Къца- кълве воблери BG

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Re: Къца- кълве воблери BG

Мнение от dantho.mihov »

къца - кълве написа:
Всяко копие струва 5 000 лв. ... :D
:shock:
Ужас, това са си множко пари. Не творя воблери, защото нито дарба имам за това, нито пък свободно време.
Копието си го представях като примерно отливка в гипс.
Констатирам, че твоите творения държиш да имат собствена уникална игра. Нещо, като твой личен подпис.
Успех !
cronos39
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от cronos39 »

къца - кълве написа:Къца ,направи едно копие на Zip Baits Orbit 80 и 110 :lol: :drinkers:

Всяко копие струва 5 000 лв. :finga: :drinkers: :D
Къца това беше на шега.Дадох ти орбита за пример на един уловист jerck suspending. :drinkers:
Аватар
JettroniX
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от JettroniX »

къца - кълве написа:Всяко копие струва 5 000 лв. :finga: :drinkers: :D
Ни сЪ ебаваЙ мастореее :roll: :lol:
Последно промяна от JettroniX на Пет Дек 20, 2013 12:16 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Констатирам, че твоите творения държиш да имат собствена уникална игра. Нещо, като твой личен подпис.
Успех !
Най голямо удоволствие получавам когато вие хванете риба.Един приятел ме пита защо не ги давам безплатно? За съжаление живеем в материален свят и ако искам да ви дам разнообразни уловисти воблери трябват пари.Когато даваш толкова много избираш внимателно какво правиш.Един приятел има колекция от над 500 воблера.Там има екземпляри по 50 лв. има с магнити и такива дето слизат на 3 метра и там си остават,но тези скъпи и красиви воблери не са повредени от зъби на хищници.Аз избрах да правя най - силно нахапаните екземпляри.
cronos39
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от cronos39 »

къца - кълве написа:Констатирам, че твоите творения държиш да имат собствена уникална игра. Нещо, като твой личен подпис.
Успех !
Най голямо удоволствие получавам когато вие хванете риба.Един приятел ме пита защо не ги давам безплатно? За съжаление живеем в материален свят и ако искам да ви дам разнообразни уловисти воблери трябват пари.Когато даваш толкова много избираш внимателно какво правиш.Един приятел има колекция от над 500 воблера.Там има екземпляри по 50 лв. има с магнити и такива дето слизат на 3 метра и там си остават,но тези скъпи и красиви воблери не са повредени от зъби на хищници.Аз избрах да правя най - силно нахапаните екземпляри.
Жив и Здрав Къца .Радвам се че се стремиш да сътвориш най ловкият воблер,когато се прибера в Бг веднага ще те потърса да си закупа от тях.Доколкото разбирам си от Видин ,може би се познаваме ,може би не ,но щте има много за какво да си поговорим.Весело посрещане на празниците на Теб и също така на Всички съфорумници Риболовци.Да сте Живи и здрави и винаги ХВАНИ снимка и ПУСНИ.
Аватар
JettroniX
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от JettroniX »

По-назад в темата бях написал малко впечатления за воблерите на Къцата :)
JettroniX написа:Абе Къца, какво ще кажеш - кръстих новите воблери "Къца Денсър" ? :D
Добре са! Пробвах ги на Марица миналата седмица, но риба няма.
Даже и видео + снимки съм направил, но не съм ги обработил :D
Малка забележка - не си оцветил страничните перки :mrgreen:
Искам да те питам, дали структурата на воблера е монолитна, т.е. телта вътре цяла ли е ? :roll:
Със средно дебел брейд и Салма на 2,7 метра ги мятам на около 35 метра ;) , а с №2,5 Сънлайн закономерно фъркат.
Имат кастинг, но предвид големината им трябваше да са малко по-тежки.
Газят! Обаче до колко не успях да установя ! Навсякъде бичиха по дъното. Сигурно 1-1,5 метра някъде е дълбочината на газене, това на база ниското ниво на реката.
Лесно се водят и имат изразена игра ;) Всички са плуващи :)
В адското течение ги провеждах лесно и усещах как се блъскат в камъните. Не успях да скъсам, колкото и да бях настоятелен :D
Та скалъпих едно видео и ви го представям :

Всичко на всичко, да съм направил 2 излета за сега с тях, но нямам успех.
Сигурен съм, че живот и здраве ще плеснат някоя едра риба :smt023
Изображение
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Много хубаво клипче и симпатичен,млад човек.Като гледам реката съжалявам,че нямаш жабка и 4см. рибка.Сега може да няма улов,но на пролет гарантирам. :D
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Жив и Здрав Къца .Радвам се че се стремиш да сътвориш най ловкият воблер,когато се прибера в Бг веднага ще те потърса да си закупа от тях.Доколкото разбирам си от Видин ,може би се познаваме ,може би не ,но щте има много за какво да си поговорим.Весело посрещане на празниците на Теб и също така на Всички съфорумници Риболовци.Да сте Живи и здрави и винаги ХВАНИ снимка и ПУСНИ.
Благодаря !
Присъединявам се към поздравите.
Желая ЗДРАВЕ на всички участници в темата.
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

Честита и на теб Кръсто !
Жив и здрав !
И много сполуки като в личен план, така и във воблеростроенето !
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Та скалъпих едно видео и ви го представям :

Много пъти преглеждам клипчето.Листата по дърветата подсказват добър сезон за хищник.Може би е глупаво да давам съвет на хора които знаят повече от мен но, може би има и такива за които ще бъда полезен.Трябва да се стремим да хвърлим колкото може по-близко до отсрещния бряг.Там има дървета и е опасно да закачим воблера,затова трябва да хвърляме претпазливо.Първо по-далеч от брега и постепенно приближаваме докато премерим замятането така че,воблера да падне максимално близо до брега и да избегнем клоните.Разбира се това ще стане на пролет. :drinkers:
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Здравейте !
Наближава времето на воблера.Ловил съм най-рано на трети март на Огоста кефал 1,700 кг.Беше налапал цялата жабка,но си остана само един.От април нататък е голяма сила.Имам едно предложение за вас.Който направи клипче на уловена риба с воблер "КЪЦА - КЪЛВЕ" така,че да се вижда ясно воблера ще получи от мен четири воблера.Куриерската доставка ще бъде за моя сметка така,че само трябва да се разкара до офиса.Предложението важи до края на юни 2014 г.Ако няма срок може да ме разорите. :D
Аватар
Shumolini
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Shumolini »

Ех, жалко, :( миналата година изгубих и последната си бройка...
Аватар
koda33
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от koda33 »

Хитрец си ти Къца )))) сега ме караш да си купувам воблери , за да спечеля евентуално още 4 такива .Промени малко условието на състазанието , щото ще има да дялкаш цяла година за без пари ))), например за най-голяма риба 6 воблера, за второ и трето 4 и 2 воблера , доставката от теб.Поздрави !
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Аватар
ynovi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ynovi »

koda33 написа:Хитрец си ти Къца )))) сега ме караш да си купувам воблери , за да спечеля евентуално още 4 такива .Промени малко условието на състазанието , щото ще има да дялкаш цяла година за без пари ))), например за най-голяма риба 6 воблера, за второ и трето 4 и 2 воблера , доставката от теб.Поздрави !
Воблерите е много възможно да са му добри, не мога дакажа, не съм ги пробвал, но на клипчетата са с добра игра, а и на форма ги е докарал, обаче колега, много ме съмнява да ги дялка от дърво.
Според мен са от нещо изкуствено, но не знам какво? - Къца от какъв материал са воблерите? :)
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”