета- просто не беше за вярване. И тогава разбрахме, че и там реката е натровена по същия начин. Направо ужас.Tihomir75 написа:За Ореховица и аз за първи път чувам,а ходех всяка седмица.................
Напълно е възможно колега,сега като се замисля след няколко страхотни риболова които направих изведнъж всичко замря.
-
- новобранец
Незнаех ,колеги ,че и на Ореховица е била натровена.И аз ходя почти всяка седмица там.Хубава мряна ,имах и АЗ и морунажи имаше.но изведнъж край.Мисле пак да отида до края на годината ,тази седмица ми казах ,че са вадили хубави морунажи ,по местат зад стадиона.Може би са уцелили пасажа ,незнам иTihomir75 написа:Напълно е възможно колега,сега като се замисля след няколко страхотни риболова които направих изведнъж всичко замря.
аз какво да мисля вече .
-
- научил се да хвърля
на Карлуково ги почнаха на тройки преебаха им вира на Роман сага почнаха па тука ,дано се завъртат по често ИАРА,че е едно пълнене на кофи яката работа.