Отново Струма

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
anton jambol
фен клуб-скобар

Re: Отново Струма

Мнение от anton jambol »

Trout написа:Да да точно така е :D Бехме трима човека единия си зема 6-7, а сички хванахме по над 20, аз мойте винаги ги пускам речна риба не ям,твоя авер колко пусна ??? на какво ги хвана ??? шото отсреща само един човек ловеше на стръв, сичките други риби беха извадени за опашката.
:smt023 екстра риболов сте спретнали :drinkers:
Хвани и пусни не бъди алчен
Аватар
pe6o66
новобранец
новобранец

Мнение от pe6o66 »

Отлично! :drinkers: :smt006
Аватар
mi6kar
новобранец
новобранец

Мнение от mi6kar »

Бреей много я фалите тая Струма бе.Браво добре си ги надърпал колега. :) Сега по празниците и аз мисля да мръдна до там живот и здраве :) Нема да им се верва я.. :D
Риболовът е най-големия наркотик! :D
Аватар
plamii
фен клуб-скобар

Мнение от plamii »

евала
Изображение

The Best
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Добър риболов сте направили ти и баща ти :!: :!: Поздравления! Важното е че са пуснати,аз също ходя и някои от моите познати си ги взимат и не мога да им казвам .....Искам да те попитам рибите къде ти взимаха към другия край или в средата и дълго изтичане ли искаха?
Последно промяна от DJONI RINGO на Нед Дек 15, 2013 7:27 pm, променено общо 1 път.
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Алекс, супер си ги наскубал. Браво. Не обръщай внимание на това заяждало продиджи, виж че не е на себе си. Аз знам как ловиш, и какво е отношението ти към рибите. ПОздрави и следвашия път пак.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
hristoogi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от hristoogi »

Браво на колегата .Бих казал ,три в едно .Чудесен риболов ,рилииз и телефонно обаждане до ИАРА .Най ме кефи това ,че е младо момче , а и има подкрепата на баща си .Още веднъж респект за рилииза.Надявам се тройкаджиите ,да са чичковци ....иначе , лошо :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Trout
фен клуб-скобар

Мнение от Trout »

DJONI RINGO написа:Добър риболов сте направили ти и баща ти :!: :!: Поздравления! Важното е че са пуснати,аз също ходя и някои от моите познати си ги взимат и не мога да им казвам .....Искам да те попитам рибите къде ти взимаха към другия край или в средата и дълго изтичане ли искаха?
Зимаха в средата и от страната която бех,като се наредиха от другата страна май ги поизплашиха и се дръпнаха от тая кадето бех.От началото требеше да се изтича доста после малко по малко дойдеха пред мене незнам дали заради захранката или просто се преместиха.
Изображение
фен клуб-скобар
Trout
фен клуб-скобар

Мнение от Trout »

indalo написа:Алекс, супер си ги наскубал. Браво. Не обръщай внимание на това заяждало продиджи, виж че не е на себе си. Аз знам как ловиш, и какво е отношението ти към рибите. ПОздрави и следвашия път пак.
А, аз не обръщам.Аз си знам как е било.Просто изпадаме в некви ненужни обяснения ма какво да се прави :)
Поздрави
Изображение
фен клуб-скобар
Аватар
6tukara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от 6tukara »

Супер сте.
АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Trout написа:
DJONI RINGO написа:Добър риболов сте направили ти и баща ти :!: :!: Поздравления! Важното е че са пуснати,аз също ходя и някои от моите познати си ги взимат и не мога да им казвам .....Искам да те попитам рибите къде ти взимаха към другия край или в средата и дълго изтичане ли искаха?
Зимаха в средата и от страната която бех,като се наредиха от другата страна май ги поизплашиха и се дръпнаха от тая кадето бех.От началото требеше да се изтича доста после малко по малко дойдеха пред мене незнам дали заради захранката или просто се преместиха.
Естествено ,че са дошли на храната-рибата е била активна този ден много ;)Случайни риби са по 4-5-6 това дето пишат тука некои хванат по 20 и вика не се влияеше от храната е пълна пародия
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

DJONI RINGO написа: Естествено ,че са дошли на храната-рибата е била активна този ден много ;)Случайни риби са по 4-5-6 това дето пишат тука некои хванат по 20 и вика не се влияеше от храната е пълна пародия
Естествено, че е така. Вчера и днес бях там и направихме добър риболов, само ние хранехме и стреляхме бял, и естествено ловяхме най много. Чак един местен ни вика, не си абете хляба, не се влияе, аз му викам, да затова вчера хванахме 50 риби, а той, не та не. Рибите били пред нас, а рибите бяха на всякъде. А не си задава въпроса защо при нас са активни.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”