Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Въпрос за въдица и макара
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Въпрос за въдица и макара
Не знам дали това е наистина така,или поне така изглежда в моите очиПавел Иванов написа:
Тук ако имаш предвид мен :
ще те разочаровам тотално . Относно Варивас съм си съставил мнение доста преди изобщо някой да реши да го внася в БГ , а ищаси зе "плащане" биха излезли доста солени на човека който би ми предложил да му "рекламирам" продукцията , вервай ми . В най-добрият случай би му излизло по-изгодно да си я рекламира сам , или да си прави търговията на вече споделени мнения .karaburov написа:... С четеното във форума човек би останал с впечатлението,че на някой му плащат да рекламира тва влакно!...

Аз съм ползвал това http://spinningfish.bg/catalogue/produc ... e-pe4-150m в размер 2,0
закупено от този сайт.
Мнението ми за него е- доста по дебело от обявената стойност,доста грубо,съответно и доста шумно,в началото държеше на кантарче 9кг.и се късаше на възела.
След няма и два месеца нещата стояха така-пиеше страшно много вода (което водеше до много голямо провисване и губене на контакт с примамката),почна да се каса много по лесно и не всеки път от възела а на финала ходех с маркер в джоба и бележех през всеки 1м в рамките на 5м за да видя от къде се къса.
проверих пак на кантарче и то показа 4кг. Последният излет скъсах два пъти и ми остана към 40метра влакно.
След седмица Дунава падна и колега ми е намерил една от примамките с около 20 метра влакно.
Иначе в очите на колегата г-н.Павел Иванов съм смешник и не съм виждал брейд,защото в другата тема оплювам това влакно.Пиша тук защото не искам и други колеги да си дават парите на вятъра ако не са им излишни както колегата прави само за тестове.
Закупих си влакното според прочетеното във форума че било най доброто и универсално,а то се оказа....
Без лоши чувства към който и да е колега включително и г-н.Павел Иванов

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Въпрос за въдица и макара
Може , аз лично от Варивас съм ползвал само :suravia написа:...Аз съм ползвал това...

+ още един , два модела вече спрени от производство .
Съпоставял съм го с доволно видове от рода на Торей , ИГК , Унитика , цялата Пюр Фишинг гама и пр. Навремето когато Пловдивско / Маришката школа се кълнеше в Лазера ги открехнах за съществуването на Пауър Прото . Сещам се за Русенска една школа която навремето основно мен ме разпитваше за това какво е туй бррейд и има ли почва у нас , преди да започне да лови основно с такъв и друга линия да не признава , тук не конкретизирам марки . Помня състезания на които бях единственият участник с плетено а болшинството от участващите все още даже не бяха и чували за такова , ама как казва май биг френд Муня "кой съм аз та да давам мнение кога говорят корифеЙте"

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов