Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Янтра- всичко за и по реката
Модератор: sapuna
Re: Янтра- всичко за и по реката
Я да видим кой ще се похвали че лови хубави морунажи между двата моста до с.Каранци
Не бъдете скромни-хайде 

Габрово държи такива хубави рибки.. не знам точно какво беше това което.Поиграх си малко под един мост на едно хубаво местенце с много риба .слабо течение бистра вода и много риба обикаляха около 20 парчета по минимум педя но никва активност към блесничките.Маничета гонеха малкия мепс но, само до гонене си останаха?Затова исках да попитам на какво може да ги пробвам да ги ловя, защото много сам се запалил в момента.ОБЕЩАВАМ че всички уловени ще си плуват след снимка..
реката още си е висока не е така ,както беше преди 2 седмици , рибата се разтика и сега много слабо тези дни , излязал уклея и дребни морунажчета и само това се лови основно , утре ще пробвам по Дунава
- begleca_sv
- кандидат преподавател
да и аз така оня ден като ходих само дребосък на Беляново
Обичам природата, но не само на картинка !!!
Някой мухар има ли около габрово?
никой ли не е ходил скоро по реката ? какво е положението? по Каранци лови ли се нешто?
Габрово по мосчетата и вирчетата само настинка ловя..
- orka1
- новобранец
- Обратна връзка:
На пролет мисля с приятели мухари да пробваме.Но има доста време.Доста колеги се похвалиха тази година от реката.
Риболовен магазин "ORCA - Риболовни принадлежности на едро и дребно.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ!!!
http://orca-bg.com" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ!!!
http://orca-bg.com" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
- begleca_sv
- кандидат преподавател
баси това дали е на Янтра
http://www.youtube.com/watch?v=LnNWikd4EyQ" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=LnNWikd4EyQ" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
и от какъв зор тази риба да се събере така на купчина,много странно
- begleca_sv
- кандидат преподавател
и аз така се чуда некав колега в нета качил некви клипове има и още рибите пърпат но на брега а вода има в реката баси
За хваленето се знае ма какво е хванато не се знае.На муха ходих 2-3 пъти(първите ми при това в този занаят)зарзбирасе нищо, но най вероятно е защото не сам фанал занаята или мухите ми не бяха подходящи.Пробван на дъно с фидер кошничка пак нищо-от 3 излета на просто олово с кукички 10-12 варяха уклейчета прилични и на плувката същото.Блесната не ми я лапнаха цялата есен.orka1 написа:На пролет мисля с приятели мухари да пробваме.Но има доста време.Доста колеги се похвалиха тази година от реката.
С 2 думи требва време и упоритост и се 1 път ще се направи кефа от страна на риба,а пък секи излет е приятен за хората обичащи риболова,независимо от улова
колеги дайте инфирмация ,каде по Янтрата излиза кефал ,морунаж? на Каранци моста обажда ли се вече ?то е ясно че всеки който е набарал рибата по това време си трае и не споделя местата, рибата е групирана вече ,аз в петък ходих по местата под Беляновските скали ,ужас от корморани стотици направо обръщат водата там ,рибата там си беше но не вземаше
- stefan4etoo
- сериозен играч
Абе набараш ли я ловиш ,като неще търсиш търсиш и пак ловиш(това време е така)topspin написа:колеги дайте инфирмация ,каде по Янтрата излиза кефал ,морунаж? на Каранци моста обажда ли се вече ?то е ясно че всеки който е набарал рибата по това време си трае и не споделя местата, рибата е групирана вече ,аз в петък ходих по местата под Беляновските скали ,ужас от корморани стотици направо обръщат водата там ,рибата там си беше но не вземаше
На Каранци се обаждат дърти кефали 5-10-12-15 броя на ден,зависи колко му разбираш
И по Търново излизат Дърти кефали ама всеки ден на различно място

Аз обикалям предимно около Търново,има приличен риболов на кефал,тръпката ми обаче е скобара,но засега не мога да го открия къде се е групирал.stefan4etoo написа:Абе набараш ли я ловиш ,като неще търсиш търсиш и пак ловиш(това време е така)topspin написа:колеги дайте инфирмация ,каде по Янтрата излиза кефал ,морунаж? на Каранци моста обажда ли се вече ?то е ясно че всеки който е набарал рибата по това време си трае и не споделя местата, рибата е групирана вече ,аз в петък ходих по местата под Беляновските скали ,ужас от корморани стотици направо обръщат водата там ,рибата там си беше но не вземаше
На Каранци се обаждат дърти кефали 5-10-12-15 броя на ден,зависи колко му разбираш
И по Търново излизат Дърти кефали ама всеки ден на различно място![]()