По молба на Неделчо Делев

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

oldman написа:Идеята е добра. Само ДЪРЖАВАТА не се отказа от 20 ст ДДС.
:roll: ЕЙ ТОВА Е ОБИДНОТО В СЛУЧАЯ :idea: Че тези които имат здължението да се погрижат за тези деца и ние избираме, си гласуваха поредното увеличение на заплатите!

:roll: Наивно е да мислите, че избраните известни личности ще работят без ХОНОРАР :idea: Наивно е да мислите, че телевизии и мобилни оператори биха предоставили техника, време и човешки ресурс БЕЗВЪЗМЕЗДНО :idea: ........ безвъзмездно биха дарили хора със СЪРЦА като вас, но за съжаление се включвате в поредния медиен ФАРС ...... да нещо ще стигне и до нуждаещите се (но колко народ ще трябва да хапне от тази баница ....... ви е бедна фантазията) :idea:

Ще изчакам темата да се развие преди да продължа да пиша :roll: Пък ако решите Модераторите ...... може да трийнете това мнение!
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:!: :!: :!: :!:

Ти колега, гледа ли наивния филм на ВВС!? Имаш ли предложения как да се помогне на тези деца!? Или си само обиден!? И аз съм обиден, ама тези дето си увеличиха заплатите, сме ги избирали с ние с тебе!
Последно промяна от Dedy на Вто Яну 15, 2008 2:03 pm, променено общо 2 пъти.
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Пратих и аз своето,поздрави на Неделчо! :wink:
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Dedy написа::!: :!: :!: :!:

Ти колега, гледа ли наивния филм на ВВС!? Имаш ли други предложения как да се помогне на тези деца!?
:smt017 :smt017 :smt017 BBС....... ли те определя като Българин или ти сам се мислиш за такъв! Не е нужно да гледам телевизия за да знам за тези неща :roll: Жалкото е че ти и други като теб научавате от телевизора и той определя какво да се върти в главите ВИ :idea: Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

ANGEL 123 написа: :smt017 :smt017 :smt017 BBС....... ли те определя като Българин или ти сам се мислиш за такъв! Не е нужно да гледам телевизия за да знам за тези неща :roll: Жалкото е че ти и други като теб научавате от телевизора и той определя какво да се върти в главите ВИ :idea: Поздрав

Наивно е да мислиш, че чуждите медий определят самосъзнанието ми, просто нашите са достатъчно манипулирани за да не посмеят да направят подобен филм. Наивно е да мислиш, че аз и всички други, които ще подкрепят тази кампания са малоумни и нямат собствено гледище по въпроса.
Поздрав!
chlen
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от chlen »

ашколсум бре Неделчо.ще прежаля и аз един sms.:)
Аватар
Livo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Livo »

Нека не се лъжем. Който иска да помогне винаги има с какво и на кого. Особено домове за сираци и т.н. при тях винаги ама винаги нещо не достига. Къде дрехи, къде играчки, ако щете и просто малко внимание. Просто на нас ни е по-лесно да пуснат по ТВ-то някакъв шокиращ репортаж, да се възмутим, след това някой оператор да си направи реклама, че е много загрижен (а може и да е не знам) и той, да обяви номер за гласуване, ние да пуснем по един смс и съвестта ни да е чиста, че сме помогнали с каквото можем. Нима не знаем сега, че десетки други домове са в същото положение? Но нека изчакаме да направят репортаж и за тях за да помогнем. Жалка гледка сме. Най-жалки са тези, които наистина имат големи финансови възможности. Ама що си мисля, че тях най-малко ги е грижа. Не му идва отръки на българина да помага на нуждаещите се. Всеки сам себе си гледа той да е добре. Има и изключения разбира се но те са единици. Трудно ще се променим защото живота от поколения явно ни е направил да сме така завистливи, озлобени, алчни и безсърдечни. Но има надежда. Щом поне се жегваме като говорим за това на прав път сме.

П.С. Някой да не остане с впечатление, че съм против смс-те? Напротив! Твърдо ЗА! Просто така е доста по-съмнително колко пари достигат наистина до там където искаме да ги пратим.
Обема на мозъка на обикновен рибар бил около 500 пъти по-голям от на рибата!
Е и какво от това?
kostur4eto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kostur4eto »

И от мене един.Само не разбрах кой ми благодари"че подкрепих каузата".Би трябвало да ни благодари някой,на когото вършим работата.Казвам" работа" ,защото някой получава пари за това нещо.Но пък всички знаем,че в тази държавица има пари само за BMVта и за несвършена държавна работа.
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Момчета,аз съм пенсионер,но SMS изпратих и мога да спя спокойно,че с нещо съм помогнал на клетите дечица.Интересува ме обаче,как ще разберем за резултата и как ще се използват тези пари.
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

Dedy написа:
ANGEL 123 написа: :smt017 :smt017 :smt017 BBС....... ли те определя като Българин или ти сам се мислиш за такъв! Не е нужно да гледам телевизия за да знам за тези неща :roll: Жалкото е че ти и други като теб научавате от телевизора и той определя какво да се върти в главите ВИ :idea: Поздрав

Наивно е да мислиш, че чуждите медий определят самосъзнанието ми, просто нашите са достатъчно манипулирани за да не посмеят да направят подобен филм. Наивно е да мислиш, че аз и всички други, които ще подкрепят тази кампания са малоумни и нямат собствено гледище по въпроса.
Поздрав!
куту кажааа другарето така

а бре Танасе, ке ги оставим ние чуздестранците ли да ни е пишат историята :?:
язе се согласих да напишам кво шо имам видено со очите си

това не е единственият такъв дом във българия
не веднъж съм писал че съм родом от Батак
там също има дом за умствено изостанали,няколко пъти съм им носил дрехи и по малко храна
преди време в непосредсвена близозт до дома държах цех за за дървообработка
няко от тях идваха да помагат срещу една кутия цигари на ден
най гадното което разбрах е че ги погребват в едно дере нагоре в гората нито паметници нито нищо

ГАДНА РАБОТА

в представяниата забелязах че има колеги работещи в тв.
при желание ще помагам
я чувствась себя очен хорошо
А.Христов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от А.Христов »

Здравейте колеги.
Идеята е добра, а каузата благородна!
По този въпрос, мисля, че всички сме на едно мнение. Изпращал съм СМС-си до сега, изпратих сега, ще изпращам винаги. Да, вярно е, че човек не помага на всички нуждаещи се, но дори и да желае, едва ли би могъл да помогне на всички. Всеки помага толкова, колкото може (и разбира се, колкото желае). Що се отнася до нашата нация, нейната загриженост и състрадание....... като цяло, може би не сме най-добрите хора на света.
Колкото и да ми е тъжно, че го казвам.
Само не си мислете, че всички други нации помагат повече в подобни ситуации. Аз лично мисля, че в такива моменти "Държавата" трябва да си бъде на мястото.
За съжаление, ние си нямаме такава!!!
Адмирации за БТВ и тяхното начинание. Според мен, няма по-лесен и достъпен начин да помогнеш с колкото можеш, като изпратиш СМС.
Аз обаче се чудя, къде е мястото на колегата Неделчо Делев в тази инициатива!? Не го познавам, нямям впечатления от личността му, но подобни думи ми звучат меко-казано наивно.
MITKO70 написа:Да гледах го и вече се включих.Евала на Неделчо за идеята ,още веднъж се доказа че е точен.
Човек изпраща СМС, защото има желание да помогне и най-вече, защото има СЪРЦЕ!
Не защото някой му е казал да го направи, нито защото го е помолил.

Поздрави на всички!
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Трябва да се правят такив работи, евала Неделчо за подсещането :D

За който го притеснява къде отиват парите, нека се включи в следващата АКЦИЯ която живот и здраве ще организираме във форума и няма да има притеснения :wink:
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Братя,
Никакъв SMS няма да пратя дори посмъртно, ни за Могилино, ни за някой друг дом. Като журналист се сблъсках с този проблем още в далечното Татово време. Понеже познавам тази трагедия отблизо, искам да ви уверя, че едва ли един процент от дарените пари стига до жертвите, независимо дали са деца или изкукали старци. Най-доброто, което може да направите е да идете в най-близкия дом за деца или изкукали самотни старци и да им занесете храна и дрехи в натура, да изядат храната и да навлекат дрехите пред очите ви:!: Ако им оставите пари - лелките и директорката ще ги приберат, а за награда ще натупат питомците си, независимо дали са старци или младенци, защото просто тия питомци са беззащитни и извън обществото :evil:
Това е човешката природа, уви!
Ангел123 ви го е обяснил малко по-неемоционално, но кой го чу?!
НЕ НА ТИЯ SMS VOREVER!

Това е гавра и измама спрямо естествената човещина на нашия народ, а който иска да е овца и да го доят на сантиментална нотка - желая му наслука!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

Бе и аз си изпратих смс-а. Даже два .
Но да ви кажа чесно нещо ме дояде. Ок пращаме смс-и за няква кауза,ма като им гледам само студиото на БТВ за колко парички са го направили(минимум200000 в евро) и като видя че продуцента е Магърдич Халваджян.И като знаете че арменец без пари да се хване нещо да направи е"мисията невъзможна".И тея "звезди" нещо така за без пари да се халосват.Така че друзя ако съберем всички тези работи + рекламното време на БТВ в прим тайма. То тея деца не само ще си живеят до края на живота в добри условия но и още 2-3 дома от този тип.

П.П. Чакам да пуснат и подобен филм и за възрасните в това състояние защото рано или късно децата който оцеляват от такива домове ,отиват в домове за възрасни.А там положението е още по брутално,поне съм го виждал.
Бат Ицо
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Бат Ицо »

Аз СМС няма да пратя, не че някой ми е повлиял. Прочетох всичко написано до тук от нашего брата - риболовеца. Като гледам на тия гадняри депутатите \пу.пу.пу.\ и името ми е гадно да изпиша, абе те тия тарикати да нямат по два-три гъза бе, че са се юрнали да лапат толкова много като за последно, ама май така ще е защото тъпеливия нашенец му дойде до гуша и вярвайте всичко скоро ще свърши :smt021
Във предишната кампания за дечицата на дядо Йоан изпратих\няма да казвам колко\, но отделих 1\5 от скромната си пенсийка и то от сърце, сега на следващата пак ще пратя, защото видях и знам, че средствата ще отидат там където трябва
П.С. Прощавайте, ако не сте ме разбрали :oops:
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”