Моля за мнения за макара SPRO Hydro, благодаря!

Модератор: sapuna

Аватар
maycal
ще става разбирач
ще става разбирач

Моля за мнения за макара SPRO Hydro, благодаря!

Мнение от maycal »

Аватар
oldi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldi »

аз по принцип сам доволен от spro като макари за пручки незнам :)
гуслар
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от гуслар »

Екстра е ! Има доста екстри,разумна цена,съвременна технология,пък и като се знае кой я внася ,значи е добра.
И падащата звезда е била изгряваща .
Аватар
maycal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maycal »

Аз не разбирам достатъчно, пък и не са описани разни неща.Тази макара СПРО Хидро е с намаление-от 58лв. на 43, описани са разни екстри..., аз не съм много наясно, но ,напр., дали при тази цена има вероятност или гаранция за червячна предавка, лагерите дали са стоманени, от какъв материал са частите (дали от сплав ЦАМ?)..., среден клас ли се води...?

И ето напр. тези намалени Шекспир-Президент и Медалист
http://www.alem-fishing.com/reels.php?v ... bearing=10
http://www.alem-fishing.com/reels.php?v ... &bearing=9
-те дали се водят висок клас, съответно дали има гаранция че имат червячна предавка, стоманени лагери, части?, (достатъчно)висок клас ли са?
В крайна сметка въпросът ми е дали разликата между СПРО Хидро и Шекспир Президент и Медалист е МНОГО голяма (ако се съди по цената-да!?), дали е качествена, разликата? :)
Аватар
maycal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maycal »

Шекспир "Медалист" се намира под макарата, която се появява най-напред при отваряне на линка, май разликата между двете е алуминиевия корпус!?
Аватар
CAVERN
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от CAVERN »

Макарата е жив ташак! Брат ми се подведе по рекламите от сорта "най сполучлив избор на любителите на високооборотни макари...." и др. подобни. Все едно е дялана с теслата. И ако външния вид не е всичко - на първия риболов и се прецака копчето за обратен ход на дръжката - разглобяване, канаколит и подарък на съседче от махалата. Не си купувай въдици и макари, които не си държал в ръката си!!!!!
Жоро
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Жоро »

Есента си купихHARDLINER LCS Pro-10.600.9+1 лагера наSPRO.според това което претижавам, мога да кажа че е повече от добра.
Аватар
maycal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maycal »

CAVERN написа:Макарата е жив ташак! Брат ми се подведе по рекламите от сорта "най сполучлив избор на любителите на високооборотни макари...." и др. подобни. Все едно е дялана с теслата. И ако външния вид не е всичко - на първия риболов и се прецака копчето за обратен ход на дръжката - разглобяване, канаколит и подарък на съседче от махалата. Не си купувай въдици и макари, които не си държал в ръката си!!!!!
Аз я гледах( СПРО Хидро) и в магазина-най-големия размер имам предвид, нещо луфт имаше малко на дръжката, иначе и "на живо" не изглежда зле...Както и да е...сутринта взех Pfluger Medalist-най големия размер, само той беше останал, последна бройка в магазина, фирмата била към Шекспир, на кутията пише ,че е от 1881, а също така, че е произведена в Китай; от 136 лв. намалена на 98;
На линка е под тази, която се появява най-напред:
http://www.alem-fishing.com/reels.php?v ... bearing=10
Аватар
maycal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maycal »

Жоро написа:Есента си купихHARDLINER LCS Pro-10.600.9+1 лагера наSPRO.според това което претижавам, мога да кажа че е повече от добра.
Е в сайта за СПРО сега има само този Хардлайнер-3+1 лагера, 64 лв., твоята колко струва?
http://www.orozov.com/reels_in.php?id=2 ... de=1&tip=1
Аватар
Джамбазов
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Джамбазов »

Не съм ловил с макара на СПРО, но съм чувал добри отзиви за нея! Успех. :)
Изображение
Изображение
Аватар
maycal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maycal »

badboy4life написа:Не съм ловил с макара на СПРО, но съм чувал добри отзиви за нея! Успех. :)

:) Благодаря, но аз купих макара не на СПРО, а на фирма (Пфлюгер) под егидата на Шекспир- най-добрата? , която Шекспир предлага в момента; тя е за на тежко, беше останала само най-голямата-тежи 608 гр, има алуминиев корпус и т.н :)
вълк1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от вълк1 »

Cavern е най прав,вземи макарата в ръце и я изпробвай. За spro имах
една луфта е над допустимото,какво да кажа рекламна макара.
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Re: Моля за мнения за макара SPRO Hydro, благодаря!

Мнение от Paublo_Eskobar »

Аз си купих SPRO hydro 850 още през ноември месец заедно с една шаранджийска сопа пак на същата марка.Искам да попитам дали е добра за тази въдица или както аз си мисля ще се наложи да си взимам друга макара за нея.Пръчката е SPRO pecision carp carbon 3.5lb 3.90.Мерси!

Изображение

http://shop.fishing-mania.com/viewcarp_3.php?id=6582
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”