Искъра

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
altavoto_me4e
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Искъра

Мнение от altavoto_me4e »

zdraveite kolegi dnes kam 13:00 se pribrax ot iskara izliza mnogo platika
nie otidoxme v4era kam 5 ima6e u4udva6to mnogo xora za delni4en den napravixme zaxranka i po4naxme da gi cakame parvo izliza6e malko karakuda no sled 7 po4na po 4esto da kalve platikata xvanaxme po 6 platiki na 4ovek [bqxme 4] estestveno ima6e i karakuda i kostur no v po-malki koli4stva sled 13 sprq do kam 15,16 po4na pak no ako stana ve4er i platikata se odrapna izob6to ne kalve6e samo kolegite do nas xvanaxa edna platika kam 21 a kam 23 i edna bqla riba okolo 2,3 kila:)))
no nai lo6oto be6e 4e kolata ne be6e do nas a malko na gore i kam 12 kato otidoxme da legneme az i edin priatel v kolata a drugite dvama da ostanat v palatkata kakvo da vidi6 kolata razbita [skoda 120 l]no si e kola nali??
i tova ni precaka celiq ribolov no se bqxme oblekli dobre i zaspaxme nqkak 6oto be6e malkoto djam4e slojixme mu nailon i stana kam 5 stanaxme i po4naxme da gi cakame i tragna mnogo qko izvadixme po o6te 3,4 platiki na 4ovek i mnogo kostur i karakuda i tova be6e pone se nalovqxme no tova s kolata ni pomra4i celiq ribolov kato setne6 4e 6tqxme da sedime do utre no kakvo da se pravi qvno ne sme se xaresali na simeonovskite apa6i :evil: :evil: :evil:
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

здравей човече, поздрави за добрия улов и съжаления за разбитата кола. В един от постингите си писах специално за това да не оставяте колите си горе на пътя заради апашите, които зариват с пръст пътищата до язовира за да могат да си крадат на спокойствие ..
Аватар
altavoto_me4e
научил се да хвърля
научил се да хвърля

da! 4etox go tova kadeto ni predupredi samo 4e nie kolata q ostavixme -ako znae6 do 6tarkela ima edno mesto kadeto sliza6 mnogo nadolu e nie bqxme na sledva6tata odbivka tq e malko skrita no se vijda i kolata be6e na 10 metra ot nas ama nie bqxme na bair i kolata ne moje6 da q vidi6 i sa ni izdebnali mnogo lo6o 6oto na 30minuti nqkoi ot nas se ka4va6e da pogledne kolata no kakvo da se pravi samo da gi nabaram teq :evil: :evil: :evil:
mitec

Мнение от mitec »

Здрасти мече,
сори за колата поне риба си хванал.Значи съм имал късмет,защото и аз ходих на Искъра и спахме на палатка на 1км. от колата обаче не я бяха пипали а нямаше много хорта наоколо.
Другият път повече риба и без произшествия.
Аватар
altavoto_me4e
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Mitec imal si kasmet pri men kolata be6e na dvaiset metra
az daje razbrax koga i kak sa mi razbili kolata
po edno vreme na 7,8 metra ot nas nqkav po4na da pluva i togava.onq dokato e pluval i ni e otvli4al vnimanieto teq ne6tastnici [koito i da sa te :evil: :evil: ]
sa ni razbili kolata samo dagi xvana!!! :evil: :evil: :evil:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”