Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Отново Струма
- Skellington
- вече хвърля и на тежко
Re: Отново Струма
Браво, кеф е било ! 

Скъсал си ги браво за улова и за отношението ти към рибата.
-
- научил се да хвърля
Това срещу бракониерите най-много ми хареса.
- bananaman
- вече хвърля и на тежко
Супер улов и супер жест, адмирации , колега!
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.

Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
-
- научил се да хвърля
Много силен риболов
! Браво!

- prodigy666
- разбира нещата
не че нее са прибрали толкова колкто тия .... 1 авер е бил от другата странаSuperMario45 написа:А за това колко са те псували само те си знаятTrout написа:![]()
Браво и от мен. Това е хубавия риболов - достатъчно риба за да не е скучно.

- nikolaiiliew
- сериозен играч
Да да точно така е
Бехме трима човека единия си зема 6-7, а сички хванахме по над 20, аз мойте винаги ги пускам речна риба не ям,твоя авер колко пусна ??? на какво ги хвана ??? шото отсреща само един човек ловеше на стръв, сичките други риби беха извадени за опашката.

- prodigy666
- разбира нещата
моя авер е фанал малко още го обучавам на речен риболов сигурно тои е бил тоя дето е ловил на стъф ти мое си ги пуснал ама другите са прибрали по 10 кила иначе евала че си звъннал на горските оти там нестава само педали утере че им звънна още напът за реката

-
- сериозен играч
екстра риболов ,евала
Значи твоя авер мислим че се сещам кой е и незнам на какво ловеше но повече от полвината риби който извади беха за опашката.Единствено на стръв ловеше един възрастен мъж който хвана около 15 риби.С мене беше бащами и съответно наща риба я пуснахме колегата с нас пак казвам си зема 6 или 7 броя.Аз не мога да казвам на другите какво да си прават рибите,повчето ги пуснал решил е да си зима ми зел си е нормата и това е.prodigy666 написа:моя авер е фанал малко още го обучавам на речен риболов сигурно тои е бил тоя дето е ловил на стъф ти мое си ги пуснал ама другите са прибрали по 10 кила иначе евала че си звъннал на горските оти там нестава само педали утере че им звънна още напът за реката![]()
![]()
А и още нещо една група която дереше най много и преправя такъми като се появи ИАРА (въпреки че се познаваха) обсъждаха нещо за форума,сигурно и сега четат.Та да си знаете че и те си четат тука