Я СИ ПРИЗНАЙТЕ

Модератор: sapuna

Аватар
Джамбазов
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Джамбазов »

5кила написа:в тоя дух,искам румьнците да си признаят,кьде ми е едната от дунавските сопи :lol: ,а и м/у другото,в Бьлгария да се намери някой и да си признае,кьде са ми парите за винетки,даньци,сметки и крьчми :lol: :lol: :lol:
Забрави риболовен билет! Горе долу колко е стояла въдичката под вода, поне дали мултипликатора става за нещо!
Последно промяна от Джамбазов на Сря Яну 16, 2008 10:56 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Изображение
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

INCUBUS написа:Сто процента,че тоз дето го е извадил,го е разгледал с интерес,граничещ с дивашки потрес.Мултиплекчото виси на некоя стена,надлежно мумифициран кат трофей.И никой няма да си каже-най малкото за това,че онез хора там,на споменатия водоем,дето ловят морунаш с пружина,са само чували за онва-кампютер ли,бе,да го...,а интернета го бъркат с минета.
Абе незнам дали го разбирам кампютера, ама интернета поне с минет не го бъркам.
Обидна и надявам се прибързана квалификация!!!!
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Хич не е обидна,даже е много мека /квалификацията на повечето хора от оня край /.И съвсем не е прибързана-давам я след 17 години живот в непрекъснати контакти /и служебни,и лични/ с лица на различна възраст,живеещи около въпросния водоем.Никой не лови сомове там с "мулти" - системата е съвсем друга и няма нищо общо с риболова.Залага се капан,като въжето,което играе ролята на кордата,се оставя през нощта завързано здраво на дърво на брега или за специално забит кол в земята.Знам,че ни ви звучи приятно,но простотията сред сънародниците ни е много по-голяма и дълбока,отколкото я представят по телевизията и вестниците.
Аватар
RiverFisher
новобранец
новобранец

Мнение от RiverFisher »

INCUBUS написа:Хич не е обидна,даже е много мека /квалификацията на повечето хора от оня край /.И съвсем не е прибързана-давам я след 17 години живот в непрекъснати контакти /и служебни,и лични/ с лица на различна възраст,живеещи около въпросния водоем.Никой не лови сомове там с "мулти" - системата е съвсем друга и няма нищо общо с риболова.Залага се капан,като въжето,което играе ролята на кордата,се оставя през нощта завързано здраво на дърво на брега или за специално забит кол в земята.Знам,че ни ви звучи приятно,но простотията сред сънародниците ни е много по-голяма и дълбока,отколкото я представят по телевизията и вестниците.
INCUBUS - ако се имаш за интелигентен човек/ а гледам имаш такива претенции/ да ти кажа , че не ти прилягат подобни квалификации. Това как ловят сома, едва ли е най-бракониерският начин и едва ли популацията му е пострадала от такъв лов. По-скоро сома се разрежда от огромното нашествие на "корморани" от цялата страна, които горките гладни са умрели след като със спортсменски методи обезрибиха собствените си водоеми.
"Не сме народ, не сме народ, а мърша..." П.Славейков 1875г.
>format BG: /Q
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

А вече взимам да се обиждам. Макар че в момента живея в софия, до двадесетата си година съм живял в Кърджали. Аз на тоя язовир съм израсъл. Има си много читави риболовци там. Колкото до гадовете... къде ли ги няма... М/у другото брат ми си живее в К-ли и си лови с мулти... напук на твърденията ти.
Що си мислят някой тука че като си от някой далечен край на страната задължително си селянин и бракониер!!!!1 :evil: :evil:
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

А бе,колеги,кво ви става?Не сте длъжни да се съгласявате с мнението ми,ама не виждам никаква причина да се обиждате.Най-малкото за това,че никъде не съм визирал гр.Кърджали.Аз самият живея в още по-далечен край,Кърца,пътувам от 4 години средно по 2 пъти в седмицата на риболов до този язовир 97-123 км в едната посока и не крия,че не само съм роден на майната си /в Ивайловград/,ами и по произход съм селянин.На мен пък брат ми живее от 1984-та в София,но не се обиждам,когато коментирате разни софийски неблагополучия и проблеми.Обаче имам дотук 4 уловени сома /не броя маломерните,които съм връщал незабавно във водата/,обикалял съм целия язовир и съм се нагледал на приспособленията,за които писах и на всякакви местни трапери с мрежи.Не от гр.Кърджали,а от селата край язовира.Направо ми е чудно,че не сте ги забелязвали досега-като скакалци са,рибата в язовира я смятат за бащино наследство.Иначе са много добродушни хора,но по манталитет са абсолютни и фанатични бракониери.Та простото предположение,което направих в първия си пост по тая тема,беше,че въдицата с мултипликатора е намерена точно от такъв индивид.Знам,че има нормални риболовци от Кърджали,Ардино и пр.,познаваме се с някои колеги от там поне по физиономия.Пазил ме бог,че и всички нечисти сили ,да искам да обиждам когото и да било чрез този форум.Пак заявявам,че аз на риболов ходя за удоволствие от самия излет,да си почивам от тъпата си нервна работа,не се състезавам и не гоня рекорди.Благодарен съм на пишещите колеги от форума,защото ми се изясниха страшно много неща в риболова.Така,че нека не си гоним карез за мненията.
Troli

Мнение от Troli »

Вярвам на Инкобус! :wink: Много точно е описал положението.Навсякъде в милата ни родинка,ситуацията е подобна.За съжаление! :cry:
Аватар
ЗАЕКА
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Я СИ ПРИЗНАЙТЕ

Мнение от ЗАЕКА »

Аз съм чувал човек на жребчево да си намира докато плува пръчка и макара за тролинг с 1 воблер хах.... :D
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”