Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от Teo 62 »

Павел Иванов написа:Ае ся на хайку тъ изби :roll:
На хуйко го избива Кирилеску :lol: Пуснах разузнаването и вече имам един резултат - до няколко дни ще е пълен.....
trias_97f97107_1.jpg
Последно промяна от Teo 62 на Чет Дек 19, 2013 9:36 am, променено общо 1 път.
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

То не е ли печатна грешка... :roll: ...може би идеята е била ТриАз - демек трите АЗ, нещо като Света Троица? :smt017 :mrgreen:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

GODzillata написа:То не е ли печатна грешка... :roll: ...може би идеята е била ТриАз - демек трите АЗ, нещо като Света Троица? :smt017 :mrgreen:
Три у газ :lol:Медийната война започна :idea: Дупе да ти е яко.Само едно не ми е ясно - откъде повечето от съфорумците имат такъв богат личен опит и са толкова вещи по въпроса с хомосексуализма :roll: Може би от голяма практическа дейност :mrgreen:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Moже пък да е имал предвид Тримата-И-Аз - :roll: - а понеже започва с буквата "Т", то това предполага, че се касае за наш Тудур и още 3-ма! :mrgreen:
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

GODzillata написа:Moже пък да е имал предвид Тримата-И-Аз - :roll: - а понеже започва с буквата "Т", то това предполага, че се касае за наш Тудур и още 3-ма! :mrgreen:
Добре де - оня ма издаде ,че съм надарен и крия звяр в гащити отпред - наредете се на опашка - ша са разберем :lol: :lol: :lol: ша има юнашко мляко за всички желаещи :ANAL: :ANAL: :ANAL: :ANAL: :ANAL: Поне си Пич си с предимство можешда обявиш въстанието възседнал... :mrgreen:
images Год - зю.jpg
Последно промяна от Teo 62 на Чет Дек 19, 2013 10:38 am, променено общо 1 път.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Teo 62 написа:....Медийната война започна :idea: Дупе да ти е яко......
Долна,мръсна компроматна медийна разработка,в ченгиджийски стил, с цел дискредитиране на един многоуважаван член на Прехода, в основата на която стои з.о от ДС подполковник Кирилеску!!! Разбира се,че знаем и неговият"съучастник"и подбудител,който по-късно ще бъде осветлен!
Подполковник Кирилеско,разкрит си-Извини се навреме,защото ще бъдеш публично линчуван!!!
Извини се,извини се,извини се,извини се!?!!?
[youtube1]<object width="640" height="360"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/S0LPAcvP2dk?version=3 ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/S0LPAcvP2dk?version=3&hl=bg_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Последно промяна от Ачо ♣ на Чет Дек 19, 2013 10:53 am, променено общо 1 път.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

Ето Кирилеску,снимал съм тоалетната и приспособлението да не ми се кисне във водата......
images 9900.jpg
Ся да не почнеш кат оня на лични :lol:
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

:lol:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

Айде бе Кире,вчера беше неудържим - for english pres :arrow: http://vbox7.com/play:0aa6d01c" onclick="window.open(this.href);return false;
Да не си забравил да си изядеш сникерса :roll: :lol:
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Teo 62 написа:...Да не си забравил да си изядеш сникерса :roll: :lol:
Не бе ,Тигре,
за него и съучастникът му важи:
- ???????, изпий си ракията!
- Изпих я!
- По-добре ли си?
- По-добре!
- Не си ти, когато си трезвен.....!!!
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

Завалията,що му трябваше вчера да ме подебава - бях само с телефона и трудно удържах атаката,ма сега.....Кирилеску,вадя ти Бакърджиевия период и битие на компромат,чакам ти папката с досието :D
Сега по същество - издирването на Trias върви с пълна пара.Цитирам негово мнение .....
.....................................................................................................................................
.....................................................................................................................................
Другарят с кръчмарската психология.
Не сте остроумен.
Сексуалната ориентация е правилна. Само броят на участниците се променя според ситуацията.
Като изключим всичко това в общочовешките отношения към жените сте кръгла нула.
Всяка жена би потвърдила, че гейовете са истински стойностните събеседници. Аз имам много такива дружки.

Re: Как да се защитим от нападение

Мнениеот TRIAS » 12 Юли 2010, 19:48:28
По принцип не може да се каже кои бойни изкуства са по-подходящи за жени, но ние жените сме доказали че можем да покоряваме върхове когато много го искаме.
Дами, поддържайте се!
Лека атлетика, особено кикбокс семи контакт - набляга се на бързина и избягване на удари!
А колко е полезна ръченицата за цялостна подръжка на женския организъм се говори навсякъде.
..........................................................................

Взето е от тука - http://zaedno.de/forums/viewtopic.php?f=117&t=11763" onclick="window.open(this.href);return false;
Trias сладурче , jack in the ripper идва на Митев
със едно произведение уникат :D :arrow: http://vbox7.com/play:6576a063" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Тудуре не ми харесва на къде обръщаш пак темата , с Триасчо се "оправяйте " на ЛС :wink:
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

И на мен не ми харесва това отклонение!
В досегашните близо 600 страници сме споделяли и обсъждали съвсем други неща.

Все си мислех, че е на майтап,
Но подкрепям Митев напълно!

Личните пристрастия да се решават на друго място!
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

Лошо няма,ма вчера се не спряхте,то не бяха фотоси,то мозък са ръсеше ,то тигрици ,то не бе чудо,ма нямаше отклонение . :twisted: Ся кат захванах сеирджиите да видят хубаво ли е - олеле - болката малка,срамът голям.СПИРАМ ,ма друг път не се подебавайте - за едни майтап, ма на чужд :butthead: си е живо :ANAL: :idea:Тоз Trias разбра с кого се е захванал - докато мигне и ша му загася слънцето,та да внимава в бъдеще. :!: Съавтори ми били :? .... точно като Sapuna казвам сбогом на темата - изчерпала се е отвсякъде и мястото и е в отвъдното при автора и - лека му пръст, от първоначалния замисъл не остана нищо. :arrow: http://www.nariba.com/forum/viewforum.php?f=36" onclick="window.open(this.href);return false;
ма на никой от не му стиска да я прати там - трябва да имаш топки.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Хех.......бах тоа раиран безделник, цял ден ръкоблудствал по клавиатурата.......чшшшшшшш, някои хора ходят на работа все пак, а сега се стягам за банкет, мани т'ва, ами и утре пак на банкет, след Коледа на трети и въобще влизам в серията тежки празници, очаквайки с нетърпение да мине Нова година, за да стана отново нов човек! :mrgreen:

Та темата е непреходна, за разлика от списващите в нея..........двама вече са във вечните риболовни полета.........мисля, че темата ще продължи и без постоянно заканващите се да я напуснат... :idea:
Заключено

Обратно към “Разни”