Мниние за ENERGO TEAM - EMERALD FEEDER

Модератор: Paublo_Eskobar

smalll
новобранец
новобранец

Мниние за ENERGO TEAM - EMERALD FEEDER

Мнение от smalll »

Здравейте колеги.Ако някой има наблюдение за този фидер да сподели.И за риболов на какви риби става.
http://www.bulit2000.com/energo-team-emerald-feeder" onclick="window.open(this.href);return false;
smalll
новобранец
новобранец

Re: Мниние за ENERGO TEAM - EMERALD FEEDER

Мнение от smalll »

колеги никой ли не го е ползвал или просто не ви се пише? :(
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

Колега пръчките на Енерго Тийм са добри като качество и изработка на добра цена,като ползвам мач от същата марка и съм доволен.От фидерите съм пробвал Блек Спидера и мога да кажа.че пръчката е добра.Предполагам че и при този модел нещата стоят така,но виждам че е медиум акция,което означава да се ползва за по-дребни рибоци.Все пак не си писал за какъв фидер риболов ще го ползваш,на река или затворени водоеми и какви риби ще ловиш,като от това следва фидер с каква акция ти трябва.Успех в избора на фидер. :drinkers:
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
smalll
новобранец
новобранец

Мнение от smalll »

Port_Royal написа:Колега пръчките на Енерго Тийм са добри като качество и изработка на добра цена,като ползвам мач от същата марка и съм доволен.От фидерите съм пробвал Блек Спидера и мога да кажа.че пръчката е добра.Предполагам че и при този модел нещата стоят така,но виждам че е медиум акция,което означава да се ползва за по-дребни рибоци.Все пак не си писал за какъв фидер риболов ще го ползваш,на река или затворени водоеми и какви риби ще ловиш,като от това следва фидер с каква акция ти трябва.Успех в избора на фидер. :drinkers:
Колега имам един фидер с акция до 120гр.Питам за този защото е с по малка акция.По принцип ходя основно на затворени водоеми.Може ли с този фидер да се хващат по големи риби?
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Може да се хващат и големи риби.Ако решиш да го използваш за река иска един по твърд връх.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
smalll
новобранец
новобранец

Мнение от smalll »

butnik написа:Може да се хващат и големи риби.Ако решиш да го използваш за река иска един по твърд връх.

Благодаря за отговора.Ще се доверя 100 процента за съвета ти.
Аватар
NikLess
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от NikLess »

Колега аз имам същият ... На мен си ми е добре и нямам грижи с него !
Роден за риболов, принуден да работи !!!
ORadev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ORadev »

Вече и аз имам същия фидер благодарение на Христо Бутников за което му БЛАГОДАРЯ.ФИДЕРА е много жилав и е чудесен. В сравнение с моето,,хеви,,е БИЖУ.оЧАКВАМ затопляне на времето да го пробвам на езерото в Николово.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”