Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

защо ми e изтрита темата????
Модератор: sapuna
-
- новобранец
защо ми e изтрита темата????
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=36&t=84341" onclick="window.open(this.href);return false;
доколкото виждам на модератоа темата му се е сторила глупава и хоп в коша.... основателна причина няма що!! И ние останалите 10ма дискутирали по темата Глупаци ли сме???
доколкото виждам на модератоа темата му се е сторила глупава и хоп в коша.... основателна причина няма що!! И ние останалите 10ма дискутирали по темата Глупаци ли сме???
Последно промяна от BiG-Yav на Сря Дек 11, 2013 3:01 am, променено общо 1 път.
Re: защо ми и изтрита темата????
Темата наистина беше полезна. Направих си днес труда да поровя в нормите за морски риболов в Гърция ей така, от любопитство. Нормата е 5 кила риба и 5 кила главоноги, или 10 кила с мрежа или парагада. Наредбата обаче не е нова, а от 1985 г., просто досега не обръщаха внимание, но очевидно са се активизирали, което е нормално - не може куцо и сакато да тъпче чували с риба и да цапа. Да не говорим, че пак според същия закон е забранен риболовът от пристанища, водни съоръжения, по плажове и др.
-
- новобранец
Именно за това очаквам адекватен отговор защо се трие тема която и според мен е полезна!!!
- minchoto
- ще става разбирач

Последно промяна от minchoto на Вто Дек 10, 2013 10:22 pm, променено общо 1 път.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Много е полезна темата,четох с голям интерес тая тъпотия....
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- новобранец
minchoto написа:Колега, мисля, че първият пост в изтритата тема изчерпва смисъла от допълнителни коментари
Според теб какво би било логичното продължение на дискусията в темата?BiG-Yav написа:Време беше ваща м....а ненаяла се бракониерска!!!! Даже и това им е много ама......Да почнем дружно да псуваме българските риболовци = бракониери?
И какво и е полезното на темата, че не мога да се сетя???
За тебе колега ако рибар е = бракониер..... no coment!
Колкото до останалото щом е тъпо за модераторите начи и за нас останалите тр да е

слушаме и се подчиняваме господа управляващи

- minchoto
- ще става разбирач

Последно промяна от minchoto на Вто Дек 10, 2013 10:23 pm, променено общо 1 път.
-
- новобранец
[quote="mincte="BiG-Yav"]За тебе колега ако рибар е = бракониер..... no coment![/quote]
Не, колега, според теб е така!
[/quote]
Ти или не вдяваш ама грам каква ми е мисълта или си ти е природно!! И аз псувам бракониерите ти ако искаш ги черпи и с бира не ме вълнува!!
Що се засягаш толкоз не можах да разбера:))?
Не, колега, според теб е така!
Кои са лирическите герои, чиито майки са обект на желание от твоя страна, ти ми кажи?BiG-Yav написа:Време беше ваща м....а ненаяла се бракониерс:-D
ка!!!! Даже и това им е много ама......

Ти или не вдяваш ама грам каква ми е мисълта или си ти е природно!! И аз псувам бракониерите ти ако искаш ги черпи и с бира не ме вълнува!!
Що се засягаш толкоз не можах да разбера:))?
- minchoto
- ще става разбирач

Последно промяна от minchoto на Вто Дек 10, 2013 10:24 pm, променено общо 1 път.
- diavolo666
- вече хвърля и на тежко
Аз никьде не виждам да се споменават майкиminchoto написа:Не, колега, според теб е така!BiG-Yav написа:За тебе колега ако рибар е = бракониер..... no coment!Кои са лирическите герои, чиито майки са обект на желание от твоя страна, ти ми кажи?BiG-Yav написа:Време беше ваща м....а ненаяла се бракониерска!!!! Даже и това им е много ама......

ЕДИН СВЯТ,ЕДИН ГРАД-СТАРА ЗАГОРА,ЕДИН ОТБОР -"БЕРОЕ" ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Аз все си мисля,че вторичните трусове са по-опасни от първичния.
Ако тази тема си беше останала....Можеше и да няма повече мнения в нея.
Сега какво се получи.Заключи се една тема,пусна се втора,която на свой ред няма нищо общо с първата и така.
Може би правилното беше да бъде модерирана,а не заключена и пратена в коша.
Ако тази тема си беше останала....Можеше и да няма повече мнения в нея.
Сега какво се получи.Заключи се една тема,пусна се втора,която на свой ред няма нищо общо с първата и така.
Може би правилното беше да бъде модерирана,а не заключена и пратена в коша.
-
- новобранец
minchoto написа:Наистина не вдявам, какво очакваш като развитие в супер смислената ти тема? Може би наистина ми е "природно"BiG-Yav написа:Ти или не вдяваш ама грам каква ми е мисълта или си ти е природно!! И аз псувам бракониерите ти ако искаш ги черпи и с бира не ме вълнува!!
Що се засягаш толкоз не можах да разбера:))?Чудя се на самият себе си, що ли изобщо почнах да ти се обяснявам
Давай, пич, разбий ги браковците
За разлика от теб които кибичи по бг гиоловете обрани с мрежи и опърлени с ток аз и още дузина колеги имаме шанса да ловим извън тях. И повярвай разлика има!! Така че не ми се прави на умен с блудкави изказвания ами се замисли малко поне!!! Аз живея в Гърция и ми прави огромен кеф да ходя за риба с въдици за няма и 1 к лева и да вадя трофеини екземпляри който ПУСКАМ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!! И евала на гърците които се стараят да запазят това което в бг отдавна е убито от пишман рибари с токове мрежи и нам си още кви лаина!!!! За това смятам темата за полезна!!! За да знаят тъпите бракониерски педерасчета които видиш ли ше идеме по гръцко да напълниме багажника щото нали те имат много че няма да стане а от трите ще хванат най дългия придружен от тлъста глоба!!! Сега дано си вдянал.... и да спреш със заядливите си коментарчета! Peace!
Последно промяна от BiG-Yav на Вто Дек 10, 2013 10:42 pm, променено общо 1 път.
bigfish.bg/news/novini/5-kila-norma-za-ulov-v-Gartziya.html
В сайта ни за риболовни новини дори пуснахме дописка по въпроса, разбира се с позоваване на сайта, в който е възникнала дискусията. Мисля, че темата е полезна и ще върши работа на колегите.
В сайта ни за риболовни новини дори пуснахме дописка по въпроса, разбира се с позоваване на сайта, в който е възникнала дискусията. Мисля, че темата е полезна и ще върши работа на колегите.
-
- новобранец

Последно промяна от BiG-Yav на Вто Дек 10, 2013 10:56 pm, променено общо 1 път.