Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Против много обяви от едип потребител
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Против много обяви от едип потребител
Сигурно е писано вече по темата, и още по-сигурно нищо няма да се промени..
Е, ама доста дразни това напорследък и затова повдигам отново въпроса за "Ограничаване на броя на обявите от един потребител" на базата ня някакъв критерии!.
Било то да не може да се пуска нова обява до определено време след последната публикувана от общо разрешения брой, било то за брой артикули в обява, други критерий??
Както всеки може да забележи, от известно време, а и в момента в "Продава" усърдно се въртят едновременно по 5-6 обяви на няколко потребителя. Първа обява с текст "Макара", втора обява "Втора макара", трета обява "Още макари" - е мноооого добър подход, няма що...
И като им мине 24 часовия период, ааааре да ги UP-нем и вероятно има случаи, в които сигурно една цяла страница от "Продава" е запълнена САМО с обявите на един - двама, най-много трима продавачи. Е горяма търговия, голяма далавера...
На такива продавачи аз лично директно им прескачам офертите и ако и други колеги правят като мен, това определено е причина за наслагването на стотици UP-ове в едни и същи обяви, на едни и същи потребители, което обезмисля зора им за някаква сделка. Демек - стават досадни
Чудя се защо ли модераторите не са се чалнали за това още

Е, ама доста дразни това напорследък и затова повдигам отново въпроса за "Ограничаване на броя на обявите от един потребител" на базата ня някакъв критерии!.
Било то да не може да се пуска нова обява до определено време след последната публикувана от общо разрешения брой, било то за брой артикули в обява, други критерий??
Както всеки може да забележи, от известно време, а и в момента в "Продава" усърдно се въртят едновременно по 5-6 обяви на няколко потребителя. Първа обява с текст "Макара", втора обява "Втора макара", трета обява "Още макари" - е мноооого добър подход, няма що...
И като им мине 24 часовия период, ааааре да ги UP-нем и вероятно има случаи, в които сигурно една цяла страница от "Продава" е запълнена САМО с обявите на един - двама, най-много трима продавачи. Е горяма търговия, голяма далавера...
На такива продавачи аз лично директно им прескачам офертите и ако и други колеги правят като мен, това определено е причина за наслагването на стотици UP-ове в едни и същи обяви, на едни и същи потребители, което обезмисля зора им за някаква сделка. Демек - стават досадни

Чудя се защо ли модераторите не са се чалнали за това още

-
- ще става разбирач
Re: Против много обяви от едип потребител
Да не говорим, че е пълно с обяви, които не отговарят на никакви правила, "ъп"-ват се по няколко пъти на ден... Щом е слабо модерирането, поне някакъв софтуерен филтър да има...
Проблемът може да се реши като един потребител има право на 1 обява на месец.
Жаден съм а вода не ми се пие
- Sorcerer
- научил се да хвърля
Като се застуди и спрете да ходите за риба, почвате да мислите щуротии само...albundi29 написа:Проблемът може да се реши като един потребител има право на 1 обява на месец.

- bobo_33333
- кандидат преподавател
И не стойте само пред обявитеКато се застуди и спрете да ходите за риба, почвате да мислите щуротии само...

Обявите които не ме интересуват,не ги и отварям

Аз там съм пораснал...
Аз си ловя целогодишноSorcerer написа:Като се застуди и спрете да ходите за риба, почвате да мислите щуротии само...albundi29 написа:Проблемът може да се реши като един потребител има право на 1 обява на месец.

Жаден съм а вода не ми се пие
bobo_33333 написа: Обявите които не ме интересуват,не ги и отварям
Перфектна концепция, ама като се ъпват теми през 2мин и това, което те интересува може до обяд да иде на 3та страница а пред него да са теми от преди 4 седмици, защото продавача упорито мисли, че може да вземе на пръчката си толкова пари колкото искат в кварталния магазин как намираш каквото търсиш?
- gochev86
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
searnox написа:bobo_33333 написа: Обявите които не ме интересуват,не ги и отварям
Перфектна концепция, ама като се ъпват теми през 2мин и това, което те интересува може до обяд да иде на 3та страница а пред него да са теми от преди 4 седмици, защото продавача упорито мисли, че може да вземе на пръчката си толкова пари колкото искат в кварталния магазин как намираш каквото търсиш?
Във въпроса се крие отговора,"търсиш" или поне аз така правя.А ако се следи за Ъ-то то тези които си вдигат темите през 5мин. ще бъдат наказани и няма да го има проблема.Дори и 50 обяви да пуска на ден,тук бързо се научава от кой можеш да купиш и кой не,и лесно подминаваш нещо(някой)което не те интересува

If we are what we eat, tomorrow I could be you.
колеги,омразнами да чета саит на дразги и разправии???????????това нее рибарлък а селска простотия.само тъпи мнения и тапашки изказвания.това е сеска мотаница????????????
-
- ще става разбирач
И тук-там леко проблемна пунктуация, но това не е толкова важно. Аз най-общо съм доволен от форумамурджо написа:колеги,омразнами да чета саит на дразги и разправии???????????това нее рибарлък а селска простотия.само тъпи мнения и тапашки изказвания.това е сеска мотаница????????????

То повечето продaвaни нещa сa зa Вторични
суровини.
суровини.

-
- учете се от него
По въпроса с многото обяви и многото позиции в тях, може да се въведът ограничения- примерно, не повече от две действащи обяви и по не повече от три такъма(или оборудване) във всяка обява, с изключение на обяви за тотални продажби на комплексно оборудване втора ръка(примерно- шаранджийско, щекарско, тролингово, сомско...) И за дребните "джиджимявки"- блесни, воблери, плувки и подобни.. по не повече от 15-20 бр в обява.
Само че на модераторите на подфорума доста ще им се усложни работата...

Само че на модераторите на подфорума доста ще им се усложни работата...

- tsvetkoff
- ще става разбирач
По мой спомен имаше един,който по едно време заливаше раздела с обяви за продажба на ретро-макари.Доколкото си спомням беше с БАНН за пускане на обяви.Но ...........керванът си върви,а той е отново тук,обявите му си вървят.........и са все така неиздържани по правилата.
- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Да го направят като в карпа и проблема е решен 

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Ами който не влиза в карпаboreto1 написа:Да го направят като в карпа и проблема е решен

Аз там съм пораснал...