Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг Окума.
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Спининг Окума.
Здравейте колеги, за коледа ще правя подарък на мой познат който от скоро се зариби по спининга, и искам да попитам за въдиците на Окума и по точно за моделите Хексана на 2,1м 5-20г. и малко по-дългата Луремания на 2,23 5-20г. На ясно съм че за въдици от по 50 кинта не могат да се очакват чудеса, но мисля че като за първа пръчка е добре. За Хексаната съм чел добри отзиви,но за другата нямя никакви мнения. Интересува ме какъв е строят на въдиците и тестът по примамки дали отговаря на посочените. Благодаря предварително и весели празници на всички.
-
- новобранец
Re: Спининг Окума.
Имам наблюдение в/у luremania, но малко по-дълъг модел. Хубава пръчка с добра изработка която е супер за начинаещи. Теста би трябвало да си отговаря. По-доброто решение е Black rock, но и цената е по-голяма.
Благодаря колега, само можеш ли да ми кажеш какъв е строят на въдицата дали е бърза,. или работи с цялата бланка. Мерси предварително.
-
- новобранец
Не мога да ти отговоря точно, но мисля е бърз.Prangov99 написа:Благодаря колега, само можеш ли да ми кажеш какъв е строят на въдицата дали е бърза,. или работи с цялата бланка. Мерси предварително.