Презентация на съфорумниците

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Айде и аз да се представя:Кристиян Атанасов,80-ти набор,от София(Овча Купел1),семеен,музикално образовавание,работя в мебелна верига 'Идеален дом'
Изображение
daiwa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от daiwa »

Dedy написа::arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Някои доста поразводниха хубавата тема, ама какво да ги правиш, колеги!

Казвам се Иван, приятелите ме наричат Деди.
Графичен дизайн, вътрешен дизайн и интериор, пространствено оформление, реклама, в момента се занимавам с издателска дейност в областта на изобразителното изкуство. Рисувам.
А каде остана фотографията Брачед!!!!!!

Иначе съм Дановски на 32г.-КАРАЧ.
Карам всичко.Карал съм само на хлебец и вода,карал съм и по енерция,и ученички(ако мога пак ше ги карам),карал съм и на Ч**И,и рейса на безработните,а в момента камион ,марка TIR.За т'ва ма няма из форума.
Изображение

За риболов от маса и жена ставам.
Аватар
Na_Sluka
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Na_Sluka »

От Монтана съм и все още съм ученик но не за дълго :lol:
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

Валентин Стойчев на 28,Инж.-Химик а по настояще ...
За сега живея с жена ми край Берлин работя с полимери, нови технологии за рециклиране , нови материали и т.н.
Мога да помагам ако някой реши да си прави или поправя лодката примерно (е стига да е от някакъв полимер).
Тук вода много, риба много, малко свободно време и още по малко авери с които можеш да ходиш за риба
Последно промяна от VGS на Сря Фев 24, 2010 3:58 pm, променено общо 2 пъти.
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Здравейте аз се казвам Цветомир или Цецо от София на 22 години съм.Завършил съм Механото(Професионална гимназия по машиностроене)със специялност технолог програмист на системи с централно програмно управление(ЦПУ) и сега съм студенд 2 година в свободния колеж в Техническия университет с специялност мениджмънт.Работя в малка фирма за почистване с двама мои приятели само ние тримата бачкаме.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
дидо
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

здрасти

Мнение от дидо »

Деан от Севлиево съм занимавам се със сухо строителство и изолации , абе след грубия строеж всичко , без фаянс и теракот . това лято направих парвия си басеин с колеги , така че ако има желаещи да се обаждат . 8) за колеги отстъпки ще има :lol:
Изображение
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Здравейте казвам се Димитър ноо никои неми вика така Ника ми говори сам за себе си на 20 години съм от София завършил съм професионална гимназиа по хранително вкусова промишленост . Специалност месо и месни продукти (ТРАНЖОР) завършил съм 5 годишния техником с 13 клас с втора специалност Главен технолог оператор. Работя във фирма НАР - МАГ ™ склад управител. Някои ако иска по ниски цени на дрехи беьо обувки маратонки спални к-кт и др. Да пище .Стоките са Български с поръчкови модели Китаиски и Турски . аз ви препоръчвам Българските
Изображение
Аватар
angel_b
новобранец
новобранец

Мнение от angel_b »

Чудесна идея, това нещо наистина сплотява колектива.Казвам се Ангел и работя в сферата на Сухото строителство в София;всички видове ''откачени'' тавани и всичко останало което може да се измисли от гипскартон.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Ник - IDA
Име - Илия ( Бачо Илия , между колегите )
Години - 50
Местожителство - гр. Карлово
Професия- Трейдър(trader)
Предпочитан риболов- директен, боло, мач, фидер, спининг+сбиро , на дъно;не съм ловил със щека , с мухарка и на кльонк
Мразя-бракониерите от типа на "химици" , "сапьори", "мрежари" ,
"електричари" , "парашутисти" , "мангусти" и т.н. , мразя и не малка част от т.н. "арендатори" +законодателната уредба по въпроса
Поздрави и НАСЛУКА !!!!!
Изображение
Аватар
karavelov
новобранец
новобранец

Мнение от karavelov »

изолации, по алпийски и по всякакав способ :lol:
Жоро
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Жоро »

здравийте и от мен. казвам се Георги Георгиев. на 35 години съм. женен ,със син на 3 години. живея в България,но работя в Германия, като келнер(сервитьор).Често исписвам български думи с латински букви,което се дъжи на факта че май само в този саит пиша на български,за което моля да ме извините.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Казвам се Ивайло, на 36 години съм имам фирма за PVC и AL дограма . Женен съм с три деца.
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

Здравейте от мен Валентин Георгиев. Не съм влизал повече от 2 месеца , но какво да се прави парите имат цена която всеки плаща.
Управител съм на фирма занимаваща се с печатна и приложна реклама.
На 47 години съм със син на 19. Хобито ми то е ясно.
За по-любопитните : http://www.jemmystratus.com
иванко
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от иванко »

Иван на 23 г. от Варна.Студент съм четвърти курс "История" в варненския свободен университет.Иначе работя като оперативен счетоводител в една счетоводна фирма и когато не съм за риба в събота или неделя ходя да помагам на баща ми ,който монтира мебели всякакави
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Айде да се запиша и аз, чак сега видях че има такава тема. Казвам се Йваило Станев завършил съм Варненския Свободен Университет спец. "Стопанско Управление" По принцип се занимавах до скоро с един ресторант по пътя за Велико Търново бях му нещо като главен менаджер. От октомври месец зарязах работата и станах студент спец. "Руска филология" в Шуменския Университет "Епископ Константин Преславски" Любими и най-честпо посещавани места за риболов са ми Жребчево, Йовковци , Стамболийски и корекциите на р. Янтра.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”