Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Ледена кора с около 3 см. дебелина, има разледени 20-тина метра на входа. Инфото е отпреди 20 минути.rotovaq написа:Абе никой не каза дали са замръзнали Седмиците?
-
- научил се да хвърля
и на 20 метра-40 човека предполагам:)
-
- разбира нещата
Даже повече.Там не замръзва дето се влива реката в гьола и по това време на годината се струпват там хората.Не става за риболов.Чак като замръзне яко на дупка.
-
- новобранец
Вчера се разходих до стената на Панчарево и видях табели, на които пише че е забранено ходенето и сядането по камъните на стената??? Нямаше нито един рибар? Камери има сложени там на ремонтирания преливник. До сега не съм ги виждал тези убаВини или може би не съм обърнал внимание? Някой нещо да знае по въпроса, дали наистина не може да са лови от стената?
Нека всички хващат, нека всички пускат:)
-
- разбира нещата
Някой да е ходил скоро на Пясъчник? Интересува ме дали водата още е така мътна както преди месец или се е избистрила вече?Дали костура кълве там в момента?Нека колегите от региона ако са ходили да споделят мнение.Благодаря и весели празници на всички.
София да не се е разраснала до Пловдив-Хисаря? Всъщност, и аз имам такова усещанеogi_peugeot написа:Някой да е ходил скоро на Пясъчник? ....

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Пясъчник си е Софийско бре, ей го къде е
Разни познати разправят, че се ловяли костури от лодка. Организираха се да ходят втори път, но дали е вярно и какаво са хванали нямам представа.

Разни познати разправят, че се ловяли костури от лодка. Организираха се да ходят втори път, но дали е вярно и какаво са хванали нямам представа.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- разбира нещата
По принцип кълве костур и бяла но преди месец като ходих с колеги,водата беше много мътна и нямаше пипане през целия ден.Бяхме две лодки със сонари,пасажите се виждаха на сонара но не пипаше.Казаха,че имало някакъв цъвтеж на водорасли и рибата не пипа.Водата беше много мътна кафяво - зелена.На кулата бяха около 15 лодки и никой нищо не хвана.
- Диканаров
- кандидат преподавател
Като знам на Пясъка, по това време каква сеч е била предишните години , мога само да се радвам! На никой от ИАРА не му пукаше в продължение на години по това време. И снимки се публикуваха на спортисти търмъкчии и какво ли не се изприказва от свидетели и мисля, че проведоха миналата година един рейд, колкото за кумова срама! Не пиша нищо против колегата, който пусна темата, но имам много против тези селца от лодки около кулата.ogi_peugeot написа:По принцип кълве костур и бяла но преди месец като ходих с колеги,водата беше много мътна и нямаше пипане през целия ден.Бяхме две лодки със сонари,пасажите се виждаха на сонара но не пипаше.Казаха,че имало някакъв цъвтеж на водорасли и рибата не пипа.Водата беше много мътна кафяво - зелена.На кулата бяха около 15 лодки и никой нищо не хвана.
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
-
- разбира нещата
Е така е колега,наистина си прав.Аз отивам да си хвана една две бели ако изобщо имам късмет разбира се.А и от скоро се мъча на силикони да ги ловя и не съм на ясно още с този вид риболов та най вероятно скоро няма да хвана риба.Въпроса е че имам желание да се науча.Поздрави
- orka1
- новобранец
- Обратна връзка:
Още малко търпение и риболова върху лед е готов 

Риболовен магазин "ORCA - Риболовни принадлежности на едро и дребно.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ!!!
http://orca-bg.com" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ!!!
http://orca-bg.com" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Във събота бях на Пясъчник.Водата е мътна.Пасажи много но са от червеноперки.За цял ден хванах няколко костура а не видяхи някой друг да извади нещо повече.
-
- разбира нещата
Явно положението си е същото.Ще се ориентираме към Копринка евентуално но това ще е другия месец.След празниците.Стига времето да позволява разбира се.За тям някаква информация от някой?
- MITKO70
- кандидат преподавател
Със сигуност Оги ще има инфо за Копринка ,но не тук,може би в отделна тема или ако има такава
Там е доста силен риболова от лодка ,зимата ,особено като тази както върви.
Много интересно това с цъфтежа на водорасли по това време на Пясъчник,май по -друго време цъфтят
А за стенат на Панчерево ,не ме учудва ,то си го пише в закона -риболова на язовирни стени и на колко метра от тях е ЗАБРАНЕН!Друг е въпроса ,че не се спазва и контролира.
По едно време на яз.Сопот тази година обаче сложиха охрана и се спазваше

Много интересно това с цъфтежа на водорасли по това време на Пясъчник,май по -друго време цъфтят

А за стенат на Панчерево ,не ме учудва ,то си го пише в закона -риболова на язовирни стени и на колко метра от тях е ЗАБРАНЕН!Друг е въпроса ,че не се спазва и контролира.
По едно време на яз.Сопот тази година обаче сложиха охрана и се спазваше

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- разбира нещата
И аз знам,че по друго време цъвтят но водата беше странно мътна и зеленокафява.Просто не можах да си намеря друго обяснение.Говорих с колеги и казаха,че се случвали понякога такива странности.Не знам.Миналата година по същото време водата беше бистра и риболова вървеше на пясъка.