Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Отново Струма
- anton jambol
- фен клуб-скобар
Re: Отново Струма
Trout написа:Да да точно така еБехме трима човека единия си зема 6-7, а сички хванахме по над 20, аз мойте винаги ги пускам речна риба не ям,твоя авер колко пусна ??? на какво ги хвана ??? шото отсреща само един човек ловеше на стръв, сичките други риби беха извадени за опашката.

Хвани и пусни не бъди алчен
Отлично!

Бреей много я фалите тая Струма бе.Браво добре си ги надърпал колега.
Сега по празниците и аз мисля да мръдна до там живот и здраве
Нема да им се верва я.. 

Риболовът е най-големия наркотик! 

-
- фен клуб-скобар
Добър риболов сте направили ти и баща ти
Поздравления! Важното е че са пуснати,аз също ходя и някои от моите познати си ги взимат и не мога да им казвам .....Искам да те попитам рибите къде ти взимаха към другия край или в средата и дълго изтичане ли искаха?

Последно промяна от DJONI RINGO на Нед Дек 15, 2013 7:27 pm, променено общо 1 път.
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- indalo
- фен клуб-скобар
Алекс, супер си ги наскубал. Браво. Не обръщай внимание на това заяждало продиджи, виж че не е на себе си. Аз знам как ловиш, и какво е отношението ти към рибите. ПОздрави и следвашия път пак.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- hristoogi
- вече хвърля и на тежко
Браво на колегата .Бих казал ,три в едно .Чудесен риболов ,рилииз и телефонно обаждане до ИАРА .Най ме кефи това ,че е младо момче , а и има подкрепата на баща си .Още веднъж респект за рилииза.Надявам се тройкаджиите ,да са чичковци ....иначе , лошо

Зимаха в средата и от страната която бех,като се наредиха от другата страна май ги поизплашиха и се дръпнаха от тая кадето бех.От началото требеше да се изтича доста после малко по малко дойдеха пред мене незнам дали заради захранката или просто се преместиха.DJONI RINGO написа:Добър риболов сте направили ти и баща ти![]()
Поздравления! Важното е че са пуснати,аз също ходя и някои от моите познати си ги взимат и не мога да им казвам .....Искам да те попитам рибите къде ти взимаха към другия край или в средата и дълго изтичане ли искаха?

А, аз не обръщам.Аз си знам как е било.Просто изпадаме в некви ненужни обяснения ма какво да се правиindalo написа:Алекс, супер си ги наскубал. Браво. Не обръщай внимание на това заяждало продиджи, виж че не е на себе си. Аз знам как ловиш, и какво е отношението ти към рибите. ПОздрави и следвашия път пак.

Поздрави

-
- фен клуб-скобар
Естествено ,че са дошли на храната-рибата е била активна този ден многоTrout написа:Зимаха в средата и от страната която бех,като се наредиха от другата страна май ги поизплашиха и се дръпнаха от тая кадето бех.От началото требеше да се изтича доста после малко по малко дойдеха пред мене незнам дали заради захранката или просто се преместиха.DJONI RINGO написа:Добър риболов сте направили ти и баща ти![]()

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- indalo
- фен клуб-скобар
Естествено, че е така. Вчера и днес бях там и направихме добър риболов, само ние хранехме и стреляхме бял, и естествено ловяхме най много. Чак един местен ни вика, не си абете хляба, не се влияе, аз му викам, да затова вчера хванахме 50 риби, а той, не та не. Рибите били пред нас, а рибите бяха на всякъде. А не си задава въпроса защо при нас са активни.DJONI RINGO написа: Естествено ,че са дошли на храната-рибата е била активна този ден многоСлучайни риби са по 4-5-6 това дето пишат тука некои хванат по 20 и вика не се влияеше от храната е пълна пародия
Чудя се луд ли съм или не съм.