Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Re: Инфо за р. Струма!
Насе не сте ме разбрали май, идеята е клуб да стопанисва реката, всички да си ловят на кой както си му е кеф, ама да се следи изкъсо за месари. За да може клуб да стопанисва реката трябват минимум 500 члена да има, а не като аренда 1 коли 1 беси.
И да се сложат табели със упоменати количества, правила(закона) да се лови само и единствено на стръв, с изключение на муха и спининг.
Това рано или късно ще стане, а по-добре да не е късно.
Замислете се.
И да се сложат табели със упоменати количества, правила(закона) да се лови само и единствено на стръв, с изключение на муха и спининг.
Това рано или късно ще стане, а по-добре да не е късно.
Замислете се.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
Мите, нещо не ми е убедителноД.Граховски написа:Насе не сте ме разбрали май, идеята е клуб да стопанисва реката, всички да си ловят на кой както си му е кеф, ама да се следи изкъсо за месари. За да може клуб да стопанисва реката трябват минимум 500 члена да има, а не като аренда 1 коли 1 беси.

500 човека ще се намерят, ама тая безкористност на управителното тяло, някакси не е по нашенски

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- калин кацаров
- сериозен играч
фен клуб ще има скоро, всички желаещи да потвърдят участие, крайно време е да се вземат сериозни мерки
Така като гледам мерак да се спре драскането по реката има. Мнения също много но няма единомислие аточно това трябва за да се спре с тройките. За това да се вземе под опека даден вир или участък от реката не е трудно и не трябва забрана за риболов. Може с някаква форма на организиране се постигне страшен ефект. Сещам се как на Вит един местен полуидиот не даваше на бракониери да мрежат вира до вилата му. За две три години там имаше толкова риба че направо бе се превърнало в резерват. Тази риба не се е развъдила там за тези три години просто там намира спасение от срекмеджии и др природни недоразумения.
скобара е риба проклета

-
- новобранец
Колеги,особено ти Митко Граховски,уважавам мнението Ви за помощ,контрол и всичко споменато по горе но....
Прочетете Наредба 22 от 10.12.2007 год.Тя касае само изкуствени водни обекти , а реката е естествен воден обект.Така, че с всички мечти до тук.Ако Наредбата се промени,ще можете да се реализирате като надзиратели и то със заплата от членовете Ви, но за сега споко
Прочетете Наредба 22 от 10.12.2007 год.Тя касае само изкуствени водни обекти , а реката е естествен воден обект.Така, че с всички мечти до тук.Ако Наредбата се промени,ще можете да се реализирате като надзиратели и то със заплата от членовете Ви, но за сега споко

Нямам нищо против наредбите и др норми даже е хубаво повече хора да ги четат. Това че не е регламентирана възможността да се осъществява контрол от членове на дружество с нестопанска цел - спортен клуб върху участък на река не означава че контрола не може да е под д уга пасивна форма дори само с присъствие и сигнализшране за неспазване на правилата, а по някога е достатъчно и само да направищ забележка на човек. Аз го писах и преди в темата - една седмица на железница една на невестино друга на въпросния тунел и така леко по леко ще се види резултата. А с времето тази форма на контрол може и да се облече с норма.dimitrovv1963 написа:Колеги,особено ти Митко Граховски,уважавам мнението Ви за помощ,контрол и всичко споменато по горе но....
Прочетете Наредба 22 от 10.12.2007 год.Тя касае само изкуствени водни обекти , а реката е естествен воден обект.Така, че с всички мечти до тук.Ако Наредбата се промени,ще можете да се реализирате като надзиратели и то със заплата от членовете Ви, но за сега споко![]()
скобара е риба проклета

-
- фен клуб-скобар

Последно промяна от DJONI RINGO на Пет Дек 20, 2013 11:24 am, променено общо 1 път.
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- фен клуб-скобар
Да и като се напълни с риба-някой идиот сигурно и нас ще погне,да си ловят само схемаджиите! И кави клубове бре какви фенове-500 члена -мога да ви кажа,че още 5-6 с акъла на проверяващия могат да я прочистят реката за един месец!тука има хора една риба не са пуснали горски ще искат да стават! Аре че и без това тея на Стойчо ми развалиха цялото настроение а и тея клубни изпълнения ме натоварват-легание и заспивание!pojara28 написа:Така като гледам мерак да се спре драскането по реката има. Мнения също много но няма единомислие аточно това трябва за да се спре с тройките. За това да се вземе под опека даден вир или участък от реката не е трудно и не трябва забрана за риболов. Може с някаква форма на организиране се постигне страшен ефект. Сещам се как на Вит един местен полуидиот не даваше на бракониери да мрежат вира до вилата му. За две три години там имаше толкова риба че направо бе се превърнало в резерват. Тази риба не се е развъдила там за тези три години просто там намира спасение от срекмеджии и др природни недоразумения.
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Колеги айде да се включа и аз, според мен рибата без рибаря е като сватба без ... ай да не казвам сещатате се.Много ясно , че не може частна- лична и каквато и да е организация да се разпорежда и до упражнява контрол върху държавна територия и обектите в нея.А представете си като знаем каква нация сме как от няколко стотин човека които упражняват контрол -няма да има нито един да злоупотребява с положение и власт.Вярвайте ми от личен опит го знам, за това просто и ясно трябва да се спазва закона нищо повече. Не трябва да се отсъжда кога да се пише акт или не -спрямо ситуацията, както се изказва Димитров дали е ял не знам си какво на закуска....Трябва да се прилагат нормите към всички еднакво и стриктно и тогава нещата ще си дойдат на мястото както е навсякъде по белите страни към които се стремим и ние!!!
- izzyone
- фен клуб-скобар
Орел, рак и щука - това е причината нещата да бе се случват у нашенско. Не случайно Славейков я е написал а не някой немец.
“There is nothing noble in being superior to your fellow man. True nobility is being superior to your former self.”
Ernest Hemingway
Ernest Hemingway
- prodigy666
- разбира нещата
мое се сърдите кога си мерехме уж .... ама поне коментирахме риболова начина на риболов и т.н за което е създадена темата .... венци беше писал преди некоя седмица че не членува у клубове на дръва не оди и тн ... отворете друга тема за тия разговори че нещо се изроди всичко ... какво ще научат читателите на форума ..? нищо ... е днеска пак е имало 100000 човека на тунело ама секои па трае
Toва беше целта на снимките и инфотоprodigy666 написа: ... е днеска пак е имало 100000 човека на тунело ама секои па трае

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- prodigy666
- разбира нещата
аз в понеделник живи и здрави съм там с 2 дънарки 10 метра под мен и над мен с касов апарат и билети за места

-
- сериозен играч
секи да си върши работата,на горските им плащат да са горски ,те имат проблеми ,та некой че се справи ,изобщо не ме интересува да не дойдат горските да ми вършат на мене работата точно те това нещо никога нема да стане ,че дойде некаков шушльпак доброволец и че ми бичи стойки ,милиця не мое да се опраат с мангалите доброволци че се оправат...prodigy666 написа:венци беше писал преди некоя седмица че не членува у клубове на дръва не оди и тн ... ...
-
- вече хвърля и на тежко
Това черното,не са камъни или водорасли! Колко ли от тях ще се спасят от бурканиране?

Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.