Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Съвет при избор на сигнализатори!!!
Модератор: sapuna
- to6ko_lo6ko
- новобранец
Съвет при избор на сигнализатори!!!
Здравейте, както писах по-рано в същия раздел, ми предстой покупка на сигнализатори. Изчетох всичко написано до момента и .....блокаж! Общо взето харесах два варианта, та моля за вашето мнение по въпроса! https://www.fishing-market.com/shop/pro ... uctID=1532" onclick="window.open(this.href);return false; или https://www.fishing-market.com/shop/pro ... uctID=1527" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Съвет при избор на сигнализатори!!!
Колега от две години съм с най- простите от 15лв,ти си избрал най-сигорния вариант,купувай смело.
Мойте издържаха до сега три пъти проливни дъждове с бури.
Мойте издържаха до сега три пъти проливни дъждове с бури.

Риба къща няма.
- antivik
- кандидат преподавател
Аз бих се спрял на първите, с централа са, а и вземаш 4 на цената на 3 от другите.
Само някой ако ги е ползвал ако сподели какво е качеството и до колко са здрави и сигурни....
Само някой ако ги е ползвал ако сподели какво е качеството и до колко са здрави и сигурни....

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- to6ko_lo6ko
- новобранец
Не са четири, а три, но са с предавател!!!
- antivik
- кандидат преподавател
А че те това "CARP ACADEMY™ Сигнализатори комплект - WS Pulsar TLI Sensor Set 3+1 Wireless Black" пише в обявата....to6ko_lo6ko написа:Не са четири, а три, но са с предавател!!!

- lishev_64
- разбира нещата
Взимай смело "Пулсара". Добри са, а и централата ще ти е от голяма полза при нощен риболов /и не само/.
"Сензора" също е хубав, но този модел е без централа, а и няма възможност да работи с такава. Мой приятел има такъв, общо взето е доволен от него, но много бързо му се скъса гуменото "О"-пръстенче на ролката.
Аз бих предпочел комплекта.

"Сензора" също е хубав, но този модел е без централа, а и няма възможност да работи с такава. Мой приятел има такъв, общо взето е доволен от него, но много бързо му се скъса гуменото "О"-пръстенче на ролката.

Аз бих предпочел комплекта.

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
- to6ko_lo6ko
- новобранец
Благодаря на всички колеги за мненията и коментарите. Днес всех пулсара от офис на Еконт. Дано на пролет по-често да "им чувам гласчето"... 

- lishev_64
- разбира нещата
Честито! ... Правилен избор!to6ko_lo6ko написа:Благодаря на всички колеги за мненията и коментарите. Днес всех пулсара от офис на Еконт. Дано на пролет по-често да "им чувам гласчето"...

Само ръна на едри да смущават спокойната ти дрямка по язовирите!

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
- antivik
- кандидат преподавател
Честито, дълго да ги ползваш и кажи какви са ти първите впечатления от първите проби. Силно ли писка, до какъв обхват са, здрави ли мязат....?