Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Тук сме Дака,всеки се е покрил на топло, и така.Но ,мислено сме на язовира почти всеки ден,гледаме снимките от отминалия сезон и правим планове за новия,да сме живи и здрави !
Чуваме се и с колеги от района,вчера бях при Иво и се обади Миладин/познаваш го сигурно/,та седнали си бяха с Бай Стефан на сом,сопотски.
Чуваме се и с колеги от района,вчера бях при Иво и се обади Миладин/познаваш го сигурно/,та седнали си бяха с Бай Стефан на сом,сопотски.
Всичко може,но не всеки го можe.

- MITKO70
- кандидат преподавател
И двете,и дветеяз,Сопот написа:С ракия или винце? Тъй ще е дорде не запее кукувицата.

- Диканаров
- кандидат преподавател
И с мариновани филета от костур и гъби! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- MITKO70
- кандидат преподавател
Ох мамо,още са ми в устата твоите мариновани гъби,няма такова мезе,уникалниДиканаров написа:И с мариновани филета от костур и гъби!

Пък ако знаеш какъв сок от ябъки прави,за разредител е уникалноMITKO70 написа:Ох мамо,още са ми в устата твоите мариновани гъби,няма такова мезе,уникалниДиканаров написа:И с мариновани филета от костур и гъби!![]()

Риба къща няма.
- Диканаров
- кандидат преподавател
Ми има бе и за догодина!
Идвайте да ми дегустирате и другите напитъци! Ама с преспиване!
или личен шофьор!
Ще ви чакам! 

Ще те уважим,или пак на брега,но този път срещу мугорицата,и те взимам с лодката. 

Риба къща няма.
-
- новобранец
- MITKO70
- кандидат преподавател
Колега ,не знам дали си видял,по на пред в темата,но тази година бялата я няма никаква на изкуствени примамки.Някоя и друга риба се уловиха лятото ,есента на рибета от брега.Много мистериозно изчезна/намаля/ бялата риба през зимата на отминаващата годинаКристиян Стефанов написа:Някакво инфо за бялата?Дали посяга на силикон?

То и едър костур нямаше

-
- новобранец
Незнам дали знаете , че Др. Йордан Найденов вече нее шеф на ИАРА Ловеч. Новият се казва Захари Велев /партиа ДПС/.И малко сьм претеснен контолат дали ще е същият. 

- Диканаров
- кандидат преподавател
Прочетох, че е останал като инспектор! Ама как е? Дано да е в екипа на ИАРА-Ловеч!
- MITKO70
- кандидат преподавател
Знаем какво стана с реформите в ИАРА,в това число и в Ловеч.
Данчо Найденов назначен на длъжност гл.инспектор в ИАРА Ловеч,така че по-често ще е на терен и ще си върши работата.

-
- новобранец
Колега ,не знам дали си видял,по на пред в темата,но тази година бялата я няма никаква на изкуствени примамки.Някоя и друга риба се уловиха лятото ,есента на рибета от брега.Много мистериозно изчезна/намаля/ бялата риба през зимата на отминаващата година

То и едър костур нямаше
Знам колега,това ми е "домашния" язовир!Просто много се надявах да направя поне един качествен риболов на бяла риба,но уви догодина ще е

То и едър костур нямаше
Знам колега,това ми е "домашния" язовир!Просто много се надявах да направя поне един качествен риболов на бяла риба,но уви догодина ще е

Кеф цена няма!!
Кристияне , бялата и костура му е нмаляла популацият от повече от 2-3 години ... точно преди 5 години , от брега ако съм имал някакъв таргет може би щях да хвана на силикон поне 20 кг костур,а тази година и миналата за няколко излета сигурно има няма 10-20 рибета. .. смешна работа и то ... щипалки ...