Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: около Бургас ????
Привет колеги!!!
Някой има ли актуална информация за дигата срещу "помпата" на Мандара разбира се. Други години по-това време имаше бельовица и якой друг костур питам как е положението ,ако някой знае разбира се.
На слука!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Някой има ли актуална информация за дигата срещу "помпата" на Мандара разбира се. Други години по-това време имаше бельовица и якой друг костур питам как е положението ,ако някой знае разбира се.
На слука!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- новобранец
За дигата на помпената чух обезпокоителни неща.Един клиент в магазина на баща ми се хвалеше как на парашут за 1 час хванал половин чувал с риба, включително и 2 шарана по над 2 кг.Обясняваше как с първото замятане не можел да издърпа парашута и дърпал кордата с ръце, за да не му се счупи пръчката и подобни истории.Не знам до колко са верни, но по принцип там винаги се събира много риба като застудее.Мислех да мина да видя дали има нещо вярно и евентуално да звъня на ИАРА, но не ми остана време покрай работата.Ако някой колега има време нека да провери дали наистина е така и да сезира когото трябва.И да не се юрнете с парашутите сега като го прочетохте това.
- omegasportz
- новобранец
Trendafilov написа:За дигата на помпената чух обезпокоителни неща.Един клиент в магазина на баща ми се хвалеше как на парашут за 1 час хванал половин чувал с риба, включително и 2 шарана по над 2 кг.Обясняваше как с първото замятане не можел да издърпа парашута и дърпал кордата с ръце, за да не му се счупи пръчката и подобни истории.Не знам до колко са верни, но по принцип там винаги се събира много риба като застудее.Мислех да мина да видя дали има нещо вярно и евентуално да звъня на ИАРА, но не ми остана време покрай работата.Ако някой колега има време нека да провери дали наистина е така и да сезира когото трябва.И да не се юрнете с парашутите сега като го прочетохте това.
рибата ако е има ще е някъде около шлюзите предполагам

НА шлюзите е много плитко Цецо . Мисля че се е дръпнала по на дълбоко.
Димитър Димитров ( 161)
-
- ще става разбирач
Колеги никой нищо не каза за Велека толкова хубава и голяма река а никакво инфо.
-
- вече хвърля и на тежко
Днес минах случайно покрай дигата имаше 6-7 човека с парашути стоях 1 минута и видях 4 таранки нормални да не кажа и големи по размер ама аз такъв спорт не практикувам
- omegasportz
- новобранец
161 написа:да им преседнат дано ...........
кога пак ще отидем бе колеги

-
- ще става разбирач
Колегите от Бургас - малко инфо за Грудовска , може и на ЛС ?Благодаря предварително!
-
- сериозен играч
Ми то,по Грудовска повечето колеги са от Ямбол.Те имат по добра информация от нас 

- coldy
- новобранец
- Обратна връзка:
На р.Велека вода "няма" в момента, колега.dimito80 написа:Колеги никой нищо не каза за Велека толкова хубава и голяма река а никакво инфо.
-
- ще става разбирач
благодаря колега за инфото
-
- ще става разбирач
Колеги валя ли дъжд към Грудово , ще може ли с лека кола да се стигне до " Кирил и Методи " или ще се върви пеш?
-
- научил се да хвърля
ееее 40 коли на помпената станция и още толкова с колелета... няма ли кой да драсне два, три, че и пет реда.
аз само така се разходих от началото до края, да проверя за какво иде реч, без да нося въдици.
интересно ИАРА не си вдигнаха телефона или аз неправилен намерих...
от всички имаше само един човек който си вадеше на плувка малки рибенца за стръв (предполагам) защото някои ги връщаше, някои ги взимаше
всичко останало със парашут!
аз само така се разходих от началото до края, да проверя за какво иде реч, без да нося въдици.
интересно ИАРА не си вдигнаха телефона или аз неправилен намерих...
от всички имаше само един човек който си вадеше на плувка малки рибенца за стръв (предполагам) защото някои ги връщаше, някои ги взимаше
всичко останало със парашут!
И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
-
- Модератор
Не, не е валяло насам скоро.stanilov написа:Колеги валя ли дъжд към Грудово , ще може ли с лека кола да се стигне до " Кирил и Методи " или ще се върви пеш?
Но точно там не съм ходил от един месец. Тогава излизаха само дребни.
Сега заради празниците нямам време за риболов. Та чак през м. януари ще мога да ви предоставя достоверно инфо.